מוזר לי

מוזר לי

אוקיי אני לא יודעת כמה זה קשור לפורום אבל אני באמת אוהבת פה את כולם ואת היחס והחלטתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי. ביום שישי האחרון הייתי אצל הבנזוג שלי וסתם השתובבנו לנו :) הוא ניסה לרמוז לי לרדת לו בעיקרון דיברנו על זה פעם ואמרתי לו שאפעם לא עשיתי את זה ואני לא יודעת אם אני מעוניינת לעשות את זה בכלל, אבל לא יודעת למה באתי אליו בגישה שהסופ"ש אני רוצה לעשות את זה (לא אמרתי לו את זה....) קיצר אנחנו במיטה משתובבים, הוא רומז, אני מתקרבת ופתאום עולה לי תמונה של משהו שקרה שנה שעברה. לפני שנה וקצת מישהו הכריח אותי לרדת לו ולשכב איתו... אז עוד הייתי בתולה וממש פחדתי... זאת גם הייתה הפעם הראשונה והיחידה שירדתי למישהו. פתאום שהייתי שוב במצב הזה פתאום התמונה הזאת עלתה לי לראש ופשוט לא יכולתי לעשות כלום פשוט קפאתי הסתובבתי וקמתי לשירותים והתחלתי לבכות... סיפרתי לו על זה והוא אמר שהוא לא לוחץ עליי לעשות כלום (ואז הוא הוסיף "מי זה? אני אפוצץ אותו" מאמי שלי...) בקיצור, אני רוצה לרדת לו, אני באמת רוצה פשוט אני לא יודעת איך להתגבר על הקטע הזה של מה שקרה לי... כאילו, מאז שכבתי עם בנים והכל וזאת פעם ראשונה מאז שהתגברתי על זה שזה קורה לי... זה היה ממש מוזר יש למישהו אולי איזה עצה?

טושית18

New member
העצב שלי היא...

אם הוא כבר יודע...פשוט לתת לזה זמן...תתחילי בזה שתבקשי שלא ידחוף לך את הרש לשם,כדי שלא תחזור התמונה שהכריחו אותך. תלכי עם הלשון לאורך הבטן,ותראי מה זה עושה לך...אם את מרגישה שאת נלחצת תפסיקי. עד שזה ירגיש נוח. לא לעשות כלום שלא מרגישים טוב איתו!!

../images/Emo24.gifמכל ה../images/Emo23.gif

צר לי על החוויה הלא נעימה שעברת( עם הראשון ולא עם החבר הנוכחי). אני יכול להמליץ לך לנסות ולעשות משהו חריג במקצת, קצת שובבי וקצת הומוריסטי לגבי ירידות לגבר .
כבר אמרתי... קחו שניכם,כן-שניכם, ויברטור, או מלפפון גדול. ותעשו סימולציות בניכם. שהוא יראה לך איך הוא אוהב שיורדים לו(כן, שידגים על הויבי או המלפפון ושלא יתבייש..בסה"כ אלו משחקים שבין שניכם) אתם יכולים למצוץ ביחד..שתרגישי ביטחון ביחד איתו, שישתתף איתך בחוויה שיעודד אותך לנסות גם אם יראה שאת טיפה נרתעת. דבר נוסף, סירופ שוקולד, דבש, סירופ מייפל... שחקו קצת עם אוכל על איברי המין, קצפת!!!!!!!!!!!!!!!1 אולי עם הטעם יבוא התיאבון..
מקווה שהועלתי ולו במעט. פירסס

פירס

תודה על העצות אבל אני לא בטוחה כמה הבעיה שלי היא עצם האקט עצמו אלא יותר מצב שאני רק מתקרבת ויש לי פלאשבקים... אני חושבת איך להתגבר עליהם... למרות שהסיפור עם השוקולד נשמע לא רע.. אבל אני לא בטוחה שזה מה שיסיר את הפלאשבקים...

תני לזה זמן. עם הזמן זה ישתפר.

וכמו שטושית אמרה שלא ידחוף לך את הראש, פשוט תזרמי בקצב שלך לאט לאט בלי לחץ! ואם את מרגישה שאת לא יכולה אז אל תעשי את זה בגלל שהוא רוצה שתעשי את זה.... את יודעת אומרים שמשהו שמפחדים ממנו מרפאים אם עושים אותו, למשל את פוחדת לקפוץ למים? שמישהו ידחוף אותך (ברור שזה מוקצן! ויכול לעבוד לשני הצדדים... ולצד ממש ממש לא נחמד) אבל אני לא מתכוונת שהוא ידחוף אותך פשוט תאגרי אומץ אם את מאוד רוצה ותתחילי. את הרי יכולה להפסיק בכל שנייה!!!!! והכי חשוב שהוא יבין אותך!
אותך!

ברור

הוא גם קודם לא דחף לי את הראש לשם, לא יודעת, הוא רמז כזה.. אני מקווה באמת לנסות את זה שוב בקרוב, נראה באמת מה יקרה.. תודה...

זה לא נשמע מוזר בכלל ../images/Emo24.gif

הזכרון קיים בך והוא עולה בסיטואציה דומה. כשהוא עולה, זה גם מאפשר לו לקבל ריפוי והתייחסות... ראשית, נשמע שיש לך פרטנר מתחשב וכזה שאפשר להתקדם איתו לאט ובקצב שמתאים לך. זו כבר נקודת התחלה מצויינת. אני רואה כמה נתיבים כדי לרפא את הזכרון המכאיב. אציע כאן שניים: אחד מהם יכול להיות ללכת לטיפול מתאים. בין אם במגע או בשיחה או אחר. שני יכול להיות להיעזר בקבוצות תמיכה לנשים עם התנסויות דומות. יש מידע על כך בקישורי הפורום. יש נוספים, אבל אלה העיקריים... אשמח להמשיך ולעזור
עונג

אני לא בטוחה

אם אני במצב עד כדי כך גרוע של טיפול, מה שכן יקבע את זה, אני אנסה שוב, נארה איך מתקדם אם אני אראה שזה ממש מפריע אני באמת אנסה לעשות משהו בנידון... וכן.. הוא פרטנר מדהים... תודה

../images/Emo13.gif

"במצב עד כדי כך גרוע של טיפול"
כדי להגיע לטיפול צריך לדעתך להגיע לאיזשהו שפל או להתחרפן לגמרי? כמו שאני רואה את זה, אני מבקשת עזרה במקום שאני לא מצליחה לבד לאורך זמן. זה לא אומר שאני במצב "גרוע" בהכרח. עדיף להתעורר קודם ולטפל לפני שדברים מסתבכים, לא? בכל מקרה, גם אנשים בריאים הולכים לטיפולים מכל מיני סוגים, פשוט כדי לשפר את בריאותם או כדי לחזק את עצמם ולהמשיך להיות בריאים. אבל בטח שכאלה שחווים קשיים כאלה ואחרים. בראיה של הרפואה המערבית, אני מניחה שאת צודקת
צריך להיות חולים לגמרי לגמרי, ורק אז פונים לטיפול. חבל, לא?
עונג

אני אישית

מעדיפה להיות חולה ולא ללכת לרופא למשל... אבל בעניינים כאלה של הנפש - אני לא מאמינה בזה.

behappy

New member
לי אישית היה משהו דומה

ולא מלפני שנה... מהעבר הרחוק-רחוק. איכשהוא הצלחתי להתגבר על זה, בקשר הנוכחי ובקשרים קודמים, אבל- רק כשהיה לי בטוח במערכות היחסים האלה. אם את מגיעה למצב שממש קשה לך ואת לא מצליחה להתגבר באמת תפני לטיפול. המון בהצלחה וחיבוק גדול

../images/Emo24.gif

גם לי היה מקרה דומה, של פלאשבקים, והאמת שעדיין בלא ממש התגברתי על זה אבל הכי חשוב זה לדבר עם בן הזוג. לפי מה שהבנתי בהתחלה אמרת לו שמעולם לא ירדת למישהו ובעצם כן עשית את זה בכפייה ולא רצית לדבר על זה. זה מובן אבל עכשיו כשהוא יודע כדאי שתדברו על זה ואז הוא יפסיק ללחוץ, תהנו, תנסו, בלי לחץ, רק כשאת רוצה, לעט לעט בסוף זה נהיה פחות קשה. אני יודעת מניסיוני, כי עכשיו אומנם לא התגברתי על הכל אבל קל לי יותר מבהתחלה...

ToryMaster

New member
אני חושבת שאני מבינה

ומה שלי עזר (ואני עוד בהליכי התמודדות), היה לאט. ללכת לאט, בקצב שלי. לנסות מדי פעם, ואם לא יצליח - לא יצליח, מחכים עד שתהיי מוכנה שוב. זה נשמע שבאמת יש לך פרטנר מדהים, שכל כך מוכן לעזור לך.

ארטימיס

New member
ואי אחותייייי

חח גם לי זה קרה :/ כאילו.. לא שכבתי איתו אבל הוא בערך הכריח אותי לרדת לא וזה ממש אבל ממש דחה אותי (אז בזמנו) אבל עשיתי את זה כי הרגשתי שאני חייבת ושאם אני לא יעשה את זה הוא יתבאס ולא דעת מה :/ (טיפשה שכמותי..). בכל מקרה.. זמן מאמי!! תני לזמן לעשות את שלו. אל תמהרי ואף פעם אל תעשי שום דבר אם אף אחד אם את לא באמת רוצה לעשות את זה מכל הלב כי אם תעשי את זה בגלל שמישהו מכריח אותך או כי את מרגישה שאת חייבת לו אבל כל הקטע המדהים של הירידות יהפוך לך למשהו מגעיל וחבל :/ צריך למצוץ מכל הלב כמו שאת אומרת חחחח כי אם זה לא מכל הלב זה לא שווה :)))

למעלה