מוזיקה

mahaian

New member
אני אוהב את נאדיז'דה בבקינה ../images/Emo48.gif

ולהקת השיר הרוסי, את מקהלת פיאטניצקי, מקהלת הוולגה, מקהלת אומסק מקהלת ארכנגלסק, איגרייט גרמון,גאורגי וניוגראדוב, ליטיציאן, פיוטר לשינקו, אתיוסוף, תאטרו רומנה הצועני, תאטרון גשר. זאת המוסיקה הרוסית הישנה והטובה.....

i v g y

New member
חופשי!

פעם אני ונטלילה היינו בחנות והיה שם מזרחית אחרי שני שירים כבר לא יכולתי פשוט יצאתי החוצה זה מעצבן וזה מפגר עם מקשיבים למילים דוגמא: אני יודעת שכולם חושבים שאני אני קצת משוגעת אבל לא באמת אכפת לי כי רק אני יודעת לא חשוב אתמול בלה מה ההיגיון פה? ויש עוד המון דוגמאות ואני מכיר תמילים כי אי אפשר שלא כי זה יוצא מכל חור! נטלילה! אנחנו עוד ננצח!

../images/Emo45.gif

אבל יש לעיתים מאד רחוקות, כמה שירים 'מזרחית לאייט', שזה משהו בין מזרחית לבין רוק, שזה עוד בסדר (אפילו לא רע אפשר להגיד).

GallaxY

New member
מוזיקקקההה

ואי הסיפור שלי עם מוזיקה ארווךךך מגיל 0 אבא שלי משמיע לי מטאל ורוק, אז באופן טבעי אהבתי את זה, ואז כמובן כמו כולם הייתה את התקופה של הפופ, בריטני בקסטריט... בכיתה ג' אהבתי ספייס גירלז... זה היה משהו מטורף.. מוזיקה רוסית נכנסת אצלי לקטגורית פופ, אהבתי מוזיקה רוסית בכיתה ו', עד אמצע כיתה ז'.. אחרי זה התחלתי לאהוב ראפ... ושנה ככה הייתי ראפרית... ממש בקטע וכו'... אחרי זה זה ממש נמאס עליי (לא יכולה לשמוע את זה עכשיו!!) והתחלתי לחזור לכל המטאל (כיתה ט'), והתווסף על זה מוזיקה אלקטרונית... התחיל מדאנס המשיך לפסיי, ואז התחלתי ליצור... עכשיו אני יכולה לשמוע הכל, אוהבת גם שירים נוסטלגיים... בעיקרון שומעת אלקטרוני והרבה, אבל לא יכולה לשמוע ראפ, ומזרחית

goblinit12

New member
למה קטגוריית פופ???

בטח שיש פופ רוסי שזה מגעיל, אבל יש גם להקות מאוד טובות! תקשיבי ל: Sektor gaza Agata kristi Grajdanskoya oborona Kino Mashina vremeni Alisa DDT Aqvarium זה טוב!

i v g y

New member
זאת רק דעתי האישית

אבל מה בדיוק כלכך טוב בלהקות האלה?

goblinit12

New member
המ...

שאלה מוזרה...מה טוב בכל מוזיקה?! שמעת אותם פעם? אם לא, אז תשמעי כמה שירים, אולי ימצא חן בעינייך...

i v g y

New member
כן שמעתי לפחות שיר אחד מכולם

ולא הבנתי מה ההתלהבות מהם מה למשל את אוהבת בהם?

DeAth ScrEaM

New member
תן לי לנחש

אתה מאוד אוהב פופ. אתה נרדם לצילי מוזיקת פופ שקטנה ומתעורר לצליליה של המממ... akula? ואתה חושב שכל המוזיקה שהיא ציינה זה סתם קקה ביאקה שלא ראויה לשמיעה ובזבוז זמן. סליחה. ניסחפתי.

i v g y

New member
באמת נסחפת

קודם כל אני מדבר בצורה נורמלית ולא מתקיף אז אפשר להמשיך ככה לא? אני ממש לא אוהב את אקולה והסגנון של רוקי וורח אני אוהב מעט פופ והרבה סגנון שלא מחשיב אותו כפופ זמרים שהם מועלים אבל לא שומעים אותם כי השיר שלהם הוא לא להיט בעיניי הטינייג'רים. אבל את המוזיקה ההיא - רוק רוסי אני לא אוהב הרבה מילים בלי קשר - המוזיקה עצמה טובה אבל המילים ... ולא חושב שזה בזבוז זמן פשוט אני אישית לא אוהב לא יכולה להיות לי דיעה?

DeAth ScrEaM

New member
חחחחח

אף אחד לא אמר שלא יכולה להיות לך דיעה. פשוט לא נראה לך קצת דבילי <מצטערת אם זה יעליב אותך או משו> לשאול "מה את/ה אוהב/ת בסוג המוזיקה הזאת?" הרי זה ברור שגם אם היא תסביר לך את זה 10 פעמים, אתה לא כלכך תסכים איתה. כי אתה פשוט לא אוהב את זה וזה מה יש. אני יודעת שהגזמתי, וכתבתי את זה בהודעה הראשונה. פשוט נמאס לי שאנשים שואלים "מה מצאת במוזיקה הזאת?" פאק.. בדיוק מה שאחרים מוצאים במוזיקה אחרת. <וזה לא מכוון אישית אליך>

i v g y

New member
הסבר

לא התכוונתי בשאלה שלי לציניות אלה באמת רציתי הסבר מה הוא אוהב במוזיקה הזאת כאילו מה מושך אנשים לכזאת מוזיקה. ולא התכוונתי לזלזל בכלל

goblinit12

New member
מלים בלי קשר???????????

שמעת פעם את Agata Kristi????? בשירים שלהם יש המון משמעות!!! רק צריך להבין את זה... הלהקות הרוסיות הישנות שרות על התקופה בה הם חיו...

goblinit12

New member
עוד שאלה מוזרה...

אני לא אוהבת משהו מסויים במוזיקה...לפעמים את המוזיקה, לפעמים את המילים, לפעמים את שניהם ביחד, כל מה שנשמע לי טוב באוזן...

Ivan Ivanov

New member
i v g y על Mashina vremeni

Mashina vremeni זה רוק קליל . מאוד נחמד. אם נגיעות של ג'אז פה ושם. להקה טובה מאוד. הליריקה שלהם בזמנו הייתה מאוד ביקורתית... הם העבירו ביקורת על הקומוניזם הסוביטי ועל ברית המועצות.

SpyKid

New member
mashina vremeni ../images/Emo47.gif

הנה משהו שאני כן אוהבת ברוסית..

למעלה