מוזיקת סטלה מושלמת...

jamesT

New member
גם רוב המוזיקה של היום

נכתבת בהשפעה של די אותם חומרים... כלום לא השתנה רק שעל המוזיקה ההיא יש פוזה ואתם מתחברים לפוזה הזאת... פוזה של זה מוזיקה לסטלנים.... תכלס הכי בא בטוב בסאטלה זה מה שאתה אוהב בדר"כ!!

לא נכון

המוזיקה של היום היא לא חרא, היא בסך הכול השתנתה, קל מאוד להגיד היום שאתה אוהב את המוזיקה של פעם, יכול להיות שאם היית חיי באותה התקופה, היית אומר שהמוזיקה ההיא חרא,יש היום הרבה אמנים טובים ומכובדים שעושים מוזיקה מדהימה ומעניינת, רק צריך לדעת איפה לחפש, אל תהיה מקובע, תפתח את הראש להרבה סגנונות ולהרבה אמנים, ותראה בדיוק למה אני מתכוונת.

Nofale

New member
חחחח דוקא לא

האנשים של "פעם" דוקא היו מרוצים מאד מהמצב הנוכחי...

jamesT

New member
והאנשים של היום מרוצים מהמצב הנוכחי

פשוט יש קבוצה שאוהבת להתבכיין על שפעם היה יותר טוב וגם אז היו כאלה

Nofale

New member
המצב של היום לא כמו פעם

בשום דבר אין מה לעשות על כל דבר הכי קטן אני יכול להגיד לך את זה

THC MaN

New member
והמצב של פעם

לא היה כמו של פעם פעם

jamesT

New member
תשמע...

המוזיקה שאני אוהב בכלל לא הייתה קיימת עד לפני 30 שנה אני שומע בעיקר נויז וגורגריינד. אבל תכלס - המוזיקה שונה, יותר טובה פחות טובה זה עניין של טעם אי אפשר להגיד שהמוזיקה של היום פחות טובה

Nofale

New member
אפשר להגיד במובן מסוים כן

כי היום הרבה עניין של כסף...זה לא רק במוזיקה ...אבל נגיד בוא ניקח דוגמא את המוזיקה הישראלית... רוני סופרסטאר הלסבית הזאת...לפני נגיד 8 שנים היית שומע על כזה גועל נפש ?! פעם רוב האנשים היו עושים דברים מהנשמה...תאמין לי שאין לי מושג למה ואיך אפילו כדורגל פעם לפני 30 שנה נגיד אנשים היו משחקים נטו בישביל הכיף , לא היו עצבניים כל כך כמו היום כי לשחקנים יש פרנסה ,והם צריכים להכניס גול כדי לפרנס תאישה שלהם . לא היו מדוברים בסכומים כל כך גדולים , שהיו קונים במיליוני דולרים שחקנים ... אולי פשוט דברים מתפתחים ואז זה קורה ... למשל עם אני ימציא עכשיו איזה תרבות חדשה נגיד , היא תתחיל להתפתח ולקבל תאוצה , שזה אהיה משו באמת טוב ואנשים רבים יחשפו לזה ויראו גם שזה טוב, גם זה אהיה משו שקשור לכסף בסוף וזה לא אהיה מהנשמה שלך .

Hatsil yam

New member
מוזיקת סטלה מושלמת../images/Emo125.gif

בשבילי
רגאיי, עוד רגאיי ועוד קצת רגאיי.. הכי כיף לשבת עם חברים שלך כשאתה מסטול, לשמוע רגאיי ובעיקר לא לעשות כלום..
מומלץ ביותר(=

playtrip

New member
The future sound of ambient

The future sound of ambient 1-4 ואני מספיק שפוי כדי להתמסטל מזה גם בלי סמים! =)

NoShadow

New member
מומלץ להוריד - dub side of the moon

מי שלא מכיר - גירסת רגאיי/דאב לאלבום dark side of the moon של pink floyd

למעלה