מוזיקת כנסיות

הפולני

New member
מוזיקת כנסיות

מי יכול לעזור לי, למצוא אתר, שבו אוכל להאזין למוזיקת מקהלות שחורות השרות בכנסיות??

BoR|S

New member
המממ יש לי משהו אחר...

יש לי משהו קצת שונה, מוזיקת ראפ ישועית... להקה בשם Unity Clan... מומלץ ביותר...

sceptic

New member
יש גם את Original Gospel Gangstaz

תורידו את השיר שלהם Do or Die. די משובת.

sceptic

New member
וואי, אני גם שקרן וגם גנב...

אולי אני צריך לשנות את הניק שלי להחוטא.

Ambitionz

New member
תוריד שירים של קירק פרנקלין

הוא הוציא אלבום חדש לא מזמן the rebirth of kirk franklin אמן מצוין למי שאוהב גוספל וכמובן תוריד את amazing grace מומלץ ביותר בגרסה של ארת´ה פרנקלין. פרנקלינים חזקים בזה :)

kodman

New member
"הידעת?"

Boyz II Men התחילו לשיר בצעירותם (שנות ה 80) בכנסיות - לא בהרכב הנוכחי - עוד לפני שהם נקראו ככה - בהתחלה הם היו צמד שהיו מופיעים בתיכון שלהם בפילדלפיה וגם בכנסיות ואז הם צירפו אליהם חברים מהרכב אחר. ועד היום הם באים ומופיעים מידי פעם בכנסיות ושרים עם מקהלות. בכלל 2 האלבומים הראשונים שלהם אלבומים מעולים - מומלץ לשמוע. kodman

kodman

New member
איזה פרק?

הם מופיעים שם? אני חושב שפעם הם הופיעו ב"אריזה משפחתית" באיזה פרק. ידוע לך מספר פרק? שנים כבר לא ראיתי את הנסיך המדליק (אפילו שזאת סדרה חביבה ביותר) kodman

Ambitionz

New member
לא ידוע לי מספר הפרק אבל הנה תקציר

קצר :) ממה שאני זוכר, הפרק היה לא מזמן אמרו לי, אבל ראיתי אותו לפני כמה שנים.. : ניקי נולד, והגיע זמן ההטבלה. כל המשפחה הביאה לו דברים מיוחדים ויקרים, ולוויל לא היה משהו מיוחד לתת. אז כששאלו אותו מה הוא מביא הוא אמר "בויז טו מאן" להטבלה. כולם התלהבו, וכמובן שוויל סמית´ של הסידרה לא מכיר מפורסמים.. שכחתי הכל עד פה: הוא הלך לאולפן, היה שם מפיק (לא זוכר מי זה אבל נראה לי שהוא מפורסם) ואז בויז טו מאן באו להקליט. וויל ביקש מהם שיבואו, לא זוכר בדיוק את ההמשך אבל הם העיפו אותו מהאולפן מאיזו סיבה.. טוב, בטקס ההטבלה וויל כמעט הודה שהוא לא מביא אותם, אבל פתאום הם נכנסים, ושרים, אבל אני לא זוכר איזה שיר. וככה כולם התלהבו, בלה בלה, כולם היו שמחים, היה מצחיק, פרק מצוין, ובויז טו מאן הציגו כישרון יוצא דופן במשחק :) יתקשרו אלי מפנאי פלוס?

גוספל.

אז בוא נתחיל מזה שאתה מחפש "גוספל". דבר שני, ביום שישי האחרון היתה תוכנית דוקומנטרית בערוץ 8 של הכבלים על גוספל, למי שיש כבלים - בדקו מתי יש שוב - ש.ח או עוד פרק בסדרה... זה מעניין למדיי* מעבר לזה, אני יכול להמליץ על הרכב...אני לא בטוח שנחשב גוספל של ממש, אבל ממש מדהים, הם נקראים take 6, והם שרים בד"כ א-קפללה, כלומר בלי ליווי של מוסיקה. מי שחשב ש"פאנקפללה" מדהימים:)... *מזכיר לי את החבר´ה ההארדקוריסטים..חחח..:) דיברו שם הרבה על החבר´ה ההארדקוריסטים של הגוספל ששונאים את הגוספל המסחרי... בכלל החבר´ה האלה מצחיקים...הם לא קיבלו "חשק" או "השראה" לעשות שיר... הם "קיבלו פקודה מאלוהים (אישית!!) לעשות שיר":) קרועים....:)

אגב (+לקוד.)

תראו מה הבחורה המדהימה הזאת - ביונס´ה נואלס - מסוגלת לעשות. מצורף קטע מ"אמייזינג גרייס" שלה, פעם רגיל, ופעם בהילוך איטי שתקלטו כמה תוים היא מחליפה בחצי שנייה הזאת....(שנו את הסיומת ל-MP3) זה לא ממש קשור, אבל בא לי, תגידו לי לא? וקודמן, כפרה, יש כל יום בערוץ הילדים פרש פרינס ב19:15. הפרק עם בויס טו מן שודר לא מזמן הם יעני שרו בהטבלה של ניקי, הבן של...טוב, הבנת:) ואחרי זה יש מואישה.

Sparkie Dee

New member
חח מוזיקת כנסיות..

ת´אמת זה ממש מגניב... אני מת על השמנה ההיא בפרסומת של יופלייט ! חחח

למעלה