מוזיקקה

ShLuMp

New member
מוזיקקה

איזו מוזיקקה אתם שומעים?... שכל אחד יכתוב איזה סגנון הוא אוהב בלי לחרבש יותר מידי זה יהיה מגניב לדעת אני שומע Punk

Razor16

New member
RAMMSTIEN .

אין יותר יפה מזה ... והכי יפה שזה בגרמנית !!! Razor

fentoozler

New member
PUNK

NoFX Pennywise bad religion NUFAN אני חושב שפאנק הכי מתאים לסקייטבורד

All Choice

New member
אחי!

יש לך אחלה טעם!! בדיוק מה שאני שומע. יש מצב שאני מכיר אותך אולי? מאיפה אתה? אתה בא להופעות בחיפה?

pipline MASTER

New member
אני הולך לכל ההופעות פאנק /הארדקור

בחיפה. אתה יודע אולי אם יש איזה ערב פאנק בזמן הקרוב? יש רק את האינדיגו ביום שישי שאין להקות שאני אוהב בכלל.

All Choice

New member
אין שומדבר בזמן הקרוב, אחי

כבר לא היה די ממזמן. אפרופו איך קוראים לך? מאיפה אתה?

sting7

New member
RAMMSTEIN

RAMMSTEIN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FreekStyler

New member
go sos go sos go sos

סוס, לתיקונך American Head Charge RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אפשר להתחלק ביחד

מסכים אתך בהחלט!!!

עוד אני מת על רוק קליל כזה, רוק קלאסי כמו של סטדנטים בברה"מ לשעבר למשל... 2 סוגים לא מתאימים אבל אצלי הכל הולך סבבה חוץ מפופ (ממש אסון לדעתי)

rodney

New member
סתם תהיה

מאיפה הגעת למוזיקת סטודנטים מברית המועצות????? סתם מעניין אותי לדעת

אני כמו שכבר הבנת הגעתי מרוסיה

והורים שלי הם מוזיקאים אבא שלי בצעירותו ניגן בלהקה "STAR DUST" שמקורה באוסט-קמינוגורס, קזחסטאן בשנים 1969-1975. ונשארו אתו כמה תקליתים שלהם ולאחר שאני נולדתי הם היו מורים למוזיקה במכללה בעיר אסבסט ליד העיר יקטרינבורג (יש את זה באטלאס) ושם היתה להקה שהוציא תקליטים ושמעתי אותם עד לשנת 1994 (עד שעזבנו), כיום כולם נמצאים בלהקות מפורסמות ברוסיה ובברית המועצות לשעבר. וכך חונכתי על רוק קלאסי. מעניין?

Bazooka Joe

New member
אחח.. אחח..

אין כמו מוזיקה סטאליניסטית. נעשית בהשפעת האלכוהול שעולה למוח, ובאמצעות כלי נגינה עליזים ורועשים. ממש תענוג. רוק קלאסי זה הדבר! הלוואי וכולם היו מתחנכים על זה, ולא על זבל.

proof

New member
בעיקר רוק ופאנק

ואולי גם קצת קצת היפ הופ

THE FATRIX

New member
מטאל

, matallica, rammstein, papa roach, puddle of mudd, koRn, slipknot.. וקצת קלאסי כמו ג´ימי הנדריקס ופינק פלויד

FreekStyler

New member
חהחהחה

אעלק סליפנוט זה מטאל... זה טראש מטאל פאדל אוף מאד זה נאו מטאל פאפא ראוץ´ נאו מטאל ראמסטין רוק גרמני מעולה מטאליקה כן מטאל וצדקת בקשר לאחרונה (מאיפה לי לדעת.. לא מכיר אותם)

FreekStyler

New member
והלהקות שאני אוהב הם

American Head Charge (ממש לא מתאים לסקייטבורד) MushroomHead(כנ"ל) Coal Chamber (כנ"ל) Cradle of filth (בלאק מטאל רצחני.. ממש לא מתאים לסקייט בורד) Disturbed (מתאים יותר לאופנועים) GodSmack (כנ"ל) ill nino (איך שהוא מתאים לסקייטבורד) Jack off Jill (מה להם ולסקייט בורד? הן יודעות מה זה בכלל? ממש לא מתאים) KITTIE(כנ"ל)(נ.ב. הן כן יודעות מה זה סקייטבורד) KORN (מאיפה לי) Marilyn Manson (הם יודעים מה זה סקייטבורד? לאאא.. סכינים עדיף) Mudvayne (כנ"ל בלי הסכינים) Ozzy Osbourne (מה קשור לסקייטבורד?) pApA rOAcH (מתאים וחצי לסקייטבורד) Pennywise (אתם עושים צחוקים? אמא שלהם בעצמה סקייטרית.. שהם לא יהיו סקייטרים?) Rammstein ("איח וויל" זה אני רוצה בגרמנית.. ידעתם?) Slipknot (צריך גם מסכות אם לא מספיק לכם MUSHROOMHEAD) Static-X (LOSERRRRRRRRRRR) Vandals (למי שלא הבין "מוטר" בגרמנית זה אמא...
) יש לכם הערות? שמרו לעצמכם
יש לכם עוד להקות טובות (אני חוזר.. טובות) להוסיף לי שיכתוב יש לכם בעיות? שמרו לעצמכם 2

למעלה