ראיתי פרק של ואיג`ר,שהם מוצאים Q שתקוע בתוך סלע בחלל,ובפרק אומרים שהוא תקוע שמה כבר 300 שנה,ואז הם עושים דיון,ומראים שה Q הזה עזר לקומנדר ריקר באנטרפריז. השאלה היא אם הוא תקוע 300 שנה,איך הוא עזר לאנטרפריז?
הפרק שאתה מדבר עליו הוא Death Wish מהעונה השניה. מה שנאמר בפרק שהוא עזר לסבא של סבא של סבא (או משהו כזה) של רייקר, ואם הוא לא היה עוזר לו אז קומנדר רייקר לא היה קיים כי סבא-של סבא-של סבא שלו היה מת ולא מוליד ילדים וכו'. לא אומרים שהוא עזר לקומנדר רייקר עצמו.
אני מודה... לא ראיתי באמת את כל פרקי קיו בוויאג'ר ראיתי את הפרק על מלחמת האזרחים, אבל זה היה כל כך מזמן.... יש דיבורים על להביא את קיו לאנטרפרייז, זה יכול להיות ענק. הוא מוסיף בכל מקום... אני חושב שפרקים איתו יכולים להיות פארודיות על ההופעות שלו בסדרות האחרות, יכול להיות ענק
וזה גם לא ישפיע על קו הזמן או משהו. הדמות של קיו מתאימה לכל מקום וכל זמן דווקא בגלל שהיא יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה. אני כבר מדמיין סיטואציות עם יוני... קיו מצמיד לו COMMBAGE על המדים של TNG, צוחק על הטכנולוגיה שלהם וכו' וכו'.
ולדעתי הוא גם צריך למחוק לכולם את הזיכרון בסוף הפרק, ככה הוא יוכל להציג את עצמו (שלא כמו הפרנגים והבורג) ולא תיווצר פגיעה בטיימליין. אני חושב שהפרק הטוב ביותר להביא אליו את קיו יהיה הפרק המיוחד לציון 40 שנה למס"ב ויש לי גם עלילה: קיו מופיע על האנטרפרייז ומתחיל לקחת את ארצ'ר לעתיד של הפדרציה וסטארפליט, סיור שיכלול כמובן בעיקר ביקורים אצל הצוותים השונים (עדיף בצילומים חדשים ולא מיחזור של פרקים ישנים). כל הצוותים אגב יזהו אותו וידעו מהי הNX-01, ובכך יביאו לסיומה של אחת הטענות הידועות ביותר בנוגע לסדרה.