מוזר לי...

muddy girl

New member
מוזר לי...

החבר הכי טוב שלי פגש מישהי, וביום אחד הוא כבר התנשק איתה שעה והולך לצאת איתה והכל... וכשהוא סיפר לי הרגשתי ממש מוזר. כאילו, אני לא מקנאה בה או משהו, כי אני לא אוהבת אותו ככה וכבר ברור לי שאני לסבית, גם אם בהכחשה... לא יודעת, אולי אני סתם מקנאה בו בטירוף, כי הוא דיבר על כמה שהיא מקסימה ואני ממש ממש רוצה גם!!
ואולי אני סתם מרגישה שהיא גונבת לי אותו במובן מסויים ומאוד אגואיסטי מצידי
כי אני בכל זאת מאוד אוהבת אותו... אוף. מוזר לי. לא יודעת.
עזרה?!

resputin

New member
עזרה במה בדיוק.?

אם אני אגיד לך "טוב, מעכשיו את לא מרגישה ככה" זה יפתור משהו? את צריכה לחשוב מה מפריע לך, ולעבוד על זה ביחד עם החבר- ורק שתדעי, שעצם העובדה שיש לו חברה עכשיו, זה לא שהוא הולך, זה שיש לו גם חיים משלו. אני בטוח, שכמו שאת אוהבת אותו הוא אוהב אותך- ואין סיבה שתתרחקו, אבל להרגיש משהו פחות מבסדר על כך שיש לו חברה, זה בהחלט לא נחוץ.

muddy girl

New member
לא זאת הייתה הכוונה שלי...

לא בקטע שעכשיו יש לו חברה וחיים ואוי לי. אלא בקטע של למה אני מרגישה כל כך מוזר...מאיפה זה בא... אני הרי לא אמורה לקנא בחברה שלו. פאק, אני אמורה להיות לסבית בכלל... אז כאילו, מה זאת התחושה המוזרה נורא הזאת?! ...חשבתי שגם לזה הפורום מיועד לפעמים כשמתעורר הצורך...

TwelveEyes

New member
אולי...

כי את גם רוצה חברה? ואת מקנאת בו במידה מסויימת?

אולי...

את מקנאה בו על העובדה שיש לו חברה ולך אין...וזה חסר לך? כי לפי מה שתיארת, אתם כל הזמן הייתם ביחד(נקרא לזה רווקים?)ופתאום לו יש חברה, ולך אין את זה...אז אולי זאת הקנאה? ולא הקנאה בחברה עצמה?

muddy girl

New member
אז...אממ...אני צריכה חברה?!

יופי. חבל שאני הכי רחוקה מכזה דבר שאפשר להיות..
אוף. (זה כזה מתסכל!!)

למעלה