מוזיקה

לויטה1

New member
מוזיקה

שלום, בידי KYMCO ZX 50 ורציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו רמקולים. הכוונה שלי היא לא אם זה חוקי (כנראה שלא) אלא אם זה אפשרי טכנית, אני רוצה לשמוע בזה מוזיקה רק פה בישוב וכמובן שלא לצאת אם זה לכביש ראשי. קודם כל אני אשמח לדעת אם למישהו פה בפורום יש במקרה כזה דבר (ואני לא מדבר על הקטנועים בעל הנפח הגדול שם אני יודע שלחלק יש). אם זה אפשרי אשמח לדעת: 1. איזה דברים אני צריך לקנות חוץ מהרמקולים עצמם ? 2. איך מתקינים את זה ? אצל איש מקצוע ? או שאפשר גם להתקין את זה לבד (במקרה של התקנה פשוטה) ? תודה מראש.

למה לא חוקי?

אסור לרכב או לנהוג עם אזניות. לגבי רמקולים, אם בהונדה גולד ווינג מותר, אז למה בקימקו לא?

לויטה1

New member
אני חושב

כי בהונדה הרמקולים מגיעים עם הקטנוע לעומת הקימקו שלי שם אני מתקין את זה. אבל אני לא סגור על זה, כתבתי "כנראה".

יש איזה אחד מסתובב כל הזמן בת``א‎..‎

יש לו סופר דיוק.. הרמקולים שלו לא היו מביישים אפילו רכבים חדישים! השקיע המון כסף .. זקן משועמם..מסתובב המון באזור אלנבי.. צריך לשאול אותו מאיפה הוא הביא..

לויטה1

New member
יקרים זה לא טוב

צריך משהו זול כי הרי הקטנוע לא מוגן או משהו ואפשר לגנוב את זה בקלי קלות. תודה לאלה שענו, אני באמת חושב שאלך לחשמלאי ...

t0rett0

New member
אפשרי ברור

תלוי איך תרצה לבצע אישית אני ממליץ לך ללכת לחשמלאי שמבין כי אתה עלול להסתבך עם המערכות

למעלה