מוזיקות רקע

GK_FF

New member
מוזיקות רקע

היה פעם שירשור עם הלהקות האהובות עליכם כמוזיקות רקע למשחקים וכל להקה לאיזה סגנון היא מתאימה..? (אני צריך מרוצללים וDND) ואם לא היה כזה שירשור אף פעם לא מאוחר להתחיל.. אני מביא את Juno Reactor לשאדוראן.

Soul Cake Duck

New member
רגע

אתה מתכוון שאתם משמיעים מוזיקה בזמן המפגש עצמו? או סתם כהשראה כשאתה יוצר הרפתקאות, עולם וכו'? אם זה הראשון, אף פעם לא ניסיתי. האמת היא שחשבתי על זה, אבל מעולם לא יישמתי משתי סיבות שהן בעצם אחת: 1. קשה לי להאמין שכל השחקנים ייקחו את זה ברצינות. 2. קשה לי להאמין שמוזיקה כלשהי תכניס את כל השחקנים לאווירה ולא תפגע בהנאה של אף אחד מהם. טעמים נוטים מאוד להשתנות. אשמח לדעת איך זה עובד עבורכם. כמובן, אם זה השני, אז יש לי כמה העדפות.

Nihau

New member
מנגינות רקע מסרטים מיועדות לכך

להרפתקאת מירוצללים- נסה את מנגינות הרקע הדרמטיות של "העורב" למשל.

GK_FF

New member
אממ...

אני מדבר על שניהם.
בראשונה התכוונתי לכשיושבים עם השחקנים אבל כשאני חושב על זה אתה צודק - כשאני שומע מוזיקה לבד זה נותן לי השראה להרפתקאות, אז שניהם טובים!
ואני פחות אוהב מוזיקות מסרטים.. (כי הם בד"כ כמו שיר אחד ארוך.. (בד"כ בסרטים כדי להרגיש איחוד בפסקול בוחרים לחן אחד או שניים שממחזרים אותם בגרסאות שונות..)) לא יודע, גם עצם העובדה שהמוזיקה כבר שייכת לאןשהו היא turn off.
אני רוצה משהו כמו mogwai (שהוא מוזיקה מאוד "חללית") בסגנון של DND..
(שר הטבעות לדוגמא, שאני לא מת על הפסקול שלו למעט concering hobbits או משהו כזה.
)

Nihau

New member
במהלךהמשחק מוזיקת רקע היא ברקע

היא מוסיקה נמוכה שאתה לא אמור ממש להקשיב לה אלא רק להיות מושפע ממנה בתת מודע שלך. במהלך מפגשי נוסגות' דרגורן השמיע לנו מנגינות מתוך LOK:BO שהסתדרו מעולה עם המשחק עצמו כי הם בדיוק יצרו את האווירה הרצויה לעולם המשחק. (אחרי הכל הן מנגינות מתוך המשחק המקורי)

GK_FF

New member
...

מה זה LOK:BO? ועדיין לא קיבלתי המלצה ללהקות טובות..
(אגב זה בטח לא עוזר אבל אני אוהב גם ריבר דאנס.
)

JuffoWup

New member
BO היה לפני LOK

LOK זה תוצר המשך של סדרת משחקי BO. אפשר אפילו להבין את זה מהשם: Kain הופיע לראשונה ב- BO. Raziel הופיע לאחר מכן ב- LOK. המשחק הראשון היה בלי גרפיקה (ממבט הציפור), אבל היה יוצא מן הכלל.

Serpent Axis

New member
למשחק הראשון קוראים

Blood Omen: Legacy of Kain למשחק הראשון הייתה גרפיקה (משחק בלי גרפיקה בכלל הוא משחק טקסט), היא פשוט הייתה דו-מימדית (וכן, ממבט ציפור). אני מסכים - זה היה אחד מהמשחקים היותר טובים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות (ואני עדיין משחק).

Sexophistic

New member
מוזיקה בזמן משחק זה דבר מצוין

תלוי מאוד עם מי אתה משחק... אני פרפקציוניסט וקשה לי ליהנות ממשחק אם הוא לא תואם את הציפיות שלי בגלל זה אני גם לא משחק הרבה וזה חבל... אבל בתקופה שהייתי גורר חברים לשחק איתי, הייתי משמיע להם במשחק מלא מוזיקה והם זרמו עם זה. אפשר לומר שהכרחתי אותם לזרום עם זה. הדבר היחיד שזה מפריע הוא בגלל הווליום. האמת כשאני חושב על זה, כחלק מהתפקיד שלי כGM הייתי גם אחראי על להכניס מוזיקה בסצינות מסויימות ולקבוע את הקצב של המשחק... אז אמרתי Amon Tobin. יש עוד הרבה Leftfield - Rhythm & Stealth Aphex Twin וכל דבר אמביינט חשוך אווירתי אינדסטריאל (למרוצללים כמובן) ובקשר למו"ד, אמממ... אפשר לבדוק בכל חנות תקליטים או באינטרנט על מנגינות איריות-סקוטיות-בלאגן משהו...

למעלה