מוזיקה~

מוזיקה~../images/Emo118.gif

אז... מה אתם שומעים בזמן שאתם מתאמנים?
ספיר תצחק עלי כרגיל, אבל אני מכור לפופ שלי - ומייפל + פופ.. זה פשוט כיף
לפעמים אני מתחיל לזמר בקול רם בלי לשים לב.
מה שבטוח, זה מעביר את הזמן ממש מהר ובהנאה מרובה

Hasselblad

New member
לצערי

אני לא שומעת כמעט בכלל מוסיקה שאני משחקת מייפל... ויש לזה כמה סיבות:
אין לי מוזיקה על המחשב הזה יש לי מוזיקה רק על המחשב עבודה.
אני משחקת מייפל בסלון ולרוב הבן זוג רואה טלויזיה.
אם הבן זוג לא רואה טלויזיה ושומעים מוזיקה אז פשוט בוחרים מה שאוהבים בלי קשר למייפל (אם אני רק אחשוב להגיד לו ש X מתאים למייפל הוא יחשוב שנדפקתי סופית).

מה עם אוזניות?../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

אוי, חיי זוגיות זה נהדר, כל ההתחשבות וזה
לא נראה לי שהוא יחשוב שנדפקת סופית, הוא חייב להכיר אותך יותר טוב מכולם~

Hasselblad

New member
הוא מכחיש את כל נושא המייפל...

הפעם היחידה שהוא הראה סוג של עניין במייפל היה כשהוא עמד מול המסך בזמן ששיחקתי ושאל אם אני הארנב או הבואש F3. הסברתי למה אוזניות לא תופס בבית שלי. בכל אופן התרגלתי לנושא המייפל בלי מוזיקה, הלוואי והחוסר במוזיקה היו כל הצרות שלי במייפל

yonVata

New member
אם לא את המוזיקה של המשחק,

אז לאחרונה בעיקר אורפנד לנד.. אבל בכללי רוק ומטאל... אני מניח שכל אחד שומע את מה שהוא אוהב גם במשחק, לא?..

מ י ל ר

New member
שומע שירים מהמחשב

בעיקר באנגלית ואבל למייפל יש צלילים (של קפיצה, סקילים וכול זה)

sapir aloud555

New member
פוסט-רוק או פוסט-מטאל.

דווקא לא אצחק, יש שירי פופ מקפיצים שמתאימים למייפל. הבעיה היא הליריקס. (נו, ממילא רוב מה שאני שומעת כרגע זה אינסטרומנטלים) סיון, את יכולה לקנות אוזניות פשוטות ולהנות.

sapir aloud555

New member
MEGA DERP

אל תתייחסו אלי, אני עייפה. הנה מיכאל, עכשיו אתה יכול לצחוק עלי. ;__;

Hasselblad

New member
כמו שאמרתי

במחשב הזה אין לי מוזיקה בכלל. משום מה מייפל כבר התרגלתי לשחק בלי שום מוזיקה. לעומת זאת אין מצב בעולם שאני עובדת בלי מוזיקה! כבר בדקתי את זה בעבר ואני פשוט עובדת הרבה יותר טוב כשיש מוזיקה. והאוזניות שהיו לי נתרמו לאחר כבוד ובלי לשאול אותי בכלל למתקפת החיות שיש בבית - מסתבר שחתולים ממש אוהבים אוזניות.

לול../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

חתולים אוהבים אוזניות?
מה הם עשו עם האוזניות? והממ, כל הקטע הזה של עבודה עם מוזיקה מעניין אותי. אני בחיים לא הצלחתי ללמוד כשיש מוזיקה - לעומת חברים אחרים שלא מסוגלים להכניס למוח שום דבר כשיש מוזיקה. היו כמה ששמעו מוזיקה בזמן מבחנים אפילו
אני גם לא יכול להרדם עם מוזיקה, אני מקשיב לכל מילה וזה מסיח את דעתי, לעומת אחרים שרק נרדמים

Hasselblad

New member
לעבוד עם מוזיקה וללמוד עם מוזיקה

זה לא אותו הדבר. העבודה שלי היא לעבוד על תמונות ולעצב אלבומים ככה שמוזיקה מכניסה אותי לקצב ועוזרת לי להיות יצרתית! אין לי בעיה להקשיב למילים כי אני לא צריכה להתרכז בלקרוא/לכתוב. לגבי החתולים ומה יש להם לעשות עם אוזניות זאת שאלה מצויינת וחבל שאני לא יכולה לשאול אותם... אבל איכשהו כל האוזניות שלי מוצאת את סופם אכולות ומפורקות.

למה?? יכולה להעביר כך שעות של משחק

לא מסוגלת לשמוע את המוזיקה של המשחק... בכלל לכן שמה אותו על MUTE ושמה לי מוזיקה בווינאפ בסבביישן

SimsY

New member
אני דווקא אוהב את המסיקה של המשחק

חוץ ממפות מסויימות כמו לודיבריום למשל אני הכי אוהב את המוסיקה של המגדל של אורביס, שדות השלג של אל נאט וסנואי ווילג' שזה המוסיקה של אל נאט גם המוסיקה של אלניה היא אחלה

אני גם ממש אוהב../images/Emo118.gif

אבל אחרי שאני משחק הרבה שנים ומכיר כל מנגינה.. כבר נמאס לי לשמוע אותה בלופים

למעלה