מצית חד פעמית
New member
מוזר לי
אוקיי אני לא יודעת כמה זה קשור לפורום אבל אני באמת אוהבת פה את כולם ואת היחס והחלטתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי. ביום שישי האחרון הייתי אצל הבנזוג שלי וסתם השתובבנו לנו
הוא ניסה לרמוז לי לרדת לו בעיקרון דיברנו על זה פעם ואמרתי לו שאפעם לא עשיתי את זה ואני לא יודעת אם אני מעוניינת לעשות את זה בכלל, אבל לא יודעת למה באתי אליו בגישה שהסופ"ש אני רוצה לעשות את זה (לא אמרתי לו את זה....) קיצר אנחנו במיטה משתובבים, הוא רומז, אני מתקרבת ופתאום עולה לי תמונה של משהו שקרה שנה שעברה. לפני שנה וקצת מישהו הכריח אותי לרדת לו ולשכב איתו... אז עוד הייתי בתולה וממש פחדתי... זאת גם הייתה הפעם הראשונה והיחידה שירדתי למישהו. פתאום שהייתי שוב במצב הזה פתאום התמונה הזאת עלתה לי לראש ופשוט לא יכולתי לעשות כלום פשוט קפאתי הסתובבתי וקמתי לשירותים והתחלתי לבכות... סיפרתי לו על זה והוא אמר שהוא לא לוחץ עליי לעשות כלום (ואז הוא הוסיף "מי זה? אני אפוצץ אותו" מאמי שלי...) בקיצור, אני רוצה לרדת לו, אני באמת רוצה פשוט אני לא יודעת איך להתגבר על הקטע הזה של מה שקרה לי... כאילו, מאז שכבתי עם בנים והכל וזאת פעם ראשונה מאז שהתגברתי על זה שזה קורה לי... זה היה ממש מוזר יש למישהו אולי איזה עצה?
אוקיי אני לא יודעת כמה זה קשור לפורום אבל אני באמת אוהבת פה את כולם ואת היחס והחלטתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי. ביום שישי האחרון הייתי אצל הבנזוג שלי וסתם השתובבנו לנו