מוזיקה

kit k@t

New member
מוזיקה

איזה שירים מזכירים לכם את הארץ? אני פשוט כבר 15 דקות שומעת את השיר "זה הכל בשבילך" בלופים, ותוהה איזה שירים מזכירים לכם את הארץ.... לי זה: זה הכל בשבילך דמעות של מלאכים הקיץ האחרון וכל דבר מהכבש השישה עשר אלו שירים שממש גורמים לי לחשוב על הארץ... מה איתכם? קאט

מממ...

הקיץ האחרון חורף 73 (אלו מזכירים בעיקר את תקופת החטיבה, כי היו שרים את השירים האלה בימי זיכרון וכדומה) מקיץ אל חלום (של גלי עטרי!!!) שירי צביקה פיק ("אני אוהב אותך לאה..."
) שירים מסוימים של אביב גפן שפשוט מזכירים לי את הבית שלי (אחותי העריצה אותו בטירוף ואז כשזה עבר היא הורישה לאחי את הפוסטרים והדיסקים...
) הדיסק "באטרפליי" של מאריה קארי (כי כשהגעתי לכאן הייתי שומעת אותו הרבה ועכשיו פעם ב.. כשאני שמה אותו במערכת זה מזכיר לי תקופה לא נעימה שמזכירה לי את הבית והחברים ויש בי הרגשה מגעילה...
) ואחרון חביב: דפנטלי שירים ישנים\שירי אסקימו לימון. הייתי פריקית של שירים ישנים
(וגם היום).

kit k@t

New member
התכוונתי לשירים ישראלים...

ועכשיו זה כבר חצי שעה בלופים. נראה לכם שאני אסחוב ככה עד הבוקר? קאט

אמרת שירים, לא שירים ישראלים...

חוץ מזה שברשימה למעלה זה הכל שירים ישראלים...

Daniel BoY

New member
אז ככה...

אני גם חולה על חורף 73... במיוחד עכשיו, כשאחד הזמרים האהובים עליי, רגב הוד, מבצע אותו.. שיר מרגש ומדהיםםם!!!!

16shir

New member
חורף 73?!?!?

מה נסגר איתכם? מזה הפסימיות הזאת? אני מודה,אני גם אוהבת את השיר הזה אבל בימי זיכרון! בכל זאת שאני מומחים בימי זיכרון...אבל עדיין....טוף,יכול להיות שזה שיר שמזכיר את הארץ באמת... אני אישית כל פעם שאני מבלה את החודשיים של החופש בארץ מולדתי(ארגנטינה) אוהבת לשמוע את אריק איינשטיין(מלך הנוסטלגיה) ומידי פעם שלמה ארצי. אבל השירים שהכי מזכירים את הארץ זה השירים הממש ישנים,השירים שהיינו שומעים אותם ומיצאים את עצמנו רוקדים במעגל עם זרים על הראש...אתם יודעים...כל מיני "ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת" או "הללויה"...הבעיה היא שלא יודעת למה זה ממש מזכיר את הארץ. כי הרי ישראל של הירים מול ישראל של עכשיו פשוט לא מוצאים את קו הדמיון בכללללל...(חוץ מחיים יבין בחדשות..) SHiR

גלגלצ

אבל זה בגלל שב3 שבועות האחרונים זה אצלי כל יום ברקע. לגבי שירים, זה חייב להיות עניין של זמן כל מה שנשאר שיר נבואי קוסמי עליז וכל עברי לידר

noa0912

New member
הכבש הששה עשר זה ענק!

אחד הדיסקים הישראלים היותר טובים שיצאו! גדלתי עליו, ועד היום אני לפעמים שומעת באוטו... חבורה של סטלנים!

Odish16

New member
בעע הרבה!

לך איתה- נוער שוליים שוב טיסה נוחתת - סטלה מאריס (לא יודעת איך כותבים נוחתת או נוחטת). אביב גפן- כל השירים...מזכיר לי את היותי קטינה מושתנת :) אולי עוד קיץ -חלב ודבש כמובן, תיסלם- גם כן, כל השירים. עפרה חזה- כל השירים. ואחרון חביב זה השיר של צבי הנינג'ה

feeler

New member
הקיץ האחרון גורם לי לבכות

גם "איתו לנצח", "רוני", כל מיני כוורת וכאלה עושים לי להזכר בארץ... וגם, למרות שהתכוונת לשירים ישראליים, don't speak. למה? אני אספר לכם יום אחר.

okts

New member
השירים שלי

"אולי עוד קיץ אנחנו נפגש" "אין לי ארץ אחרת" "ערב כחול עמוק" HAPPY BIRTHDAY TO YOU= להקת עדן ויש עוד אבל לא עולה לראש.......

נעמצי

New member
..........

"אתה לי ארץ"- ירדנה ארזי. זה השיר שהכי מזכיר לי את הארץ אה- וגם "אמא אדמה"

Doctor Evil

New member
חסקה!

בלי סיפון ומעקה! לא סתם.. האמת כל שיר בעברית מזכיר לי את ישראל. אני זוכר שפעם אמילי אמרה ש- lasgo- something מזכיר לה את הארץ והאמת גם לי. אולי כי זה היה כל כך פופולרי במסיבות.

האמת שSOMETHING מזכיר לי

ואני בטוחה שגם תמיד יזכיר לי את סקוטלנד. אולי כי ממש חרשו על השיר הזה... ועדיין- לא נמאס לשמוע אותו

למעלה