מוזמנים בלבד

• פותח הנושא p00ga
  • פורסם בתאריך

p00ga

New member
מוזמנים בלבד

ראיתי לא מזמן כי לא התאפשרה לי הכנסיה לחדר מסויים מהסיבה שהחדר היה למוזמנים בלבד.תהיתי כיצד אני יכול לפתוח חדר ולהפעיל את אותה אפשרות.

arigosh

New member
הדבר הינו אסור

פרטי בעלת החדר המדובר, וזה שעשה את החדר לפרטי הועברו לטיפול האחראים.

arigosh

New member
טעות בידך תפוז בלוגים היקר

לא היית צריך למחוק את תשובתי. ב IRC יש אפשרות להגדיר חדר כך שרק מוזמנים יוכלו להכנס. כל השומרים שיש להם גישה לשרת עם תוכנת מירק ותוכנות דומות יכול לעשות זאת בקלות. וכך זה נעשה בשביל מיודעתנו טופי. אחד השומרים עשה זאת בשבילה. כל מי שאומר אחרת טועה ומטעה. ושוב, הדבר אסור, אך בהחלט אפשרי.

buzaglo

New member
זה לא היא עשתה את זה..../images/Emo41.gif

איזה אחד {גטד} השתלט לה על החדר..והתחיל להעיף שם את כל אנשים

p00ga

New member
בזיון

לתגובת המטרטלים: אין לי ספק קל בשקלים שכאשר אפתח חדר ארצה לשתף בו כל יחיד או יחידה אשר יהיהו מעוניינים לצפות בי, כיאה לחזון האינטרנט של רשת חופשית,מידע חופשי,לאנשים חופשיים ללא הבדל. אם כן, שאלתי הייתה בנושא טכני גרידא ולא ברצוני המעוות לחסום לצופים מסויימים את הצפיה בחדרי ובו זמנית לתת פריווילגיה לאחרים להנות מחדרי(אם כן נשאלת דעתי בנושא,חסימת חדרי לגורמים מסויימים באה להגן עליהם מפני זוועות חדרי ורעיונותי ולא כדי לפגוע בהם, כמו שלמשל ישנה הגבלת צפיה בפורנוגרפיה מגילאי 18 ומעלה כי ישנו חשש כי אנשים אשר לא עונים על מגבלה זו אינם מוכנים לצפיה במשדרים בעלי אופי פורנוגרפי) אי לכך ובהתאם לזאת, אנא קבלו את התנצלותי כל קוראי הודעה זאת וכל מען דבעי למען הסר ספק כי זוהי אכן כוונתי להפלות לרעה משתמשים בכוונה תחילה ולמנוע מהם את השימוש החופשי שמעניקה להם רשת האינטרנט. בתודה אני:>

לפי דעתי הצנועה....../images/Emo91.gif

אם ברצונך לפתוח חדר למוזמנים בלבד , הרי שעדיף שתעשה זאת במקום אחר ולא בבלוג טי וי , כי אם אתה חושב שעדיף לך שרק "מסויימים" יצפו בך אזיי הפעל שירות דומה במקום אחר , לדוגמת הMESSENGER ודומיו. בלוג טי וי נועד לשיתוף כלל האוכלוסיה ומתבסס על רייטינג ו"פתיחות" ללא הגבלת דת , צבע ומין. (המלצה שלי אם ברצונך לפתוח בלוג טי וי אז תן לכולם גישה אליו אחרת זה לא יהיה שווה את הטירחה , ואפילו את חלק מהאנשים זה נורא יעצבן ויעליב שהם לא "מהמוזמנים" שלך).

למעלה