מוזס בהרצליה

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
מוזס בהרצליה

המלצות/אזהרות??? האם גם מישהי שהכי נהנית מהמבורגר פשוט בלחמניה וצ'יפס בצד יכולה להנות שם? האם המנות הבשריות מגיעות עם צ'יפס או משהו כזה או שצריך להזמין בנפרד?

skid girl

New member
לא משהו.

אני אכלתי את מנת הנאגטס עוף ,שהיו מזעזעים אבל לוו בסלט קטנטן שגרם אםילו לקרניבורית הקטנה שבתוכי להתפעל.

meravbr

New member
לפחות את ההמבורגר במוזס ת"א של

100% בקר אני אוהבת (יש גם את הארטבורגר שאני לא מאד אוהבת). הוא מגיע עם לחמניה אבל ללא תוספות, צריך להזמין את התוספות בנפרד, אנחנו מאד אוהבים את שבבי הבצל, ויש גם צ'יפס ועוד אפשרויות.

פ ו ל ק ע

New member
אני מאוד אוהבת את הסניף התל-אביבי

אבל בזה שבהרצליה עוד לא יצא לי לאכול. בעיני הארט-הבורגר הוא הכי טוב שיש.

תמיר 8

New member
בלי לצחוק

אבל אם לאכול המבורגר אז בפופא(יפו)המבורגר אדיר. המסעדה(מזללה) שמלאה תמיד היא ההוכחה.בלי אוירה בלי דמי שירות בלי עיצוב אבל עם אוכל.נראה לי קצת מצחיק לאכול המבורגר וצ'יפס במסעדת יוקרה.

ננה f

New member
בלי לצחוק וגם בשקט בשקט

וכמובן שלא לבוא במיוחד, אבל בפעם הבאה שאתה בהרצליה תתגנב ללב העיר, ותאכל ב-BURGERI, מקום כמו שצריך. משלוחים עד חצות ובדרך כלל גם אחרי. לא רק ההמבורגר טוב. אז אם כבר מזון מהיר, לא חייב להיות בסלון מפונפן.

ברוזונת

New member
חמישי שעבר - אמצע הלילה

מכיוון שאוליב היתה מפוצצת וגם נגמרו הלחמים.. שמנו פעמינו לכיוון יפו (התירוץ היה בכלל סחלב חם
) ונכנסנו לפופא.. זכרתי את המקום מהפעם היחידה שישבתי בו אי שם בסוף שנות ה-90.. נכנסו המקום היה די מלא.. לקחנו בשבילו המבורגר בקר.. שאמר שטוב לעומת המקדונלדס שבלסנו כמה ימים קודם.. לקחנו גם צ'יפס גדול וחלקנו אותו עם ערבוב רטבים של קטשופ, מיונז שום וחריף.. הצ'יפס נחתך במקום ועשוי היטב! ביחד עם שתיה קלה יצא לנו 47 ש"ח.. קינוח היה סחלב חם ביפו..
.. כנראה שיש חיים בת"א גם באמצע הלילה.. 3+..
חזרנו הביתה מרוצים..

S i g u r R o s

New member
פופא ?!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אלוהים אדירים... איך אפשר להלל מקום כזה? הייתי שם. חשתי מחויבות לאגדה האורבנית [התמוהה] הזו שקרויה פופא. נכנסתי. מלוכלך. המשכתי ללכת. מלוכלך. הבטתי על הפלאנצ'ה. מלוכלך.סליחה,....מטונף! אשה עבת בשר [די דוחת תאבון] נוגעת בברוטאליות במה שעתיד להכנס לקיבה שלי.....יאמי. המבורגר בנאלי.סתמי. רטבים כחושי טעם. לחמניה טובה מאד. יופי. אחלה לחמניה... so????? לפעמים מישהו אי שם בתהומות הנשייה הקולינארית הארצישראלית מפליץ איזה פליץ פלוץ על אגדה מהפנטת שעושה פלאים בבלוטות הטעם. חיש קל תופס לו המקום תאוצה וגולש על גלים וירטואליים של טעם,ריח וחוויה. בלתי נתפס.

ננה f

New member
שיהיה לא מכירה את הפופאי

לעומת זה, בבורגרי יש שידרוג. אשר על הפלאנצ'ה- חתיך שווה, נחמד ומאיר פנים. המקום נקי, הרטבים שווים, הכל נעשה מול פניך, במיוחד אם תשב "על הבר". בקיצור - יש ויש

תמיר 8

New member
סיגור קבל את התנצלותי

שכחתי להזהיר אותך מראש שפופא באמת לא בשבילך!לפי תאוריך ואופן כתיבתך,אתה כל כך רגיש ועדין....נשמה ספרותית ופיוטית.בטוח שברגע זה אתה בביתך עם מסיכה על פיך...פופא???לסיגור???זו הזמנה לרצח!אתה יודע מה?לא מאמין לך שהית שם...שרמנטי רגיש ועדין כמוך בודאי לא היה אפילו מעז להתקרב .

ננה f

New member
יאללה סיג תפסיק לעשות את עצמך

מאנפף, כשצריך ושווה אני בטוחה שאתה יודע להתלכלך

Uv Kruvi

New member
מוזס בת"א...

הייתי רק בת"א... יוצא לי להגיע לשם פעם בחודש-חודשיים ככה... ממליץ בחום על הפירה... פשוט טעים... הארט בורגר, אין מה לעשות, בתפריט לילה, פשוט משתלם... פעם אחת עשיתי שינוי ולקחתי את הפטריית פורטובלו...נחמד...לא יותר מזה...

lilo

New member
חזרתי עכשיו ולא חוזרת לשם שוב../images/Emo10.gif

במילה אחת- אכזבה! ההמבורגר היה ממש לא טעים, עם חתיכות לא לעיסות, הלחמניה היתה קרה, את הצ'יפס הם שכחו (אז ביטלתי אחרי 3 דק'), בנוסף ההמבורגר היה עם תיבול חריף משהו, שלא לכולנו יש חיך מתאים... לשם אני לא חוזרת!

meravbr

New member
אכלת את הארטבורגר?

גם לטעמי יש בו כל מיני חתיכות מוזרות ולכן אני מקפידה על ההמבורגר השני (100% בקר) וכבר דובר פה על התיבול שלו.... איך המסעדה עצמה?

lilo

New member
לא, אכלתי את הקלאסי...

חשבתי שאיתו אי אפשר להתאכזב... מסתבר שכן

מוזס - עסקית יום חמישי בצהריים

הוא ואני גונבים שעה אחת של חסד ,והולכים למוזס. שנינו הזמנו את הארטבורגר כשהוא ביקש צ'יפס ואני פירה כמובן. להתעלף. מהכל .

למעלה