ליידי דרמה
New member
מוזר ,אבל .....
אתמול קיבלנו את מכונת הכביסה החדשה , מיקמנו אותה במקום, בא טכנאי והפעיל - הכל ניפלא אבל........ השינוי שהיא גורמת לנו לעשות - הוא בלתי יאומן ובטח בלתי צפוי.
יש לה פתיחה קידמית, הדלת ניפתחת ומגיע עד למשקוף של דלת המרפסת ככה שצריך כל הזמן להיזהר שדלת המרפסת ודלת המכונה לא יפגעו זו בזו . אז מכין שהזאטוט שלי עוד לא מבין מה לפתוח קודם ומה אחר כך, העברנו את סל הכביסה לתוך חדר האמבטיה שלהם כדי שלא יצטרכו לצאת למרפסת בה ממוקמת המכונה ולזרוק לשם את הבגדים. מכיון שסל הכביסה במקום החדש תופס מקום, אנחנו צריכים ארונית לנעליים שהיו עד אתמול מונחות בטור מסודר זו ליד זו - עכשיו אין להן מקום בגלל סל הכביסה. אז אני אלך לקנות ארונית מגרות לנעליים. כשזה יתמקם, צריך להזיז את הפח למקום אחר, אולי ליד האסלה . כל מה שהתרגלנו אליו בשבע השנים האחרונות ישנה מיקום, אני בטוחה שאושיט יד לזרוק אשפה במקום הקודם של הסל והלכלוך יפול על ארונית הנעליים . אופס...גם את הוו עם המגבת לידיים אני צריכה למקם מחדש כי אם נמקם מגירות נעליים , המגבת לא תהיה תלויה אלא מונחת על הארונית בגלל שלא יהיה מספיק גובה.... בקיצור - כשאתן קונות מכונת כביסה, תחשבו גם על זה
אתמול קיבלנו את מכונת הכביסה החדשה , מיקמנו אותה במקום, בא טכנאי והפעיל - הכל ניפלא אבל........ השינוי שהיא גורמת לנו לעשות - הוא בלתי יאומן ובטח בלתי צפוי.