מוזר, פיטור מוצדק?

נועם40

New member
מוזר, פיטור מוצדק?

אני אימנתי את אייאקס הגעתי איתה לשלב חצי הגמר בגביע אופ"א, הייתי מקום ראשון בליגה לאחר 28 מחזורים בהפרש שתי נקודות, כאשר קניתי שחקנים מוכשרים עם שם גדול: ריבאלדו ועוד הרבה, פתאום פיטרו אותי אפילו המעמד שלי לא היה מעורער אלא בטוח, למרות שהוא האריך לי את החוזה. ההפסד האחרון שלי היה 2-1 לולנסיה שלא היה משנה כי הבסתי אותם במשחק הקודם 5-1 בגביע אופא ועדיין עליתי לחצי הגמר, האם זה מוצדק, תמונות אל תדאגו הפעם זה יצליח. הקניות שלי העתידיות שיבואו אליי יותר מאוחר http://img112.imageshack.us/my.php?image=6883jz1.png הקניות שהגיעו אליי http://img490.imageshack.us/my.php?image=9647yc7.png הליגה http://img109.imageshack.us/my.php?image=8054xw0.png התמונה http://img455.imageshack.us/my.php?image=1739xq6.png גביע אופא http://img126.imageshack.us/my.php?image=7681ev3.png האם זה הגיוני שמצב כזה יקרה, והאם זה קרה לכם בעבר שלא הבנתם למה פיטרו אותכם? אם תבקשו עוד תמונות אני אתן לכם. אני פשוט המום מאוכזב ולא מבין את הפיטורים האלה, נ.ב מה שהבורד רצה בתחילת העונה היא אליפות, לא שום דבר אחר.... הודחתי מהגביע ההולנדי בחצי הגמר לפני הרבה מאוד זמן לפני שפיטרו אותי רק שתדעו. ועוד משהו, שתי משחקים לפני שפיטרו אותי הוא אמר לי שהוא מרוצה ממני. אוקיי בדקתי והכל עובד, פלוס הרזולוציה הכי גבוהה שיכולה להיות באתר הזה, בבקשה תגובות ודעות, נכון שזה נשמע כאילו אני מאמן כושל שלא מצליח להכיר בזה אבל פשוט אני לא מבין את הפיטורים האלה ואני פשוט משתגע! אותו דבר קרה לי עם מכבי ת"א. מה אתם חושבים על כך?

inko

New member
דיברת עם קבוצות אחרות?

כלומר, הצעת את עצמך כמאמן לקבוצות אחרות?

נועם40

New member
לא ולא הצעתי אולטימטום.

לא מכרתי שחקן עם שם, והצוות שלי היה ממש אחלה חוץ מזה שהפסדתי הייתי אומר לכולם אנגרי, והארכתי חוזה והבורד היה מרוצה, נצחתי את ולנסיה מוליכת הליגה הספרדית 5-1 והפסתי 2-1 ואולי אחרי המשחק הזה (לא בטוח) הפסדתי אבל עדיין הובלתי בליגה ההולנדית בפער של שתי נקודות, עפתי מלפני חודש שבועיים בערך מהגביע ההולנדי אך הבורד לא התעצבן והמשיך לשבח אותי פעם אחת הוא אמר לי בערך לפני חודש מאוכזב ואחרי זה הוא שיבח אותי, המעמד שלי לא היה מעורער בכלל והשחקנים דיי אהבו אותי, הייתי באישיות המועדפת על הרוב. יכול להיות שזה באג בגלל שלא קניתי את המשחק? זה קרה לי פעמיים הפעם השנייה עם מכבי ת"א שלאחר שלוש עונות מוצלחות ובעונה האחרונה עליתי לגביע אופ"א לבתים והייתי מקום ראשון... משהו מוזר במשחק הזה. חבל זה מוריד את כל החשק.

דנוך86

New member
לפעמים יש אפשרות

להביע התעניינות בניהול קבוצה, אולי מאמן בעל שם הציע את עצמו והם החליטו להלחיף אותך בו. זה קרה לי עם רומא.

נועם40

New member
אבל לא כתוב שזו הסיבה שפיטרו אותי

כתוב שלא הסתדרתי עם הצוות ועשיתי להם רע משהו כזה וזה לא ככה וחוץ מזה אני מקום ראשון והגעתי לחצי גמר גביע אופ"א הארכתי את החוזה פיטרו אותי ואין מאמן חדש עדיין לאייאקס אחרי יום בערך.... אז הכל סותר את מה שאמרת, זה נראה לי באג או משהו לא טוב במשחק.

X Slider

New member
זה בגלל האנגרי

שחקנים מתלוננים עליך והבעלים מפטרים, אני בטוח שקיבלת אזהרה לפני. גם אני פוטרתי מהסיבה הזאת פעם. לא נעים

נועם40

New member
לא קיבלתי אזהרה.

והשחקנים אוהבים אותי הרוב שמו אותי בפיבוריט פרסונל שלהם... אני לא חושב שזה המקרה ובכל זאת אני חושב שזה באג....

X Slider

New member
אני אומר לך לא

זאת הסיבה, אולי זה שלא קיבלת אזהרה זה באג, אבל אני בספק. אולי הההודעה של האזהרה התפספסה לך או משו. אני בטוח שמה שאמרתי זו הסיבה, כמו שאמרתי, גם אותי פיטרו מסיבה דומה.

נועם40

New member
לא פספסתי.

ואם זו הסיבה אז אני לא מבין למה כשמפסידים אפשר להגיד אנגרי וכששחקן מחטיא ללא הפסקה אפשר להגיד במציאות אנגרי ואף אחד לא התלונן ובטח שהבעלים לא יפטר בגלל סיבה כזאת במציאות אם זו הסיבה אז צריך לתקן את זה כי במציאות זה לא היה יכול לקרות....

SiC

New member
לא בדיוק

אם אתה כל הזמן תצעק על השחקנים שלך ותתעצבן עליהם האווירה בחדר ההלבשה תהיה גרועה, שחקנים יאבדו את הביטחון ולא יהיה להם כיף לשחק תחתיך, הם ישנאו אותך ויעדיפו מישהו אחר במקומך.

נועם40

New member
קודם כל.

כל השחקנים דיי אהבו אותי וחלק מהם אפילו שמו אותי בפיבוריט פרסונל שלהם, דבר שני אם הקבוצה מצליחה זו לא סיבה לפטר ובטח שאם הם משחקים גרוע אני צריך להגיד להם ולא להגיד להם כל הכבוד ככה אומרים במציאות כל הזמן מבקרים שחקנים אז מה מפטרים את המאמן? ממש לא.

SiC

New member
אל תקצין

לא צריך כל הזמן להגיד להם כל הכבוד אבל לפעמים גם שמשחקים גרוע צריך לחזק את הקבוצה ולעודד וזה ישפר גם כן. יש לך 5-6 אפשרויות לבחור מתוכם אז תבחר מה שמתאים לך... אני כמעט אף פעם לא עושה אנגרי על הקבוצה (גם שאני מפסיד) אולי קורה פעמיים שלוש בעונה שממש מצריך לעשות אנגרי (במקרים של תבוסה חריגה או הפסד מביש) ולי אף לא קרה שפיטרו אותי בלי סיבה ככה שרוב הסיכויים שזה מה שקרה לך... תתחיל משחק חדש ותנסה

נועם40

New member
מה נגיד להגיד כשמפסידים?

יש טוב ויש לא טוב ויש מאוכזב ויש אנגרי, כשאני עצבני על מישהו שמשחק לא טוב מחמיץ לרוב, אני עושה לו או אנדרי או מאוכזב ולא כל הכבוד... גם אם שחקן מבקיע ומחמיץ לרוב אני אומר לו מאוכזב, כי הוא החטיא הרבה מאוד. ופיטרו אותי עם סיבה, יש תמונה בתגובה השנייה... במציאות הריי כל הזמן מבקרים שחקנים וגם אומרים הרבה פעמיים עצבני ומאוכזב, למה במנג'ר מפטרים בגלל זה? למרות שאתה עושה "אווירה רעה", השחקנים אהבו אותי והצלחתי בקבוצה... נ.ב התחלתי עם אתלטיקו מדריד אני מקום שלישי עם שלוש נקודות הפרש בערך ממקום שני וראשון, 8 או 9 משחקים קניתי את פבלו ויטטי ב4 מיליון, השאלתי את ריבאלדו.

X Slider

New member
תראה צריך לדעת לעשות הכל במינון

נכון אפשר להגיד אנגרי, אבל פעם ב-5 משחקים לשחקן אחד נגיד. כי הרי אתה צריך לתת לו הזדמנות לתקן ולשפר ולא ישר לצאת עליו. ואין קשר שהשחקנים אוהבים אותך, הבעלים מפטרים אותך לא השחקנים. המשחק הזה לא מושלם עם כל הכבוד, ויש הרבה בעיות עם נתונים קטנים בינהם הרגשות של השחקנים ומה לעשות, יש הפתעות. אני בכלל ממליץ בטים טאק להיות הכי נחמד שאפשר, אני אישית עשיתי פעם אחת בכל השמירות שלי אנגרי ולא יותר מזה. אני בדרך כלל מעניש שחקנים משכרם, מזהיר אותם לפני כמובן, זה הכי טוב. ודבר מאוד חשוב - אחרי שאתה מרוצה ממישו, תן לי פידבק טוב בתקשורת, תאמין לי אחד כזה והבעלים לא יפטרו אותך כל העונה

BarcaBoy2

New member
גם לי זה קרה פעם..

במנגר 05.. ממכבי זרקו אותי למרות שהבאתי 7\8 אליפויות וזכיתי בליגת האלופות פעמיים ו3 באוואפה אפילו והם העיפו אותי ללא סיבה

itamar argaman

New member
תן לי לנחש...

שיחקת עם מכבי, אבל במקביל גם עם יובנטוס, מילאן, מנצ'סטר, ועוד כמה... ומדי פעם ככה פילחת את שבצ'נקו ואיברהימוביץ', שיישחקו במכבי... ממש חוקי לגמרי, ממש טוב.

שבצנקו

New member
טעות קטנה

קשה לי להאמין ששחקנים כאלה יסכימו להגיע למועדון כזה ;)

SiC

New member
תעזוב אותו

תן לו לשחק איך שבא לו... אני חושב שמיציתם את הירידות עליו בשירשור שהוא פתח

למעלה