והורים שלי הם מוזיקאים אבא שלי בצעירותו ניגן בלהקה "STAR DUST" שמקורה באוסט-קמינוגורס, קזחסטאן בשנים 1969-1975. ונשארו אתו כמה תקליתים שלהם ולאחר שאני נולדתי הם היו מורים למוזיקה במכללה בעיר אסבסט ליד העיר יקטרינבורג (יש את זה באטלאס) ושם היתה להקה שהוציא תקליטים ושמעתי אותם עד לשנת 1994 (עד שעזבנו), כיום כולם נמצאים בלהקות מפורסמות ברוסיה ובברית המועצות לשעבר. וכך חונכתי על רוק קלאסי. מעניין?
אין כמו מוזיקה סטאליניסטית. נעשית בהשפעת האלכוהול שעולה למוח, ובאמצעות כלי נגינה עליזים ורועשים. ממש תענוג. רוק קלאסי זה הדבר! הלוואי וכולם היו מתחנכים על זה, ולא על זבל.
אעלק סליפנוט זה מטאל... זה טראש מטאל פאדל אוף מאד זה נאו מטאל פאפא ראוץ´ נאו מטאל ראמסטין רוק גרמני מעולה מטאליקה כן מטאל וצדקת בקשר לאחרונה (מאיפה לי לדעת.. לא מכיר אותם)
American Head Charge (ממש לא מתאים לסקייטבורד) MushroomHead(כנ"ל) Coal Chamber (כנ"ל) Cradle of filth (בלאק מטאל רצחני.. ממש לא מתאים לסקייט בורד) Disturbed (מתאים יותר לאופנועים) GodSmack (כנ"ל) ill nino (איך שהוא מתאים לסקייטבורד) Jack off Jill (מה להם ולסקייט בורד? הן יודעות מה זה בכלל? ממש לא מתאים) KITTIE(כנ"ל)(נ.ב. הן כן יודעות מה זה סקייטבורד) KORN (מאיפה לי) Marilyn Manson (הם יודעים מה זה סקייטבורד? לאאא.. סכינים עדיף) Mudvayne (כנ"ל בלי הסכינים) Ozzy Osbourne (מה קשור לסקייטבורד?) pApA rOAcH (מתאים וחצי לסקייטבורד) Pennywise (אתם עושים צחוקים? אמא שלהם בעצמה סקייטרית.. שהם לא יהיו סקייטרים?) Rammstein ("איח וויל" זה אני רוצה בגרמנית.. ידעתם?) Slipknot (צריך גם מסכות אם לא מספיק לכם MUSHROOMHEAD) Static-X (LOSERRRRRRRRRRR) Vandals (למי שלא הבין "מוטר" בגרמנית זה אמא...
) יש לכם הערות? שמרו לעצמכם
יש לכם עוד להקות טובות (אני חוזר.. טובות) להוסיף לי שיכתוב יש לכם בעיות? שמרו לעצמכם 2