מוזיקה

Justin Angel

New member
מוזיקה

מישהו כאן שומע מוזיקה הקשורה למג´יק? למשל מוזיקה קלטית , וויקאנתי וכדומה? אני למשל שומע: avalon riseing - להקה קלטית מצויינת Aurore sutra - עשו ארבעה טראקים מצויינים למדיטציה לכל אלמנט. Coven 13 - להקה מאוד נחמדה ששרה על דברים וויקאנים.

אני שומע להקות ששרות על........

מג´יק - בעיקר מיסטקניות, כאלה שסוגדות לשטן וכאלה, אבל שמעתי גם כמה שלא..... אבל המוזיקה עצמה היא לא קשורה למג´יק (איך שאני רואה את זה) אני אשמח אם תשלח לי דברים ואני אכיר - יש לך את האי סי קיו שלי

nepthys

New member
אני שומעת תעשייתי וגותי,

ורוב הלהקות שלי עסוקות בסאדו ולא במאגיה..:) הבדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו זה ה-cruxshadows שהם אובססיבים לחלוטין למצרים העתיקה... אבל תוריד כבר סקייקלאד! בכלל, החבר שלי שומע המון מטאל עם שורשים פגאנים, אם אתה כזה רוצה אני יכולה לעשות לך רשימה.. ולכל השאר - זה שלהקות שרות על השטן לא אומר שהן סוגדות לו, זה רק אומר שהן רוצות תשומת לב תקשורתית..

white-raven

New member
אני שומע מנטרות

גיליתי שאחרי פעם אחת ששומעים את האוסף הכפול krishna das live on earth אתה מרגיש צורך לא רצון אלא ממש צורל לשמוע אותו שוב ואחרי פעמיים שאתה כבר יודע איך הכל הולך ושר ביחד עם הדיסק אתה מרגיש ממש טוב מבחינה גופנית ורגוע לגמרי מבחינה נפשית אבל זה לא מומלץ למדיטציה כי זה מאוד מוציא מריכוז

למעלה