מוזר

משהו בבגדים, בעיניים, בהבעות הפנים והגוף...

אפילו במיניות מסויימת שהן משדרות. אני לא מדברת על בגדי לטקס וכאלה, אבל מצאתי את עצמי תוהה לגבי חברות מסויימות בפייסבוק למשל (ולא חברות קרובות) אם הן בקטע - ואז מגלה שזה נכון. אה, ואצל אחת אני יודעת בוודאות שהיא בעניין, אבל אני מתלבטת אם היא נשלטת או שולטת. אולי זה אומר שהיא סוויצ'ית?

חיבה של מישהי רק למחרוזות קולר, אגב, היא בהחלט מחשידה

(אני אהבתי מחרוזות קולר מגיל שבו אפילו לא שמעתי על הנושא
)

ואגב - את צודקת לגבי המהממות. וגם מגניבות!!

ולגבי המשפט האחרון - ממש לא התבדחתי!

לדעתי (גם אם המשוחדת) יש קשר בין משיכה לדברים מיוחדים ולא שגרתיים לבין משיכה לעולם הזה (דאאאא).
לפחות אצל אלה שזיהיתי את זה אצלן.

Maya12007

New member
אין ספק

שמי ששייך לעולם הזה הוא יותר מיני, חיי, בעל דמיון מפותח, מגניב, רחב אופקים ועוד הרבה הרבה

gaya36

New member
יש עוד כמה צדדים

כשנקודת הפתיחה היא שלילת הדברים מראש לא נשאר זמן ללמוד
כשחושבים שאצל האחר כך בדיוק נראה ומתקיים בדס"מ לא נשאר מקום לסקרנות הטבעית
כשמסתכלים בעין שופטת אין מקום לפתיחות

אז... לא חבל על המחשבות הקודחות של מה ולמה? התשובה אגב נמצאת רק אצלך מהסיבה הפשוטה שאת המחליטה על חייך!

אשמח לשמוע את דעתכם!

האמת שרציתי לפתוח שרשור חדש בנשא, אבל אצטרף לאופיירה כאן, כי הרעיון הכללי די דומה..
מצד אחד מאוד מפחיד אותי לחקור את הנושא, כי... לחלוטין בכנות, היתה לי תקופה בצעירותי שהיתה לי בת זוג, ועד כמה שתמיד אומרים שנטייה/העדפה מינית תקפה רק במיטה - זה בכל זאת השפיעה על כל החיים שלי; מקומות בילוי, חברים, עמדות פוליטיות ותפיסה כללית של המציאות.

בשלב מאוחד יותר הבנתי שאני נמשכת לגברים, ואחרכך הבנתי גם עד כמה :) לפעמים זה עדיין די חדש לי, להיות "נורמאלית", וזה כיף אדיר.
אז עכשיו ללכת לעוד כיוון שנוי במחלוקת? שוב להבדיל את עצמי מהחברה? ומה אם זה יהפוך להיות מעבר לאיך שאני עושה סקס אלא גם עניין חברתי ותרבותי? מפחיד!

מעבר לזה, יש עוד עיניין. הרבה יותר משמעותי.
יש לי חבר, כמעט שנה, אני אוהבת אותו המון ואין לי ספק שזה הגבר שאני רוצה לחיות איתו להקים איתו משפחה.
הוא לא ממש בקטע. חוץ מאנאלי או פיסטינג, הוא לא ממש מוכן להכאיב לי. בואו נגיד שאני לא כלכך רואה אותו הולך לקנות אזיקים או שוט... הוא יודע שעושה לי את זה נורא כשהוא אגרסיבי, והסקס שלנו באמת מעולה. העיניין הוא ש... לפעמים אני קצת צריכה לרמוז או לבקש ממנו שיהיה אגרסיבי יותר, שיכאיב לי קצת, וזה מוציא מזה את כל הכיף, כי בעצם אני זאת ששולטת בסיטואציה, יו סי?

אוף. חפרתי. סליחה. אני באמת ממש אעריך את דעתכם פה...

Maya12007

New member
ברוכה הבאה

אני ממליצה לך בכל זאת לפתוח שרשור חדש בנושא
גם בגלל שכל מקרה לגופו וגם בגלל שאחרי זה זה יהפוך לשרשורפלצת ויענו לך פחות וחבל
ונראה לי שהנושא שלך מאוד מעניין ודורש התייחסות אישית לא פחות מאחרים :))

gidionline80

New member
אין

אופטימום לא בזוגיות ולא בכלל. אפשר לשפר את הדילמה בתקשורת טובה. או שיהיה מוכן ללספק לך את הצורך או שיאפשר לך לספק מחוץ למסגרת מתוך אמון ובטחון. לאורך זמן יהיה לך קשה להחזיק מצב של תסכול.

זה לא תסכול...

בסך הכל יש הרבה דברים ששנינו אוהבים במיטה והמון דברים שמביאים לי סיפוק... הרבה אנאלי כואב וטוב, קצת פיסטינג, או אפילו הדרך הטבעית שבה הוא דוחף את הראש שלי למטה ותופס אותי חזק, חונק אותי עם הזין שלו...

ובא לי להתקדם שלב קדימה, לחקור. אני אפילו לא בטוחה שאני באמת אהנה מה"מעבר" אבל
אני חושבת שאם הייתי פנויה עכשיו, הייתי רוצה להכיר מישהו מנוסה בשביל החוויה ובשביל לבדוק מהם הגבולות שלי,
אבל אני לא מסוגלת לדמיין אפילו גבר אחר נוגע בי, זה מגעיל אותי,
גם בהסכמה מלאה והבנה של בנזוגי.

gidionline80

New member
יש

אלמנט התמכרותי ליחסי שליטה ובאיזשה מקום בנקודת זמן חוזרים ושואפים למלא חוסרים.

גם אני כמוך אבל עשיתי כמה צעדים

עד לא מזמן חשבתי שזאת אכזריות וטירוף
ראיתי סרטים ופורומים ורציתי לנסות ופגשתי את האישה הנכונה, עשינו כמה סשנים שאני השולט והיה נפלא ומחרמן ואז היא רצתה לנסות לשלוט והכאב וההשפלה שהיא גרמה לי היו נעימים.
היא זיינה אותי בתחת עם דילדו והיה כיף, עכשיו אני עדיין בשלבי התלבטות אבל רוצה להרגיש זין אמיתי.

אחרי החגים אני אחזור לחפש לי איזה שולטת ושולט.

למעלה