בתוך הכחול של הים יותר מזה הוא לא יכול
D dodo6 New member 1/5/06 #42 ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
D dodo6 New member 1/5/06 #43 לאן בדיוק יכנס 13 ס"מ?../images/Emo5.gif הייתי אומר זה קצר מאוד במיוחד לסרט כחול אחי מה נהיה איתך בושה!!!
לאן בדיוק יכנס 13 ס"מ?../images/Emo5.gif הייתי אומר זה קצר מאוד במיוחד לסרט כחול אחי מה נהיה איתך בושה!!!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/5/06 #18 ברוך השם../images/Emo178.gif ושיעז עוד פם מישו להשחיל לי ת'משפט הזה
י יערית New member 1/5/06 #22 את יודעת מה זה אומר? ניפוץ של שנים של אמונה ותובנה,עכשיו מה? צריך להמציא משפט חדש עם רצון ואמונה צ'אסקא לקחה אותה!
את יודעת מה זה אומר? ניפוץ של שנים של אמונה ותובנה,עכשיו מה? צריך להמציא משפט חדש עם רצון ואמונה צ'אסקא לקחה אותה!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/5/06 #29 מי מקלף? רגע בודקת... השרשר שלך? שלא אחטוף חדירת נזיפה מאילנית פתום
M maof New member 1/5/06 #30 עלי.........../images/Emo6.gif חביתה - מבולבלת סלט - קצוץ גבינה - מוקרמת ונס - לסיום מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/5/06 #35 ת'ביצים?../images/Emo12.gif אלוהים ישמור לאן גלשנו... את יודעת בת כמה אני?