מוזר..

נחמדמדה

New member
מוזר..

רק לפני כמה ימים הרגשתי על קצה התהום ועשיו כאילו הכל דבש.. בעלי מחמיא מפנק,וכל הזמן אומר לי-אל תחשבי שטויות אני אוהב אותך..אל תכניסי שטויות למחשבות שלך כולם רבים..זה נורמלי ,אנחנו נהיה בסדר.. ואני כ"כ מאושרת אבל כגודל האושר גודל הפחד... מתי תבוא ההתרסקות הבאה? אני בכלל חושבת שבעלי הוא איש מקסים אבל יכול להיות שיש לו משהו נפשי..שגורם לו להתפרצויות.. קודם כל אני..שכנראה צריכה לשחרר לחץ ממנו.. וגם כל הילדות הקשה שלו..שלא תורמת כלל ליחסים ביננו... בעלי אמר לי שאני בכלל לא מכירה אותו. שהוא לא מרגיש שהוא יכול להפתח בפניי,ושאני לא יודעת אפילו טיפה ממה שעבר עליו. זה פוגע. הרי אני אמורה להיות הכי קרובה אליו. אז אני בעצם לא?? יכול להיות שבעלי,אבי ילדיי,בעצם בכלל לא מרגיש קרוב אליי??האם יתכן שאנו לא מכירים אחד את השני בכלל? איפה שורש הבעיה?? יש לי המון חורים והמון סימני שאלה... הלוואי והיו לי תשובות.

regina filengy

New member
ואת כל זה לא ידעת לפני החתונה?

את נשמעת כאילו זה הכל חדש לך. אז איך מגיעים לחתונה בלי להכירבאמת?

גל1 האחת

New member
זה קשה

מצד אחד לאהוב מישהו, להבין אותו , להיות אותו ולתמוך בו כי את יודעת שהוא בא ממקום מסוים והתגובה שלו היא שאת לא מכירה אותו בכלל .. זה פוגע כי את האדם הכי קרוב אליו וגם אני עברתי את זה עם בן הזוג שלי ומעניין גם אותי לדעת מאיפה זה מגיע ולמה זה קורה כי זה נורא מייאש ומוריד את כל החשק להמשיך הלאה כשאין פידבק להשקעה ולרצון שבא באמת מתוך רצון להיות ולעזור

אייבורי

New member
כמה מפתיע

אבל לרוב האישה לא באמת מכירה את בן זוגה בעצם את מכירה פן מסויים שלו יש לך הזדמנות להכיר את שאר החלקים.

נחמדמדה

New member
כתבתי את זה

כהמשך לפוסט הקודם... הקיצוניות ביחסים שלנו-מפסגת האושר לשפל הנמוך ביותר,וחוזר חלילה... כך זה צריך להיות?? האם המשבר אמיתי ועמוק כ"כ אם מצליחים להתגבר עליו כ"כ מהר? או שמא זו הדחקה? מצבי רוח משתנים? כי הוא מתהפך ממש מקצה לקצה. מ-"אני לא יכול לחיות איתך יותר" ל-"אני לא יכול בלעדייך" ??? אולי אני מנתחת דברים יותר מידי..אולי אני צריכה לזרום.. רק שפוחדת שאני יודעת דברים בתת מודע ולא מודעת להם..

אייבורי

New member
גברת נחמדה על מי מנוחות שלום

בחרת במודע גבר סוער, רכבת הרים ריגשית זה כנראה עונה לך על הצורך שלך (רגועים אוהבים סוערות וחוזר חלילה) באופן אישי אני אוהב מתהפכים וחסרי לינאריות, הכי מוצלחים הם אילו שנראים פונקציה לינארית אבל בתכלס הם סערת נפש גדולה. בכל מקרה, זהו בן זוגך לטוב ולרע, סוג של מאניה דיפרסיה. את יכולה לקבל באהבה או להחליט שאינך מסוגלת לחיות על הקצה.

גל1 האחת

New member
לחיות על הקצה

קשה להבין את זה אבל זה מוכר לי היטב מדובר באדם סוער שכאשר הימים טובים והכל זורם אפשר להגיע איתו לפסגות ולשיאים שאף אחד לא יוכל להביא אותך למקומות כאלה אבל בימים פחות טובים את לוקחת בחשבון שאת מגיעה לשפל ואולי גם לתחתית

karmma

New member
אולי הבעיה אצלך?

כאילו אם זה משהו שהבנאדם לא מרגיש על עצמו אז אולי זה קורה לך

למעלה