מוזיקה

imagine

New member
מוזיקה

שמתי לב שמוזיקה היא חלק מאוד הכרחי בחיי אנשים הפורום (זה היה נורא קשה :) ). זה מתחיל מזה שהניקים של רוב האנשים הם שמות של שירים וממשיך עם דיונים על מוזיקה שאי אפשר בכלל לספור. אז יש לי שתי שאלות אליכם: 1. איך המוזיקה משתלבת לכם בחיי יום-יום? נגיד, אתם לומדים למבחן ושומעים מוזיקה, במחשב ושומעים מוזיקה, הערוץ בטלוויזיה מכוון על VH1 (לא MTV, בבקשה לא). 2. מה הייתם עושים אם לא הייתה מוזיקה, לא הייתם יכולים ליצור מוזיקה ולא הייתם יכולים לשמוע מוזיקה? יום טוב ולילה טוב לילך יששש הישרדות, טוב הגיע הזמן להודות - אני לילך ואני מכורה לטלוויזיה ולהישרדות בפרט.

Levinzone

New member
מוזיקה... (מקורי, לא?)

אני לא יכולה לראות את החיים שלי בלי מוזיקה...אני די מכורה למוזיקה. תמיד פועלת אצלי מוזיקה...חוץ מפעמים שאני לומדת למבחן. אני בד``כ על רדיו או על אמ.פי, ועכשיו אני כבר יומיים שומעת The Wall. מה היינו עושים אם לא היתה מוזיקה.....כל כך משעמם.. אני רק חושבת על כל הנסיעות וכל החלונות שיש לי בלי מוזיקה אבוי -יעל-

מה זה- אם לא היתה מוסיקה?

אם העולם עומד על שלושה דברים, אז זה מוסיקה, ועוד שניים לא מספיק חשובים. את לא מבינה- המוסיקה היתה ההתחלה של הכל. מוסיקה זה הדבר הכי מדהים שיכול להיות. אני משלבת מוסיקה? לא. אני חיה מוסיקה. מוסיקה זה החיים שלי. טוב, החיים שלי זה מוסיקה ומהפכות אבל לא חשוב... אני מנגנת כל הזמן, אני רואה מוסיקה בטלוויזיה, שומעת הבמחשב ומאזינה בכלים שונים למוסיקה. הדומיננטים ביותר הם מערכת בטריאו ופטיפון, ולפעמים גם טייפ. תורת האפוקליפסה הנפשית שלי אומרת. טב, בעצם זו לא תורת אפוקליפסה אך אין לי הגדרה אחרת. בכל אופן- אני מאמינה, שהטבע הוא המתנה היפה ביותר שהאדם אי פעם קיבל. והמוסיקה- היא ההשראה הגדולה ביותר שקיימת לטבע. כפיש? :) מוסיקה לעולם, נעמה.

קוקה קולה, טעם החיים.

אחרי מוסיקה. 1. אני לא צופה בטלוויזיה בכלל. אני שומעת בדר``כ באמפי3, (יש לי כמעט 500 שירים), או בדיסקמן בביצפר, ואם לא שני אלה, אז אבא שלי שם משהו בפטיפון, שזה מגניב. 2. אם לא הייתה מוסיקה, לא היינו יודעים עליה, לא היינו צריכים אותה, היינו חיים על קוקה קולה. מאזינה ל``שיר הפרחה`` (לאן שייקחו האורות הראשון עם הלקה, הליפסטיק ושאר דאווין :) ) think floyd מיכל נ.ב. זה כ-ן שיר דגול!!!!!!!!!!!!!!!!! סלסול אצלי בשערות, ופוסטרים במקום קירות! רוצה לאהוב כמו בסרטים, חתיך שיבוא באנגלית וצבעים come on baby המטוס מחכה, ועוד חלום שלי ממריא לו ובוכה :) אההההההה עפרה חזה עפרה חזה. טוב נו מה אכפת לי ממנה (סליחה על האפאטיות) העיקר שזה שיר דגול.

Hell is beige

New member
תראי..

אני שומע מסביב לשעון כל הזמן את אותם שלושה דיסקים כל שבוע בערך זה מתחלף, כרגע זה איפה הילד, מוניקה סקס והאוסף המהמם של הסקורפיונס... ובאשר לאם לא היתה מוסיקה - אם לא היתה מוסיקה אז לא היינו יודעים מה זה מוסיקה אז לא היה איכפת לנו... החמשוש פרדוקסאלי

החיים שלי

זה בעצם כדורסל ומוזיקה. אם לא היה את שניהם .. ? נשבע לכם ! הייתי מתאבד ! או שהייתי ממציא משהו מהם ...

יום שגרתי

החיים שלי זה רק מוזיקה מחשב ולדג`ג`, יותר מזה אני לא עושה. כשאני לומד אז רק עם מוזיקה. במשך כל הלילה אני מוריד שירים, וכשצריך ללכת לביצפר אז אני מתנתק מהאינטרנט ומזיז את התחת, כשחוזרים הביתה אז מדליק את המחשב מפעיל את הווינאמפ והולך לישון עם המוזיקה, השכנים משתגעים ומחכים ליום שאני אתגייס או יעבור בגלל כל הטראנסים והרמיקסים שאני שומע ועושה כל הלילה. אני מצאתי שילוב בין המחשב למוזיקה, אני ממקסס ומדג`ג` דרך המחשב, עושה טראנסים ושמח כל היום (לכל המעוניינים בסמפלים נא לפנות אליי). זהו יום שגרתי בחיו של נער שפשוט לא יכול דקה ללא מוזיקה. DJ made in israel

Levinzone

New member
התבלבלת!!!

היא דיברה על מוזיקה, וטראנסים זה לא מוזיקה... כואב הגב -יעל- נ.ב- אל תצעקו עלי! האי קיו שלי הוא 165, אני 42% סלאט, ו67% פיור. אני יושבת כבר *המון* שעות מול theSpark.com

sagireuven

New member
התשובה הכי טובה......

במקרה שלי היא פשוט לשתוק כי ככה אני לא שומע את המוזיקה..... זה כבר לא נקרא מוזיקה זה הפך לחלק מהמוח מהגוף מהנשמה זה נמשע יומרני ומטומטם למדי אבל ככה זה

למעלה