מוזר.....אתם יודעים

מוזר.....אתם יודעים

מה גיליתי עכשיו? שהשנה היומולדת שלי 27 במרץ נופל על ליל הסדר אני לא זוכרת מתי זה קרה לי בפעם האחרונה.... לבן שלי זה קורה כל פעם עם חנוכה אני לא בטוחה שזה כל כך מוצחן בעיני גם ככה אני לא במיוחד מרגישה שמחה כשמגיע יום הגעתי ליקום הלא מקביל הזה כל שנה לקראת יום הולדת אני מתחילה לנדור נדרים להפסיק לאכול להפסיק זה וזה וזה כל מיני התמכרויות ולהתחיל לעשות רק את זה וזה וזה לפעמים אני מפנטזת שאני שמה כיסוי בד פירחוני יפה על המחשב ולא נוגעת בו איזה כמה חודשים טובים....

e-magine

New member
יפההההההההההההההה ../images/Emo24.gif

אני שמח שאת מפנטזת על זה. את יודעת, אנחנו אמנם תומכים כאן אחד בשני, אבל לא מנסים לעשות מספיק כדי להיגמל. אני באמת אשמח אם כל אחד מכם ידמיין לעצמו כודם כל יום בחיים בלי אינטרנט ונראה איך אתם מסתדרים עם זה. צריך להתחיל הקטן, לפני דבר כזה קיצוני כמו לא להשתמש במחשב כמה חדשיםם.

דמיון מודרך

האמת, אף פעם לא ניסיתי את זה, אבל אומרים שדמיון מודרך זאת שיטה טובה לפתור בעיות שונות. על זה חשבתי כשקראתי את שתי ההודעות האלה. ובאמת, אם נתחיל בלדמיין אולי זה באמת יעזור לנו להגמל. ועכשיו יש לי וידוי: התביישתי לכתוב את זה מקודם אבל הדיאטה שעליה הכרזתי ביום ראשון, החזיקה מעמד יום אחד וגם זה בקושי
והנה חזרתי לחרוש על המחשב.

אפשר גם להכריז על המחשב כעל חמץ

לא כשר לפסח ולהכניס אותו לארון לשבוע הפסח...יחד עם הלחם שבילי אני ואת באותה סירה.... ואולי ביחד נשחה אל החוף...

e-magine

New member
../images/Emo6.gif אני לא חושב

עכשיו אני אגיד לך ברצינות למה. כי בפסח אם את שומרת, את לא אוכלת חמץ אבל את אוכלת מצות,ומאכלים שהם לא חמץ, מה תוכלי במקום אינטרנט? תצומי 7 ימים? אם יהיו לך תחליפים טובים, מעולה, אבל אם לא?

actress

New member
יהההה מאדאם יקרה!!! יש לי

7 ימים לפנייך ולפעמים זה נופל על פורים פעם ב4 שנים וגם מגיע ליום המיועד בכל מקרה אני אזכור מתי נולדת עכשיו ושיש לך שבוע אחריי ביום ד´ אוטוטו

למעלה