מוזיקה מ"לפני שנים..."

לפני שנים!??!

פעם בימי הביניים הייתי אוהב טראנסים והאוסים(1997)לימפ ביזקיט,ביסטי בויז(1999- 2000)ומידי פעם להיטי רוק של להקות שלא ידעתי את שמן ושמעתי באמ טי וי (אופספרינג,גרין דיי,אגלי קיד ג'ו ועוד כאלה). את נירוונה הכרתי עוד מהתקופה שהם היו קיימים בתקופת מריבות השלט של בני הדודים. ואז בשנת 2000 הפכתי להיות פריק מסריח והתחלתי לעשן עם חברתי הפריקית. היינו עושים אהבת פריקים של אותה תקופה ולאחר המעשה ניקבתי את עצמי,ונזרקתי מסומם בפינות רחוב שלא קיים עוד. הכל בגלל המוזיקה הזאת!

אוי.

איזה מוזיקה/אמנים ומתי - אממ וואו אין לי מושג לגבי שנים, הייתה תקופת שהייתי די קטנה זה היה היי פייב וספייס גירלז שהייתי מחרבשת מילים ואני לא חושבת שהייתה מילה אחת נכונה במה ששרתי, אח"כ בריטני ספירס כריסטינה אגילרה וזה..אח"כ הרבה גרין די והרבה פאנק כזה.. הייתה גם תקופת לינקין פארק, תקופה קשה של סבלימינאל והצל XD עכשיו זה אומנים ישראליים כמו, סינרגיה, יוני בלוך, אפרת גוש, אביב גפן, משינה, מוניקה סקס, מתי כספי, ורוק ישן וטוב. איך הגעתי לנירוונה - חברה מכיתה ד' שיגעה אותי על להקה בשם נירוונה אבל באותו זמן זה לא כזה עיניין אותי, ושכחתי מהם עד שבתחילת כיתה ז' חברה הזכירה לי אותם, החלטתי לנסות, וכל השאר היסטוריה :) מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - אני לא חושבת, באמת שלא. נוראית מדי איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - אין לי מושג.

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo129.gif../images/Emo217.gif אוי ואבוי.

איזה מוזיקה/אמנים ומתי - פעם שמעתי הכל..הכל הכל [חוצמדכאון ומזרחית]. מכיתה א' אני חולת פינק פלויד,דיפ פרפל וקווין.
אבא שלי היה מראה לי ולאחותי הופעות .ואני זוכרת את "פולס" של פלויד מגיל 5! וגם בדרך היו תקופות של בריטני.סאבלימי-נעל :) ...וכל הפופ וכאלה שהיה באמטיוי. איך הגעתי לנירוונה - בכיתה ה' ראיתי את סמלס לייק בטיוי והתאהבתי
[ונדלקתי על קורטXD מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - פלויד קווין ודיפ פרפל אגדיות...זה כזה שולט.[מודה לאבא שלי על הטעם המוזיקלי!] ובריטני וזה... מושפעת אנוכי הייתי. איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - מקווה שהיא יהיה טובה :) ואיכותית.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifזה חוזר על עצמו...

אבל זה בגלל החדשים..לא נורא
... איזה מוזיקה/אמנים ומתי - האמממ..שמעתי אז פולקלור תימני(שכלל את ברכה כן ציון גולן ורבים וטופים...) איך הגעתי לנירוונה - דרך כתבה על האישיות של קורט בעיתון ב20001 ואז יצא לי כמה זמן אחרי זה להיכנס לחנות דיסקים ולראות שוב את השם "נירוונה" אז אמרתי למה לא.. מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - חושב מצויין!..עדיין מקפיד לשמוע כמו פעם!.. איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - בעוד 5 שנים אני אהיה מרצה באוניברסיטה על תרבות הפריקיזם בעולם..המוזיקה תישאר אותה מוזיקה..בעזרת ה'...

../images/Emo41.gifשלי:

איזה מוזיקה/אמנים ומתי -
כיתה ב'- בעיקר ספייס גירלס כיתה ג'-ה'- בעיקר היי פייב כיתה ו'-ח'- בעיקר ווסטלייף באמצע כיתה ח' שמעתי איזה דיסק מיקס של כלמיני סוגים של מטאל, בלי לדעת שמות של אף שיר או אף אמן, וממש אהבתי אותו [במהלך השנים גיליתי בין הצרחות שאלה שירים של (בין היתר) קריידל אוף פילת' וצ'ילדרן אוף בודום], הייתי סוג של מטאליסטית ורודה בלי באמת לדעת. כיתה ט' התחלתי עם לינקין פארק, הראסמוס, גוד שארלוט ואלה. לאט זה גם הגיע לנירוונה, פרל ג'אם ואליס אין צ'יינס, אבל גלגל הזמן נעצר שם. מעולם לא שמעתי מוזיקה "ישנה" יותר, וכל ה"אבל מטאליקה/הפלויד/זפלין/דיפ פרפל/דה דורס הם פשוט מעולים ואת חייבת לשמוע אותם!!!!!!!" שכולם אמרו לי לא באמת שיכנעו אותי אף פעם. שיהיו טובים כמה שהם רוצים, זה פשוט לא מושך אותי. בכיתה י' הפכתי להיות חסידת אמטיוי2, ואכלתי פשוט את כל מה שהיה להם לתת לי, מה שנתן לי הרבה מאוד בריטפופ. באמצע י'-גוינג-טו-י"א חזרתי הרבה יותר לקטע של המטאל על רבים מסוגיו-פאוור, גות', נו, אינדסטריאל, בלאק, דאת' ועוד רבים. מעולם לא אהבתי האבי מטאל. איירון מיידן הם אחת הלהקות שאני פשוט שונאת לשמוע.
איך הגעתי לנירוונה -
כמובן שהכרתי את סמלז, אין בלום, הארט שייפד בוקס וליתיום, אבל מתישהובכיתה י' ככה מצאתי את הפוסטר ההוא באינטרנט של תמונה של קורט והמילים של DUMB והורדתי לשמוע. זה היה מגניב אבל די שכחתי את זה. אחרי כמה חודשים יצא לי לדבר עם איזו מישהי מהבצפר שלי שידעתי שהיא אוהבת את לינקין פארק קצת על מוזיקה וזה, והיא אמרה לי שכדאי לי לשמוע נירוונה והשאילה לי את נברמיינד לכמה חודשים, אז שמעתי והתלהבתי וזה ואז קניתי גם את אין יוטרו ואח"כ גם את נבמיינד משל עצמי והטצרפתי לפורום, וזהו. מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז -
אני שומעת את כל מה ששמעתי תמיד גם היום. עדיין ווסטלייף ועדיין היי פייב וכריסטינה אגילרה ובלאק מטאל. בזמן האחרון שומעת פחות פרל ג'אם גאנז ונירוונה, והרבה יותר את מה שנכלל בין אימו למטאלקור. איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים -
עדיין, אותו דבר. אמשיך לשמוע את פעם ופשוט יתווספו לזה עוד סוגים חדשים. וואווווווו כ-מ-ה חפרתי

../images/Emo41.gifאני אגיד לך מה שאמרתי

למישהו שחודשים על גבי חודשים היה אומר לי את זה גם: אני לא אוהבת "השווצות" עם הגיטרות. ואני מאוד לא אוהבת שבחור שר וזה נשמע כאילו תופסים לו בביצים
הוא אומר נגיד "פיר אוף ד'ה דארק" וברצינות אני יכולה לדמיין אותו עם רקע ורוד מנצנץ ופיות מעופפות סביבו AS HE SPEAK. אני פשוט לא אוהבת איירון מיידן ומעולם לא אהבתי. מה, להכריח ת'צמי?!

אז ככה..

איזה מוזיקה/אמנים ומתי - לפני המון המון זמן הייתי שומעת היפ הופ וטראנסים (יאק) עם הזמן, ככל שהתבגרתי, התחלתי לשמוע מוזיקה איכותית יותר- זה התחיל עם היהודים, והתגלגל והתגלגל למאות זמרים\להקות ועוד ועוד... איך הגעתי לנירוונה - ך הכל זאת להקה שמאוד הצליחה ולא היה קשה להגיע אליה, במיוחד כשהמשיכה העיקרית שלי ברוק היא לכיוון הגראנג'.. מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - שהיא איכסה פיכסה? איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - עדיין רוק... לא יודעת איזה בדיוק, אבל אני בטוחה שאני עדיין אשאר ברוק

everynormal

New member
אני

איזה מוזיקה/אמנים ומתי - פעם אהבתי הכל, אבל ממש הכל, בין כיתה ד' לכיתה ו', הייתי שומעת כריסטינה אגילרה, ג'סטין טימברלייק, אוונסנס, ניקלבק, בון ג'ובי, סימפל פלאן גוד שארלוט וגרין דיי איך הגעתי לנירוונה - אני מאז ומתמיד הכרתי את נירוונה, כי נירוונה זה פשוט שם מוכר, אני מכירה את במלס לייק טין ספיריט מגיל ממש צעיר, אבל אני זוכרת שבגיל 12 ככה ראיתי אותו בטלוויזיה, והם נראו לי להקה מעניינת אז התחלתי לחפור עליהם והתאהבתי מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - אני לא אומרת שזאת מוזיקה חרא, הדברים היחידים שאני עדיין שומעת זה אוונסנס בון ג'ובי קצת וניקלבק, ואת כריסטינה אגילרה אני לא אוהבת יותר אבל אני חושבת שהיא זמרת ממש טובה עם קול אדיר, וג'סטין הדרדר ממש (חבל) וגרין דיי סימפל פלאן וגוד שארלוט אני לא מבינה איך אהבתי.... איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - אני ממש לא יודעת, הרבה אנשים אומרים שנירוונה גראנג' וכל הרוק זה סתם פוזה של גיל ההתבגרות וזה עובר, אז אני ממש לא יודעת...

pluplup

New member
אז ככה:

איזה מוזיקה/אמנים - פעם שמעתי טראנס... ודרך הטראנס הגעתי לאיזו להקה אחת שעושה מוזיקה אלקטרונית שנקראת Violet Vision. איך הגעתי לנירוונה - הכרתי את סמלס ממש מזמן,ולא אהבתי אותו. ואז המורה שלי לגיטרה השאיל לי את In Utero,וממש אהבתי אותו,ואז שמעתי את סמלס שוב,ואהבתי אותו סO,ודי לחפור P: מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - זאת עדיין מוזיקה,ואני לא יכול להגיד שאני טובה או לא טובה,כי תמיד יש מישו שיגיד את ההפך. פשוט הבנתי שאני לא אוהב אותה יותר. איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - נראה לי שאת מה שאני אוהב עכשיו + עוד דברים שאני אגלה בעתיד.

pluplup

New member
לעזאזל ><"

שכחתי לכתוב שאת Violet Vision אני עדיין אוהב ><" אז בקיצור,כל מה שכתבתי שם היה רק על הטראנס ששמעתי פעם ><"

l i o r a n g e

New member
פאדיחות.. XD

הרוק תמיד היה אצלי בבית וזה.. אבל מה שאני יותר העדפתי לשמוע זה "אבריל לאבין" "סימפל פלאן" "לינקין פארק" וכו' וכו'. עם השנים הטעם שלי משתבח.

rabeat

New member
אהמ:

איזה מוזיקה/אמנים ומתי - כשהייתי קטנה זה היה פופ, הייפייב, ספייס גירלז ועוד דברים שלא היה לי מושג מה אני שומעת. וכמובן, גלי צה"ל עם אמי האהובה.=) אחר כך זה נהיה מזרחית, מאיה בוסקילה, מה שהיה פופולרי כשהייתי בכיתה ו', ז'. אח"כ הפסיק להיות אכפת לי אם אני שומעת מה שהאחרים שומעים והחלטתי שאני מעריצה של היי פייב ואמיר פיי גוטמן. ל-א ה-פ-ס-ק-ת-י לשמוע את let go של אבריל לאבין, ואז גם את הדיסק הבא שלה, רק שבפחות אובססיביות.. אז שמעתי כמה קטעים מתאורית "פול איז דד" של הביטלס ואמרתי... וווהוהוהוה!! אני חייבת לשמוע מה הם היו בכלל! הורדתי כמה שירי ביטלס - המטופשים יותר שלהם - וזה פשוט היה מדהים לי. =) איך הגעתי לנירוונה - גיליתי שיש לי שיר אחד בmp3 שכנראה בנדוד שלי שם לי, והוא טוב במיוחד, הורדתי עוד כמה של הלהקה, ו... מה אני חושב עכשיו על המוזיקה שאהבתי אז - מנסה להתמודד. או להדחיק. איזה מוזיקה לדעתי אני אוהב עוד 5 שנים - בטח גלי צה"ל, זה בגנים.

למעלה