להוריד מהאינטרנט זה כמו לצרוב ואין הבדל
ה המשועמם כאן New member 4/9/03 #23 ומה קורה... אם אני רק מדליק את האור בשבת או רק רוצח בן אדם אחד. נו באמת תהיו רציניים אם זה אסור אז אסור.
ומה קורה... אם אני רק מדליק את האור בשבת או רק רוצח בן אדם אחד. נו באמת תהיו רציניים אם זה אסור אז אסור.
א איילת כ New member 5/9/03 #25 תהרוג אותי וזהו... אם אתה רוצה אני אביא לך אקדח או סכין, תבחר את הכלי החביב עליך.. ולבנאדם מותר לשאול שאלות, ואני לא סתם שאלתי. ולדעתי זה בכלל לא דומה,אבל בוא לא נכנס לזה. ובכל מקרה תודה על המענה
תהרוג אותי וזהו... אם אתה רוצה אני אביא לך אקדח או סכין, תבחר את הכלי החביב עליך.. ולבנאדם מותר לשאול שאלות, ואני לא סתם שאלתי. ולדעתי זה בכלל לא דומה,אבל בוא לא נכנס לזה. ובכל מקרה תודה על המענה
א אל חי New member 4/9/03 #24 יש לי... לי יש משהו כמו 30-40 דיסקים מתוכם 15 צרובים וכל השאר מקוריים (אורגינלים) שקיבלתי או שקניתי
מ מתן בוזגלו New member 5/9/03 #26 מזה דיסקים אמיתיים??? חחחח... אחלה כותרת כל הדיסקים שאני שומע הם צרובים! למה לקנות שיש אינטרנט מהיר וצורב?!
מזה דיסקים אמיתיים??? חחחח... אחלה כותרת כל הדיסקים שאני שומע הם צרובים! למה לקנות שיש אינטרנט מהיר וצורב?!