מוזיקה

Drunk Bullet

New member
לכי ועמדי בפינה

1. כמעט כל מה שהזכרת זה רוק 2. מילא טעית בקשר לשאר, אבל להכניס את KINO לקטגורית פופ ולהזכיר את הלהקה ביחד עם איז עליסה?!

Janem

New member
:,(

מרגש... להקות הילדות שלי... חולה עליהן.. במיוחד GROB... וסקטור... :,,,( נוסטלגיה.

L e s h i y

New member
מבחינתך כל המוזיקה הרוסית=פופ?

לא ברור לי איך את מכניסה את כל המוזיקה הרוסית לקטגוריית פופ. המוזיקה הרוסית זה תחום גדול - אולי את נחשפת רק לפופ הרוסי אבל זה ממש לא אומר שכל המוזיקה הרוסית זה פופ...

mahaian

New member
מוסיקה רוסית היא הכל חוץ מפופ ורוק

היא: רומנסות, היא שירי בארד עצובים, היא שירת מקהלות של קוזאקים ומקהלות עממיות, טנגו וולס, שירי צוענים ליד המדורה משתפכים בהרמוניות מדהימות... בפופ וברוק רוסיה קבלה נכשל בגדול משום שהיא חיקוי עלוב וולגארי למדי. האמריקאים, האנגלים וכו', יוצרים מוזיקות פופ ורוק יותר טובות. ממולץ לרוסים לחזור לשורשים, חבל על הזמן המוסיקה העכשוית היא פשוט לא השטח שלהם...

L e s h i y

New member
לא מסכים

גם ברוסיה יודעים לעשות רוק טוב. לאנגלים ולאמריקאים אין שום "מתכון סודי" לכתיבת שירי רוק. נכון שחלק מהלהקות והזמרים מתחילים בתור "חיקוי" ללהקות מערביות אבל יש גם מספיק להקות מקוריות. וגם אלה שמתחילים בתור "חיקוי" רוכשים עם הזמן סגנון עצמאי מקורי. ד"א גם באנגליה וארה"ב יש כאלה שמתחילים בתור "חיקוי" ללהקות המוערצות על ידם - זה נכון לא רק לגבי רוסיה. ואני בכלל לא יודע עד כמה זה נכון לקרוא לזה חיקוי - יותר נכון לומר שהם מקבלים מהם השראה.

Tulipss

New member
As long as I'm on a roll

Let's focus on groups other than the period betwixt 1960-1979 for a change. The Cardigans For the Lovers-Happy Meal II,Higher,Marvel Hill Dismal-Paralyzed,Please Sister ,Couldn't Care Less Party Time-Carnival,Rise and Shine,Hey! Get Out of My Way Reflective-For What It's Worth,You're the Storm,Over the Water,Feathers and Down Broken Hearted-Junk of the Hearts,Do You Believe,And Then You Kissed Me Hopeful- A Good Horse,Starter,Live and Learn,Tomorrow Garbage For the Lovers-Fix Me Now,#1 Crush,Milk Dismal-Medication,My Lover's Box Party Time-Cherry Lips,Parade Reflective-A Stroke of Luck Broken Hearted-Metal Heart,You Look So Fine Hopeful-Temptation Waits,Bleed Like Me,When I Grow Up,Untouchable The Cranberries For The Lovers-Linger,Sunday Dismal-Linger Party Time-Pretty,Ode to My Family,Animal Instinct Reflective-Dreams,Not Sorry Broken Hearted-Waltzing Back,I Still Do Hopeful-Ridiculous Thoughts Dido For the Lovers-Thank You,All You Want,Sand in My Shoes Dismal-Honestly OK,Who Makes You Feel,Stoned Party Time-White Flag Reflective-Do You Have a Little Time,Life For Rent,This Land Is Mine Broken Hearted-Here With Me,Don't Think of Me Hopeful-Touch My Hand,Hunter,Don't Leave Home Other than that: Classic Composers Edith Piaf רונית שחר .That's it

xer

New member
רוסית,עברית NEVER.אנגלית 100%%%%%%%

פןפ רוסי מעצבן כי זה נשמע חלטורה זולה וחיקוי עלוב ללהיטים לועזיים לפני כמה שנים שיצאו באמריקה ואירופה. עברית-לא מתחבר,ובטח שלא למזרחי עם כל מיני "בוסבוסה" ואלינור ששמעתי מזה מספיק בצא.איכס. אנגלית-הכל חוץ מבריטני ושות' ובלאק מטאל והרוק הממש כבד. חוץ מזה מכל הבא לאוזן-קלאסי,ביטלס,טום ג'ונס,סינטרה,אלטון ג'ון,אירוסמית סקורפיונס,קווין,אלקטרוני-לא כל כך הרבה כמו פעם,רובי ויליאמס,מדונה......

goblinit12

New member
המ...

מוזיקה...שומעת רוק(רוסי,פרוג,קלאסי,פסיכודלי...),מטאל(פרוג),פאנק, טראנסים פסיכודלים,אלקטרוניקה, מוזיקת כנסיות, שנות ה-60, 70, וכו' בקשר למוזיקה בעברית, אני לא אוהבת...לא מתחברת..שונאת(!!!) מזרחית! מאוד אוהבת רוק רוסי (DDT,KINO,AGATA KRISTI...)

DeAth ScrEaM

New member
אהההה

אני שומעת כל מני... ממטאל עד פופ =] חהחה =] אני מוזרה =] בעיקר זה מוזיקה רוסית... אבל יש גם אנגלית. אה...נ וממש לא ראפ <נו חוץ מmnogoto4ie>, ממש לא עיברית <אלא אם כן זה כמה שירים בודדים> וממש לא מזרחי :|

SpyKid

New member
אני עקרונית שומעת רק

מוזיקה באנגלית [ולעיתים ספרדית], עברית - לא סובלת 99% מהשירים, רוסית - לא מתה על רוב הסגנונות... אבל יותר נורמלי.

2LIRONOS7

New member
ההעדפות שלי:

הארד רוק (AOR, גלאם רוק/גלאם מטאל, סליז גלאם, לייט AOR), רוק (רוק מתקדם (סימפוניק רוק, ארט רוק, ניאו-פרוגרסיב, סצנת קאנטרברי ואוואנט-גארד רוק), פולק-רוק, ג'אז-רוק, רוק אלטרנטיבי, בריטפופ, קצת פּאנק, ניו וייב), מטאל (פרוגרסיב מטאל, פאוור מטאל מלודי, גות'יק מטאל, מלודיק דת' מטאל, מטאל ניאו-קלאסי, מלודיק בלאק אינסטרומנטאלי, אטמוספריק, ת'ראש מטאל, פולק מטאל, Fאנק מטאל, אוואנט-גארד מטאל ונוּ-מטאל), מוזיקה קלאסית אירופאית (בעיקר הבארוק, הקלאסית והרומנטית), ג'אז (סמות', אסיד, פיוז'ן, קלאסי), Fאנק, SOUL, איזי ליסנינג, קונטמפוררי אינסטרומנטאל, ניו אייג', אמביינט, אלקטרונית (פרוגרסיב אלקטרוניקה, ביג ביט, סינת'פופ, טריפ-הופ, האוס, טראנס, דאנס), ראפ והיפ-הופ, "מוזיקת עולם"/פולק: אירי/מערבי/אתני/סיני/אינדיאני. ובטוח שכחתי משהו...

MaxJr

New member
אני שומע מוסיקה שונה - לפי מצב רוח

אני שומע מוסיקה שונה - לפי מצב רוח :)

arkasha

New member
זה מאוד תלוי

אני שומע מה שאני אוהב זה קצת מכל דבר ,אבל העיקר זה דאנס פופ בשלוש שפות לי יש מחלה אני חולם להיות די ג'י לכן אני אוסף מוסיקה בכמויות. Музыка нас связала" Позабудь об этом дне, спор не нужен никому. Не читай нотаций мне, мама это ни к чему. Снова к друзьям я своим убегаю, Что меня тянет туда, я не знаю. Без музыки мне оставаться надолго нельзя. Припев: Музыка нас связала, тайною нашей стала, Всем уговорам твержу я в ответ, Нас не разлучат - нет! Музыка нас связала, тайною нашей стала, Всем уговорам твержу я в ответ, Нас не разлучат - нет! Я забыла все, чему нас учили столько лет. Неужели я сама не найду на все ответ? Снова к друзьям я своим убегаю, Что меня тянет туда, я не знаю. Без музыки мне оставаться надолго нельзя. Припев:

L e s h i y

New member
מוזיקה רוסית

רק מוזיקה רוסית - לא מתחבר למוזיקה אנגלית ועברית. אני אוהב מטאל (פאוור, בלאק, טראש, פולק), פאנק רוק ורוק קלאסי.

למעלה