מוזיקה...

מסתבר

New member
מוזיקה...

מה הם האלבומים שמתנגנים אצלכם במיוחד לאחרונה? Anthrax - Sound of The White Noise Unearth - The Oncoming Storm Kill Bill 1,2 soundtrack Pink Floyed - Wish You Were Here Quo Vadis - Defiant Imagination Kreator - Violent Revolution Body Count - Born Dead Faith no More - King For A Day, Fool For A Life Time

נטשה 59

New member
גונן, אתה ופינק פלויד לא מסתדרים לי

יחד.. סליחה..:\ טוב אז שלי יותר שירים של הלהקות\זמרים מאשר אלבומים: Slayer Pink Floyd Led Zeppelin Iron Maiden Black sabbath Opeth Pantera ברי סחרוף פורטיסחרוף זהו ניראה לי..

נטשה 59

New member
לא כמוך וכמו פינק פלויד..

סלייר זה טראש.. הגיוני שהגעתי לזה אתה ופינק פלויד? הזוי :] בסוף עוד תשמע לד זפלין.. (ויש לי ציטוט שלך אז תיזהר :))

מסתבר

New member
המממ...

ת'ראש, אם כבר ולא, לא מאוד הגיוני ועם פינק פלויד מעולם לא היתה לי בעיה.

נטשה 59

New member
בטח הגיוני.. דת' פחות הגיוני..

אבל גם את זה אני שומעת.. יש תקופות

Mooa-Numi

New member
../images/Emo79.gif

Dire Straits- Sultans of Swing (אוסף) מאיר אריאל- שירי חג ומועד ונופל

the xecutioner

New member
האלבום הנסבל היחד שלו

אומן בין המבריקים בארץ שאיכשהו לא הוציא אפילו אלבום אחד ראוי.. רק שבכל אלבום שלו (יש הרבה כאלה) יש 2-3 פנינות שהפכו לקלאסיקות מקומיות

לדעתי אחרי מותו הוא נהפך לאוברייטד.

לדוגמה האלבום האחרון שלו לפני מותו "ברנדר ןלואיז" נחשב בזמנו לאחד מהאלבומים הגרועים ביותר בשנה בה יצא,אך לאחר מותו וכיום הוא נחשב למין אלבום פולחן, שהשיר מתוכו "תיכנסי כבר לאוטו וניסע" (שנבחר בזמנו לשיר הגרוע ביותר של השנה) נחשב לשיר הטוב ביותר מהאלבום... בקיצור הוא מת בזמן הנכון (אם אפשר להגיד את זה) ובעזרת הרבה יחסי ציבור והופעות במשמרות הוא נהיה מין אליל. כיום אתה נחשב לממש מגניב אם אתה שומע מאיר אריאל,לא יודע כמה זה היה לפני מספר שנים...

the xecutioner

New member
את ההברקות שלו אי אפשר להכחיש

ותכנסי כבר לאוטו וניסע זה שיר אדיר

Loreleiִ

New member
/

Phantom Planet - Phantom Planet מולי שי - שיחה מקומית

פנטילון

New member
אני מת מהקשיחות פה

שלי Leftover Crack- Fuck VVorld Trade Skavoovie and the Epitones- The Growler Swingin' Utters- Five Lessons Learned

dreck

New member
מזרחית שולטטטטטטטטטטט.....!!!!!!!!!

4 skins- clockwork skinhead stomper 98- stomping harmonist loikaemie- ||| U.K. subs- another kind of blues sham 69- the first the best and the last 7 seconds- the crew 7 seconds- skins brains and guts anti heroes- that's right skrewdriver- hail the new dawn

glebRa

New member
...

Dteam Theater - change of seasonse Live ובכלליות Dream theater pink floyd - wish you were here ן - other side of the moon קצת קצת TNT spencer david group

למעלה