מוזר לי

P i x i e s

New member
מוזר לי ../images/Emo4.gif

סתם, מחר הוא חוזר אחרי שהוא סוגר פעם ראשונה (הוא כבר מספטמבר עם מדים וחוגר והכל אבל רק החודש הייתה לו טירונות) ולא יודעת, רע לי קצת
אולי כבר מרוב הגעגועים אני לא מרגישה כלום אבל קשה לי לחזור לשגרה הזאת שבסופי שבוע הוא צריך לחלק את הזמן בין מיליון אנשים. זה ברור שיש לי ספוט בסופ"ש, השאלה כמה הוא גדול בהתאם לציפיות שלי, שמבחינתי להבריז מכמעט הכל (וכל דבר שקשור בחברים בעצם) בשבילו, וכל זה אחרי שהוא היה בחודש חופש ונפגשנו בתכיפות כמו לפני הצבא. טוב סתם קיטרתי.

נמה פ

New member
זה באמת קשה

אני במיוחד מבינה מה שאת אומרת, שצריך לפנות לגמרי את כל הסופי שבוע תמיד כי הוא חוזר. אני מוותרת על להיפגש עם חברים ולצאת לטיולים, והפגנות ואירועים שחשוב לי להיות בהם - כי הוא פה. ואז הוא רוצה להיות עם אנשים אחרים ובקושי יש לנו זמן ביחד. אבל טוחנים אותו כל כך קשה כל השבוע, וכשהוא חוזר- כן, אין מה לעשות, פשוט צריך לפנק אותו, והוא מעריך את זה ומחזיר אהבה ומתגעגע ומחבק חזק. זה בעצם המהות של התפקיד שלנו החברות-של-חיילים, לא? להישאר יציבות וחזקות ולחכות בסבלנות שאי אפשר לראות כמותה בשום מקום אחר, להיות משהו שהוא יכול לחכות לו ולדעת ששם ומחכה ואוהב כדי לעזור לו לעבור את כל הקשה.

תכלס.. אין את זה בשום מקום אחר בעולם

בנות שמחכות ככה לחבר שלהן. אני חושבת שזה אומר המון על המציאות הישראלית. וחוצמזה שזה בוגר מאד בעיני, ויש בזה משהו יפה. אני מסכימה איתך, צריך לדעת לתמוך בו כשהוא נפגש עם החברים ולא לעשות יותר מדי פרצופים.. אבל אם את רואה שהוא באמת מנפנף אותך ושבקושי בכלל ראית אותו, אז אל תהססי גם לדבר איתו ולנסות להציב איזה סוג של גבולות.

JOYE האחת

New member
כן,זה קשה וקשה מאדד...

אבל אין מה לעשות.. צריכים לה"קריב" הרבה...אבל בסופו של הדבר משתלם לחכות כ"כ הרבה זמן ולסבול אבל לראות אותווו...לא?? תיהיי חזקהה...חזקה בשבילו ובשבילכם!! יהיה טובבבב!! אוהבתתתתתתת

P i x i e s

New member
משתלם אבל...

לא כמו שהייתי רוצה
ז"א, הוא לא קרבי או משהו אז לא טוחנים אותו כמו שאתן מגדירות אז זה קצת שונה... לא יודעת, אני משתדלת לא לעשות מזה עניין כי אני מבינה אבל אי אפשר להספיק להיות בכל הארץ (ואני מתכוונת לזה) כל סופ"ש...

נמה פ

New member
אני מקווה שבאיזה שהוא שלב

הוא ידחה דברים מסויימים לסופשבועים מסויימים, וכל סופשבוע ינסה להתמקד בדברים מסויימים. זה אולי יאמר שיהיה לך פחות זמן איתו בסופי שבוע מסויימים, אבל בטח הוא יצליח להכניס אותך גם לאלה P:

מורוש60

New member
אל תדאגי

את תתרגלי לזה! גם לי יש את הקטע הזה בהתחלה כולם עוברים את זה תיהיי חזקה!

JOYE האחת

New member
מתוקה...

אני חושבת שבגלל שזוהי ההתחלה כמו שציינת מין הסתם שיהיה קשה לשניכם.. אבל עם הזמן הוא יוותר על דברים בשביל להיות איתך יותר...אני מאמינה לעצמי...

P i x i e s

New member
לא כל כך הבנתן...

לא חדש לי העניין של סופי השבוע, כי לפני זה הוא היה בקד"צ והמסגרת שהוא היה בה הייתה צבאית (מדים, חוגר, הכל) ויצא רק בסופי שבוע והיו לנו כבר מיליון ריבים על זה. אני פשוט לא רוצה לחזור לשם שוב

OgaliO

New member
מאמי..

אין כלכך מה לעשות עם זה. רק להבין שזה המצד וצריך להוציא ממנו את הכי טוב שאפשר. זה מוזר, אני יודעת, במיוחד אחרי תקופה שנפגשים בה המון המון מתי שרק רוצים. יהיה בסדר

למעלה