מוזיקה...

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
מוזיקה...

מוזיקה זה דבר טוב נקודה (.) בגלל שרובינו גרים בחו"ל, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאנחנו קונים יותר דיסקים מקוריים (בעיקר בגלל המחיר) והולכים ליותר הופעות (בעיקר בגלל המבחר
) אז מה בעצם אני מנסה לשאול? רציתי לדעת כמה דיסקים מקוריים יש פה לאנשים (מספרים + שמות עם אפשרי), לאיזה סגנונות מוזיקה אתם מקשיבים, ו.... מה ההופעה הכי טובה שהם היו בה

האמת שאין לי הרבה מקוריים...

פשוט כי גיליתי את פלאי התוכנות שמורידות אלבומים שלמים (לא קאזה)... וגם, המחיר יותר גבוה משל הארץ... האלבומים המקוריים שיש לי: וויטני יוסטון- אוסף הלהיטים וויטני יוסטון- ג'סט וויטני מאריה קארי- באטרפלי מאריה קארי- לא זוכרת ת'שם שלו... סלין דיון - יום חדש הגיע סלין דיון - ההוא שיש בו את היפה והחיה, לא יודעת את השם... כריסטינה אגילרה- סטריפד נורה ג'ונס- הדיסק הראשון שאניה טווין- קום און אובר נטליה אוריירו- נטליה אוריירו נטליה אוריירו- הרעל שלך אנריקה איגלסיאס- הראשון... דסטניז צ'יילד- הכתובת על הקיר בן\שלמה ארצי - כל הדיסקים חחחח (לא "שלי", אני ואחותי בשותפות...
) צביקה פיק
ועוד כל מיני זמרים מוזרים שאחותי אוהבת... REM, חוליו איגלסיאס וכו' וכו'... מוזיקה ששומעת? הכל (חוץ ממזרחית), אבל בעיקר וויטני, מאריה, כריסטינה ושירים ישנים של הסיקסטיז
, לאחרונה גם גיליתי את ניקלבאק שהם פשוט מצויינים...

אוי וברור שמלא דיסקים של הביטלס

מקוריים של אחותי. ואיך שכחתי??? יש לי את הדיסק הכי מגניב בעולם! הוא למחשב, יש בו את כל האלבומים של הביטלס (כ-ו-ל-ם) כולל תמונות, כולל ליריקס והכל בדיסק אחד! שחבר של אבא שלי נתן לו... זה מגניב ביותר!

Doctor Evil

New member
לא קונה

לא הייתי באף הופעה בחו"ל, אבל בקיץ שהייתי בישראל הלכתי להופעה של משינה בים המלח והיה פשוט מעולה.

לא קונה...

בשביל זה יש קאזא וצורב. הדיסקים פה עולים כמו בארץ ואני עוד לא מיליונרית. דיסקים מקוריים יש לי די הרבה, כי אני בכל זאת קונה דיסקים אבל רק של להקות וזמרים שאני ממש אוהבת ומעריכה ואז אני מרגישה רע לצרוב את הדיסקים שלהם. לגבי הופעות, אני אישית לא סובלת הופעות. יותר מדי אנשים ומעריצים לא עושים לי טוב. (למרות שדווקא יש כמה הופעות שהייתי הולכת אליהן.) סגנון מוסיקה? הכל. קיילי מינוג ופינק פלויד, וקצת פאנק. אני לא קשורה לכלום

נעמצי

New member
חחחחחחח ערן

אחרי ההופעה אני אשב ואספור בשבילך..... אני כמעט ולא מורידה. בעיקר קונה. אולי כי המחשב שלי דפוק וכל הורדה נתקעת באמצע ואולי כי דיסקים זה לא מה שירושש אותי. אבל לי יש דיסקים שגם לא מוכרים בחנויות. דיסקים של אמנים אנונימיםזה הכי שווה בשבילי. כשתבוא למינכן- נכיר לך כמה ממש ממש שווים בפרברים

Emc2

New member
לא קונים! ../images/Emo2.gif

אני בשוק, אני בהלם אני ע-מ-ו-ם בכל מקרה... מוזיקה זה איכות כמו שכבר אמרו, ועל איכות לא מוותרים...
אז רשימת הדיסקים שלי נכון לפעם אחרונה שעידכנתי אותה (שזה מזמן...) היא כדלקמן: דיסקים מלאים - עברית 1. הדג נחש - המכונה של הגרוב 2. הדג נחש - לזוז 3. שבק ס' - 7 4. שבק ס' - בעטיפה של ממתק 5. שבק ס' - 20.2.98 הופעה בקריות 6. שבק ס' - כנען 2000 7. חלוצי החלל - חלוצי החלל 8. מוקי - שמע ישראל 9. סאבלימינל - האור מציון 10. סאבלימינל והצל - האור והצל 11. בויאקה - בויאקה 12. שוטי הנבואה - שוטי הנבואה 13. עידן רייכל - הפרוייקט של עידן רייכל 14. קוקו וסטיב - הזמר קוקו בליווי הקלידן סטיב במבחר להיטים דיסקים מלאים - אנגלית (היפ הופ) 1. Mary J. Blige - what is the 411? 2. Mary J. Blige - No More Drama 3. Erykah Badu - Baduizm 4. Wyclef Jean - The Carnival 5. Wyclef Jean - 2 Sides II A Book 6. Wyclef Jean - Masquerade 7. Fugees - The Score 8. Outkast - Stankonia 9. Guru - Jazzmatazz vol. 1 10. Guru - Jazzmatazz vol. 2 11. Guru - Jazzmatazz Streetsoul 12. Gang Starr - Step In The Arena 13. Gang Starr - Moment Of Truth 14. Gang Starr - Daily Operation 15. Gang Starr - Hard To Earn 16. De La Soul - AOI:Bionix 17. De La Soul - AOI:Mosaic Thimp 18. Arrested Development - Greatest Hits 19. Arrested Development - 3 Years, 5 Months And 2 Days In The Life Of… 20. The Roots – Do You Want More?!!!??! 21. The Roots - Illadelph Halfpipe 22. The Roots - Things Fall Apart 23. The Roots - Phrenology 24. A Tribe Called Quest - The Low End Theory 25. A Tribe Called Quest - The Love Movement 26. Hieroglyphics - 3rd Eye Vision 27. Hieroglyphics - Hiero Oldies Volume I 28. Hieroglyphics - Hiero Oldies Volume II 29. Blackalicious - Blazing Arrow 30. Brand Nubian - The Very Best Of Brand Nubian 31. Black Eyed Peas - Bringing The Gap 32. People Under The Stairs - Question In The Form Of An Answer 33. People Under The Stairs - The Next Step 34. People Under The Stairs - …Or Stay Tuned 35. Digable Planets - Reachin’ (a new refutation of time and space) 36. Digable Planets - Blowout Comb 37. Ugly Duckling - Fresh Mode 38. Ugly Duckling - Journey To Anywhere 39. Ugly Duckling - Taste The Secret 40. US3 - Hand On The Torch 41. Tonedeff - Underscore_ 42. Sonic Sum - Plaster Man 43. Science Fiction - Walls Don’t Exist 44. Jel - 10 Seconds 45. Boom Bip - Seed To Sun 46. Boom Bip & Doseone - Circle 47. DJ Vadim - U.S.S.R Life From The Other Side 48. Del The Funky Homosapien - Both Sides Of The Brain 49. Lone Catalysts - Hip Hop 50. J. Rawls - The Essence Of J. Rawls 51. 3582 - The Living Soul 52. J. Live - All Of The Above 53. J. Live - The Best Part 54. J. Live - Always Will Be 55. Soul Pupose - Breaking Records 56. Rahzel - Make The Music 2000 57. Murs - The End Of The Beginning 58. Aesop Rock - Daylight 59. Aesop Rock - Labor Days 60. Antipop Consorium - Arrhythmia 61. The Pharcyde - Bizarre Ride II The Pharcyde 62. Ninja Tune Presents - Urban Renewal Program 63. Public Enemy - Public Enemy Classic 64. DMX - ...And Then There Was X 65. DMX - Flesh Of My Flesh Blood Of My Blood 66. DMX - It's Dark And Hell Is hot 67. Dr. Dre - 2001 68. Snoop Dogg - Dead Man Walkin’ 69. Eminem - The Marshall Mathers LP 70. Eminem - The Slim Shady LP 71. Ja Rule - Rule 3:36 72. MC Solaar - Prose Combat (צרפתית) 73. Saïan Supa Crew - KLR (צרפתית) 74. Saïan Supa Crew - X Raisons (צרפתית) 75. Triptik - Microphonorama (צרפתית) 76. Starflam - Survivant (צרפתית) 77. Hocus Pocus - Acoustic Hip Hop Quintet (צרפתית) דיסקים מלאים - גרמנית 1. ABS - Kinderspiel 2. Absoulte Beginner - Bambule 3. Beginner - Blast Action Heroes 4. Azad - Leben 5. D-Flame - Bastard 6. Dynamite Deluxe - Deluxe Soundsystem 7. Dynamite Deluxe - Grüne Brille EP 8. Freundeskreis - Esperanto 9. Fünf Sterne Deluxe - Sillium 10. Fünf Sterne Deluxe - Neo Now 11. Jan Delay - Searching For The Jan Soul Rebels 12. Mr. Schnabel - Is'n Schnabelding 13. Eimsbush Entertainment - Style Liga Compilation Vol. 1 14. Torch - Blauer Samt 15. Aphrodelics - Enormis דיסקים מלאים - אנגלית (לא היפ הופ) 1. Bjork - Debut 2. St. Germain - Tourist 3. Chill:Brazil2 4. Ravi Shankar - The Sound Of India 5. Red Hot Chili Peppers - Californicatrion 6. Faithless - Reverence 7. Faithless - Outrospective 8. 1 Giant Leap 9. Asian Dub Foundation - Enemy Of The Enmey 10. Fatboy Slim - Halfway Between The Gutter And The Stars 11. Röyksopp - Melody A.M. 12. Prodigy - The Fat Of The Land 13. Darude - Before The Storm 14. Tarzan - O.S.T (by Phil Collins) דיסקים מלאים - אנגלית (סול/R&B/ג'אז/בלוז) 1. Lauryn Hill - The Miseducation of Lauryn Hill 2. Angie Stone - Mahogany Soul 3. James Brown - Godfather Of Soul 4. Isaac Hayes - Out Of The Ghett

Doctor Evil

New member
שייסה!!

לחשוב על כל הכסף שיכלת לחסוך... תחשוב כמה גאנג'ה היית יכול לקנות!

חחח כל אחד והשטויות שלו

אני דווקא חשבתי "יא כמה תחתונים אפשר לקנות בכל הכסף הזה"

Emc2

New member
שאני קורא שוב את ההודעה

אני רואה שחלק גדול ממנה נחתך... אז הנה ההמשך: 5. Isaac Hayes - Black Moses 6. Miles Davis - Birth Of The Cool 7. Miles Davis - Bithces Brew 8. Miles Davis - Kind of Blue 9. Miles Davis - Porgy And Bess 10. Miles Davis - Sketches of Spain 11. John Coltrane - Giant Steps 12. John Coltrane - A Love Supreme 13. Herbie Hancock - Maiden Voyage 14. Herbie Hancock - Head Hunters 15. Gil Scott-Heron - Small Talk At 125TH And Lenox 16. Eric Dolphy - Out To Lunch 17. Eric Dolphy - Five Spot Cafe, New York City, July 16, 1961 18. Barry White - Greatest Hits 19. Playlist - Dance & Urban דיסקים מלאים - רגאיי 1. Peter Tosh - The Best Of Peter Tosh 2. Peter Tosh - Legalize It 3. Peter Tosh - Equal Rights 4. Peter Tosh - Live & Dangerous: Boston 1976 5. Bob Marley & The Wailers - Legend 6. Bob Marley & The Wailers - Legend (DVD + 2 CD) 7. Israel Vibration - Pay The Piper 8. Gregory Issacs - Cool Ruler 9. Linton Kwesi Johnson - "Dread Beat An' Blood" 10. Burning Spear - Marcus Garvey/Garvey's Ghost 11. Burning Spear - The Fittest Of The Fittest 12. Lee ‘Scratch’ Perry - Time Boom X De Devil Dead 13. Inner Circle - Bad To The Bone 14. Black Uhuru - Dynasty 15. Culture - Harder Than The Rest 16. Sean Paul - Stage One סינגלים 1. Wycleaf Jean - 911 2. Phillie MC - Unkraut 3. Nina - Doppel X Chromosom 4. Söhne Mannheims - The Power Of The Sun 5. Gorillaz - Clint Eastwood ושזה מגיע למוזיקה... אני שומע הכל. ושאני אומר הכל הכוונה היא לא ל"כל מה שמתנגן ברדיו"... אני שומע הכל בין סווינג ועד לדיפ האוס, ובין לבין יש הרבה בוסה נובה, ג'אז, וכל מוזיקה שחורה אפשרית
(רק קחו ממני רוק כבד... לא רוצה לשמוע על זה בכלל) וההופעה הכי טובה שהייתי בה היא ללא ספק ההופעה של J-LIVE

CosmikDebris

New member
יש לי מעל 100 ואין לי כוח לכתוב

אבל ישראלים: ששת - ששת קצת אחרת - קצת אחרת הזבובים - בזז... הצ'רצ'ילים - הצ'רצ'ילים וזהו!?!?! סבתא שלי (בת 84) אוהבת הוקס פלוקס - טראנס פסיכדלי! איזה סבתא יש לי!

CosmikDebris

New member
משעמם לי- וואי מגניב

זה הדיסקים שהם שלי שלי שלי! יש לי בחדר עוד הרבה מאוד דיסקים שהם של אבי אבל בתכלס שלי. יש עוד הרבה צרובים. ויש עוד איזה 5000 אמ פי 3 במחשב. מוזיקה זה איכות. אה ויש את כל הדיסקים של אח שלי ושל אחותי. הרבה מוזיקה! Yes - Close to the Edge Yes - Fragile Yes - Relayer Emerson, Lake and Palmer - Tarkus Emerson, Lake and Palmer - Works Vol. I King Crimson - Lizard Weather Report - Heavy Weather The Mahavishnu Orchestra - Birds of Fire The Mahavishnu Orchestra - The Inner Mounting Flame (CANT FIND THE BOX) Rush - Moving Pictures Rush - 2112 Dream Theater - Once in A Live Time Traffic - John Barleycorn Must Die Cynic - Focus Led Zeppelin - In Through the Out Door Deep Purple - Shades of Deep Purple Deep Purple - Deep Purple The Moody Blues - Days of Future Passed Steve Vai - Passion and Warfare Crosby, Stills, Nash and Young - Deja Vu Crosby, Stills, Nash and Young - American Dream Niel Young - Harvest Tori Amos - From The Choirgirl Hotel Soundgarden - Superunkown R.E.M. - Monster Oasis - What's the Story Morning Glory Green Day - Insomaniac Royal Hunt -The Watchers Mike Oldfield - Ommadawn Hux Flux - Cryptic Crunch Massive Attack - Blue Lines Fantomas - The Director's Cut The Clash - London Calling The Clash - The Clash Queensryche - Operation: Mindcrime Fatboy Slim - Better Living Through Chemistry Fatboy Slim - You've Come Along Way Baby Fatboy Slim - Halfway between the stars and the Gutter אלה של אחי אבל די לקחתי ממנו. FRANK ZAPPA: We're Only In it For the Money American Pageant Apostrophe (') Lather Lumpy Gravy Broadway The Hard Way Strictly Commercial Shut Up 'n Play Yer Guitar Joe's Garage Shut Up 'n Play Yer Guitar Some More Return of the Son of Shut Up 'n Play Yer Guitar והישראלים: קצת אחרת - קצת אחרת ששת - ששת הזבובים - בזזז.. הצ'רצ'ילים - הצ'רצ'ילים

Odish16

New member
חחחחחח

הממ אוקיי אז ככה...האמת שאין ל-י הרבה...אל אני אכתוב. סטלה מאריס. (אין לי מושג איך קוראים לאלבום) רד הוט צ'ילי פפרס- קליפוניקיישן תיסלם-רדיו חזק סיסטם אוף אה דאון- אנערף איזה אלבום..זה עם היד, זה סתם שוכב כאן. קורט נילסן- I וויטני יוסטון- וויטני מוניקה סקס- פצעים ונשיקות שושה- אין לי מושג איך קוראים לדיסק...אבל היא פשוט מצויינת..:) אני מקשיבה לרוק ישראלי, רוק, קצת היפ הופ, קצת מהכל...חוץ מאלקטרוני וכל החרטבונה הזו.. אבל אם להיות מדוייקת... קיס, סטלה מאריס, גאנס, אביב גפן, תיסלם, נוער שוליים, קצת ווטני..ואממ עוד כל מיני

וכמובן את ה...

חצי-דיסק-לא-מוכן שחברה שלך הזאתי, נו זו המפחידה הזייפנית שחושבת שהיא שרה יפה... עושה ושולחת לך כל שיר שהיא מקליטה...
בקרוב הדיסק: Just URANG (חחחח כמו ג'סט וויטני, בלי השם משפחה, אז אורנג בלי השם משפחה, שזה בעצם קוף (אורנג אוטן) ללא בקיאים בקופים שביניכם...
) שעת לילה (בוקר) מאוחרת, כדאי שאני אלך לישון... לילה...

Trinity 8 P

New member
The ones i remember../images/Emo54.gif

John Lennon- Imagine Alanis Morissette- Jagged Little Pill Cat Stevens- The very best of Cat Stevens REM- Out of Time Aerosmith- Aerosmith Aerosmith- Big Ones Syd Barrett- Barrett Pink Floyd- Piper at the Gates of Dawn Pink Floyd- Wish you were here Pink Floyd- the division bell Pink Floyd- The Dark Side of the Moon Pink Floyd- The Wall Pink Floyd- The Final Cut Red Hot Chili Pepers- Blood Sugar Sex Majik Led Zeppelin- Led Zeppelin Led Zeppelin- Physical Graffiti ברי סחרוף- הכל או כלום Rage Against the Machin- The Battle of Los Angeles The Replacements- Let It Be Guns N Roses- Use your Illusion 1 The Beatles- Abby Road The Beatles- Hey jude Lenny Kravitz- 5 Green Day- Dookie Red Hot Chili Pepers- Californiacation Janis Joplin- In Concert Janis Joplin- 18 essential songs and I don't remember any others but i think i have more :)

OrianUshke

New member
אני לא קונה פה...

כאן זה הדיסקים ממש יקרים.. למרות שזה ארץ העולם השלישי... בכלל הכל יקר פה...

למעלה