מוזיקה

i v g y

New member
מוזיקה

מעניין אותי מה אתם אוהבים לשמוע? אלה שעלו לפה לא משנה מאיפה שומעים מוזיקה עברית? או שאתם מעדיפים אנגלית? רוסית? ואלה שנולדו פה אוהבים מוזיקה רוסית?

Drunk Bullet

New member
....

רוק אלטרנטיבי, רוק כבד, מוזיקה עממית (פולק) ומטאל (דת', דום, קצת פאוור, פולק-בלאק, פולק). לא שומע מוזיקה עברית בכלל, לא מתוך עקרונות כלשהם, פשוט לא מצליח להתחבר בכלל לשירה בשפה עברית, לא יודע למה, אבל ככה זה. בדרך כלל שומע מוזיקה ברוסית, לטבית ואנגלית. עקב האהבה שלי לפולק, ולפולק מטאל בפרט, הרבה פעמים אני שומע מוזיקה בשפה שאני לא מבין (פינית, שבדית, אסטונית, ליטאית וכו').

Janem

New member
כע

אז למרות ששאלו את השאלה הזאת טריליון פעמים אני אענה, כי זו שאלה נצחית, אנשים משתנים פה, הטעם משתנה וכו וכו'... אני בעקרון שומע כל סוג מוזיקה. אני אסביר. כמובן שיש את המטאל, שכולל פאוור מטאל במיוחד משנות ה80, את כל הדת', בלאק, גות', פולק ושאר החרטא אני לא אוהב, וגם להקות פריקים כמו נייטויש ושות... רוק כבד, קלאסיקות ולא רק. רוק אלטרנטיבי הולך, פאנק רוק-בכיף, וגם מוזיקה אקוסטית שנוטה לג'ז ובלוז, על אקוסטית זה נשמע אחלה. בכלל אני אוהב בלדות של 10 דק... :) אני אוהב גם מוזיקה לאסית לפעמים, ואפילו מזרחית, שירים פה ושם מהילדות. וכמובן דאנס נוסטלגי משנות ה90 תמיד עושה לי מצב רוח... :) לגבי מוזיקה עברית, יש להקות כמו משינה ומוניקה סקס ורבות אחרות שאני אוהב, אפילו אתניקס וטיפקס. דיוויד ברוזה-שיר אחד או שניים טובים. קיצר, גם מוזיקה ישראלית אני שומע. ראפ\היפ הופ\ ניגרים-כמעט ולא שומע, לא התפתחתי כדי לקלוט את מעלות הנשגבות בזה, אבל יש לי זמן... רגאיי לעומת זאת מדבר אליי, ויש להקת רגאיי רוסית-פייטניצה שנאי שומע הרבה בזמן האחרון. מומלץ בחחחום. זייהו :)

AeroSlash

New member
הוצאת לי המילים מהפה עד שתי

הפסקאות האחרונות, בול כמוני
.. רק שאני עכשיו פחות שומעת את שנות ה-80, אני יותר בקטע של שנות ה-60, ילדי פרחים, היפים, אהבה ושלום וכו'.. הנדריקס, קלפטון, קרים, ביטלס גם וכו וכו וכו.. וגם קצת שנות ה-70 המוקדמות..

FiShA

New member
אמממ כמעט כמוני ;]

איך רושמים באנגלית ת'שם של להקת רגאיי רוסית? pyatnica ......

SupermanZW

Well-known member
בעיקר 80s , אלקטרונית ופופ.

95% מהמוסיקה שאני שומע היא באנגלית, השאר בשפות אחרות.

vk3

New member
ומה אתה אוהב לשמוע ../images/Emo35.gif

וממה מושפעות נטיותייך המוסיקאליות

i v g y

New member
נטיות מוזיקליות נשמע קצת מאיים

אני הכי אוהב מוזיקה ברוסית - מתחבר למילים לשפה אני לא אוהב רוק כבד מטאל ומוזיקה שחורה לא אוהב מזרחית קצת עברית הכי אני אוהב שירים שבא לך לבכות איתם שומע גם אמ.טי.וי אוהב שירים שיש בהם משהו מעבר לסתם עוד להיט

אני חולה על מוזיקה רוסית ולועזית

ממש אבל ממש לא אוהבת מוזיקה ישראלית במיוחד מזרחית שאותה אני לא סובלת.... והמסגנונות אני אוהבת כמעט הכל חוץ מאופרה,מזרחית.....

Natalila

New member
../images/Emo88.gif

צריך להרוג את מי שהמציא את הסגנון המזרחי... בעעעע...

Natalila

New member
תקשיבי...

ברגע שאני רק שומעת את ה"אלייייייייייייייייייינווווווווווווור...." אני יכולה להתאבד בעצמי... לא חבל

Natalila

New member
אלינור

זאת כנראה מישהי ממש מפורסמת בקרב ידידנו המזרחים... כי נכתבו עליה הרבה שירים...

Janem

New member
אלינווווווווווווווורררררררררררררר

את יפה כמו מלאךךךךךךךך ךךךךךךך (ח' גרונית)... שיר יפה דווקא. מזרחית זה רק עיבוד. כל שיר כזה אפשר לשיר בלי ח' וע' ובלי סלסולים ואז יצא פופ מתקתק... הכל עניין של איך להציג את זה.

למעלה