מוזר...

DrBall20

New member
מוזר...

השחקן עבר שתי קבוצות, שזה דבר מקובל.. אבל באותה עונה?!

קרה כבר

רוברטו אג'לה עבר מולנסיה לויאריאל, ובגלל שסרגוסה מכרו את מיליטיו לבארסה אז הם מייד שילמו את מחיר השיחרור של רוברטו וקנו אותו בלי שהוא שיחק משחק אחד במדי ויאריאל. (אחרי שהציגו אותו כבר עם החולצה)

DrBall20

New member
נכון נכון! שכחתי מזה לגמרי!

אגב, ביום רביעי הזה ההצגה הרשמית של קאסרס, קייטה ודני אלבס
.. ביחד עם התלבושות החדשות של הקבוצה לעונה..

הבנתי שאלבס עוד לא יוצג בשלב זה

מתכוונים להציג את קייטה קאסרס ופיקה. ככל הנראה זאת התלבושת השניה החדשה.

DrBall20

New member
../images/Emo2.gif אוף למה אלבס לא?

האמת, לא קראתי עדיין על ההחתמה שלו באתר הרשמי של בארסה.קום, אלא רק באתר בישראל.. אולי יש פרטים שעדיין לא נסגרו..

נראה לי שפשוט עדיין לא חתמו

הכול סגור רק סביליה רוצה קודם להחתים מגן מחליף. אני לא סגור, קשה מאוד לקרוא חדשות בספרדית כשלא יודעים ספרדית.

אם כבר מוזריות

החלפתי לא מזמן מחשב, ונוצר לי שבוע מאד רגוע מבחינת עבודה אז התקנתי את מנג'ר והתחלתי משחק חדש עם ביתר... המוזר זה סיבוב שני ושלישי במוקדמות ליגת האלופות אני מדורג ומקבל קבוצות שחלשות ממנו על הנייר, (לביסקי סופיה בסיבוב השני וספרטה פראג סיבוב שלישי שמחצתי 5-2 בסיכום שני המשחקים ששגי שטראוס עומד בשער במשחק השני שהגעתי אליו אחרי 3-0 בחוץ). בנוסף שאני מגיע הביתה עם 3-0 מהגומלין הסקואט שלי מצפה למשחק צמוד ושספרטה תעלה בפנדלים... מכרתי את בורטנג לפומפי ב4 מיליון דולר וקניתי בלם זר אדיר ב3.5 מיליון דולר שבואטנג המליץ לי עליו עוד שניסיתי להשאיר אותו בכוח והתחנפתי אליו. בגדול עד עכשיו הקבוצה פשוט נראת מעולה רק שאני מקבל יותר מדי גולים בדקות אחרונות אבל אני יגמל מזה...

וקיבלתי בהגרלה את יונייטד, אייקס וספורטינג

ליסבון. 3 נקודות בבית כזה בעונה ראשונה יהיו הישג ענק מבחינתי. מקווה לפחות שזה יהיה בנצחון אחד בבית על ספורטינג שיתן לי עוד נקודות דירוג באירופה...

למעלה