מוזר!!

• פותח הנושא dor94
  • פורסם בתאריך

dor94

New member
מוזר!!

ישנתי היום בצהריים (עדיין הייתי די עייף מהלילה) וכמו בכל שינה התחלתי להרדם. באיזשהו שלב התחלתי לשמוע רעש ממש ממש חזק של מכונית (לא סגור על זה כי אני לא כל כך זוכר את הכל, אבל זה לא עקרוני.) כאילו זה ממש בתוך האוזן שלי.ראיתי אורות מהבהבים בעיניים (שהיו עצומות), כמו כוכבים. מיד אחרי זה הופיעה הרגשה מוזרה בגוף שקשה לי לתאר. משהו כמו צמרמורת, כבדות משונה כזו.. הבנתי שזה בדיוק כמו מה שקורה בשיטת הווילד, אז אמרתי לעצמי איזה שלש פעמים לזכור שאני נכנס לחלום ואז נרדמתי. קמתי אחרי אולי שלש שעות שנה מצלצול טלפון, והתחלתי לדבר. אני זוכר שכשקמתי, זכרתי משהו מהחלום שהיה אבל אחרי שסיימתי את השיחה כבר לא זכרתי כלום. אני רק זוכר שחלמתי חלום. אני לא יודע מה זה היה, ובטח שלא מה חלמתי. אני גם לא חושב שזה היה חלום צלול. מה שאני רוצה לדעת זה מה היה כל הדבר הזה? ההרגשה המוזרה הזו? זה כמו שאמור לקרות בווילד אבל בכלל לא ניסיתי, ולא התרכזתי בכלום. יכול להיות שמרוב שקראתי חומר על זה ולפני השינה חשבתי לאיזו דקה על חלומות צלולים, זה בא לבד? או אולי זה היה בחלום? אני חייב לציין שהזיכרון ממה שקרה נורא נורא עמום, וקשה לי לתאר מה היה שם. זו הסיבה שאני חושב שזה קרה בחלום עצמו. זה היה כיף, אבל יכל להיות אפילו יותר כיף אם הייתי נכנס לחצלול. מישהו יכול לענות לי על השאלות? תודה, דור.

makron2

New member
קשה לדעת

ייתכן שמדובר בסימנים של התחלת שיתוק שינה אבל שוב קשה להבין על מה מדובר,ייתכן גם שלאחר השיתוק כביכול החל חצלול אבל שחכת אותו(אפשרי). שקמים מהחלום רצוי דבר ראשון לשחזר את החלום ללא פעולות אחרות,לכול פעולה קטנה יש אפשרות להרחיק אותך מהזכרון. "ההרגשה המוזרה הזו?" לפעמים יש תופעות שונות בוויילד - רצוי שתנסה להכיר איזה תופעות יש אצלך כדיי להבין שהם מסמנות כניסה קרבה לחלום או שתופעות אלו הם נילוות להתעוררות מחלום. "זה בא לבד?" - ייתכן מאוד "אולי זה היה בחלום?" - גם אפשרי,במידה ותזכור בצורה טובה תוכל להסיק מסקנות יותר טובות. מקווה לעזור יותר פעם הבאה.

למעלה