מוזיקה

Earth Jedi

New member
מוזיקה

חברים, תמליצו לי על טראקים טובים ! אני אוהב טראקים..אממ..לדוגמא: Duel of fates [אימת הפאנטום] ואת across the stars [ממתקפת המשובטים]

../images/Emo27.gif

יש גרסת רוק של האימפיריאל מארצ' אני לא בטוח מי מבצע אותה כי בעותק אחד כתוב green day באחד כתוב no doubt ובאחר כתוב reely big fish נראה לי שזה האחרונים אבל כל העותקים זה אותו מנגינה בעצם

Earth Jedi

New member
לא לא לא

התכוונתי שתתנו לי שמות של הטרקאים המקוריים...לא צריך ערוכים. אם אתם לא מבינים אז כנסו לאתר הרשמי, ותשמעו מנגינות...[לכל דמות יש מנגינה. צריך לרענן ת'דף כדי להחליף דמות/מנגינה] אז שוב פעם: אני צריך ת'שמות ! של הטראקים !

AlphonseElric

New member
לי צודק! לי... מילה אחת רעה...

על גרין דיי ואני ישלח בך את ידידה שלי..
חחח.. היא משוגעת עליהם!

AlphonseElric

New member
חחחחחח... הגדר נא כוסית!

חח סתם.. כן..
חחח.. אם היא תראה את זה היא תרביץ לי!

MajorWinters

New member
אבל אם היא כוסית אתה תהנה...

גרינדיי, להקת הפאנק היחידה שאני אוהב.

Earth Jedi

New member
נו מה הקשר?! כנסו תבינו....

למה להספים?! מה קשור פאנק ומטאליקה ?! אני מבקש קלאסיקה..חחח ובמיוחד אני מבקש ת'שם של המנגינה..אמ...פתחו חלון דפדפן חדש...כנסו ל www.starwars.com תעשו רענן עד שתגיעו לתמונה של general grievous....איך קוראים למנגינה הזו??? מה השם של הטראק??! אני מת על המנגינה הזו ! אני חייייב להשיג אותה !

Earth Jedi

New member
טוב..בתמונה של גנרל גרוויוס

אני יודע מה זה הטראק הזה... זה The Droid Invasion and The Appearance of Darth Maul מהפרק הראשון... יש עוד כאלה? בסגנון הזה יעני ?

The Anja

New member
טוב

אני לא יודע מה אתה מחפש, אני אגיד מה אני אוהב: imperial march חובה! פרק 5. לא זוכר אם אמרת או לא cantina band כיף לא נורמלי מפרק 4 parade of the ewoks לא כל אחד יאהב, פרק 6 droid invasion אמרת, קטע יפה מאוד זהו, זה לא בדיוק אותו סגנון הכל, אבל זה מה שאהבתי ואני זוכר כרגע. כמובן שגם המנגינה בפתיחה היא להיט [ברור].

The Anja

New member
טוב

אני לא יודע מה אתה מחפש, אני אגיד מה אני אוהב: imperial march חובה! פרק 5. לא זוכר אם אמרת או לא cantina band כיף לא נורמלי מפרק 4 parade of the ewoks לא כל אחד יאהב, פרק 6 droid invasion אמרת, קטע יפה מאוד זהו, זה לא בדיוק אותו סגנון הכל, אבל זה מה שאהבתי ואני זוכר כרגע. כמובן שגם המנגינה בפתיחה היא להיט [ברור].

art of fugue

New member
שמע יש המון

אני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי להוריד את הפסקול של כל הסרטים כל אחד שמה מדהים - אבל הכי טובים זה yoda's theme leia's theme imperial march luke and leia the meadow picnic end title

למעלה