מוזס - שירות מפעים.
יש הרבה ביקורות על שירות לקוי או חובבני. לפעמים גם גרוע.
פחות, על שרות באמת ראוי.
והנה דוג' לשרות וליחס ולאכפתיות שפשוט משאירים אותנו עם טעם טוב. תרתי משמע.
מידי פעם אנו קופצים לצהריים במוזס רוטשילד. היום היינו 4.
אחת מהסועדות הזמינה איזשהו כריך. לא היה לה טעים.
המלצר שראה שהיא לא אוכלת, ניגש ושאל לפשר הבעיה. היא ענתה לו שאין בעיה בכריך, אבל הוא לא לטעמה.
אני הייתי שקוע בהמבורגר , ולא בדיוק שמעתי מה סוכם ביניהם, אבל תוך 2 דקות הגיעה מנה חדשה.
ושוב איזו אי הבנה. היא חשבה שהוזמן שניצל, והמלצר הבין שהוזמן המבורגר עם ציפוי כמו של שניצל. מרוב מבוכה, החליטה שהיא מבקשת שיארזו לה, ובעלה יהנה מזה בערב.
המלצר שוב התעניין מה קרה, ולבסוף המנה נארזה.
לאחר דקה או שתיים, הגיעה האחמשי"ת שביקשה לברר מה קרה. הוסבר לה שהכל באמת בסדר ואין שום בעיה, אולם האחראית דאגה שחברתנו אינה אוכלת ושאלה אותה אם זה בסדר שיגישו לה סלט הקיסר.
סופו של דבר שלא רק שלא חויבה על ההמבורגר שנארז לה הביתה, אלא שגם לא חויבה על סלט הקיסר.
וכאילו כל זה לא מספיק, עוד הגישו לנו קינוח על חשבון הבית.
אז מצד אחד נתקלים לפעמים במקומות עם שירות כל כך גרוע, ומנגד, שרות כל כך מדהים כמו היום.
הולי מוזס
יש הרבה ביקורות על שירות לקוי או חובבני. לפעמים גם גרוע.
פחות, על שרות באמת ראוי.
והנה דוג' לשרות וליחס ולאכפתיות שפשוט משאירים אותנו עם טעם טוב. תרתי משמע.
מידי פעם אנו קופצים לצהריים במוזס רוטשילד. היום היינו 4.
אחת מהסועדות הזמינה איזשהו כריך. לא היה לה טעים.
המלצר שראה שהיא לא אוכלת, ניגש ושאל לפשר הבעיה. היא ענתה לו שאין בעיה בכריך, אבל הוא לא לטעמה.
אני הייתי שקוע בהמבורגר , ולא בדיוק שמעתי מה סוכם ביניהם, אבל תוך 2 דקות הגיעה מנה חדשה.
ושוב איזו אי הבנה. היא חשבה שהוזמן שניצל, והמלצר הבין שהוזמן המבורגר עם ציפוי כמו של שניצל. מרוב מבוכה, החליטה שהיא מבקשת שיארזו לה, ובעלה יהנה מזה בערב.
המלצר שוב התעניין מה קרה, ולבסוף המנה נארזה.
לאחר דקה או שתיים, הגיעה האחמשי"ת שביקשה לברר מה קרה. הוסבר לה שהכל באמת בסדר ואין שום בעיה, אולם האחראית דאגה שחברתנו אינה אוכלת ושאלה אותה אם זה בסדר שיגישו לה סלט הקיסר.
סופו של דבר שלא רק שלא חויבה על ההמבורגר שנארז לה הביתה, אלא שגם לא חויבה על סלט הקיסר.
וכאילו כל זה לא מספיק, עוד הגישו לנו קינוח על חשבון הבית.
אז מצד אחד נתקלים לפעמים במקומות עם שירות כל כך גרוע, ומנגד, שרות כל כך מדהים כמו היום.
הולי מוזס