מוזיקה מזרחית

robi123

New member
מוזיקה מזרחית

תאמינו לי אין כמו מוזיקה מזרחית היא המוזיקה הטובה ביותר אני חולה על המוזיקה הזאת

Black Star

New member
לגמרי. ו...

יעזור אם להודעות שלך יהיו קצת יותר תוכן ומשמעות...

כותבים Sucks...

וגם איתך אני לא מסכים... רוק ישראלי זה חיקוי (נורא נורא עלוב) ללהקות אדירות...

אויש איזה שטויות!!!

רוק ישראלי יכול להיות חיקוי למה שבראש שלו, אבל רוק ישראלי זה דבר נהדר!! מה אתה מדבר??? מוניקה סקס, איפה הילד, אינפקציה, היהודים, בייב (לא הכי מחבבים אותם הא?), אביב גפן, הג`ירפות (טוב, אז לא הכי), כנסיית השכל, רוקפור (!!!!!!!), השוונג של הפיתה, עברי לידר, ועוד המון המון המון. ג`יזז, מה אתה מדבר, ניסית לשמוע אותם אי פעם? (ד``א הרבה מהאמנים מושפעים מפינק פלויד, אז אם זה חיקוי, אז סבבה להתחקות להם).

כן שמעתי...

להזכיר לך גם מי השמיעה לי את אינפקציה? רוב הלהקות שהזכרת (ויש עוד) הם חיקוי... ואם כבר מדברים על אביב גפן אז מדיון שעלה בפורום אחר כולם הסכימו שהוא מנסה להיות הבוב דילן הישראלי...

כו ולא

תלוי איזה להקות.. יש את הלהקות כמו היהודים שמנסות לחקות.. ויש להקות כמו אינפקציה שמביאות משהו חדש.

וכאן אני מסכימה איתך...

גם אני ממש לא מתה על היהודים, כולה גופה סקסית ועוד 3 חברי להקה בנסיון ליצור מטאל... אבל אינפקציה, כמה שהם דפוקים, וכמה שהליריקה שלהם מחורבנת, הם שיחקו אותה.

MajoR_ToM

New member
כשהבנאדם צודק אז הוא צודק

רוב הלהקות הישראליות מנסות לחקות להקות גדולות באמת .אביב גפן מחקה מחקה הרבה דברים . היההודים זה די ברור . הדבר הכי טוב שיצא מישראל זה - MONICA SEX ! הם באמת גדולים

אוקיי, סבבה.

אמנם אני לא חובבת מוסיקה מזרחית גדולה, או בעצם בכלל לא. אבל לגיטימי, בנאדם, גם במוסיקה הזו יש חתיכת רגש ועצמה. אבל חשבת שאולי יש עוד סגנונות מוסיקה חביבים שכאלה שכדאי לנסות?

goldy

New member
אין כמו הבכיינים

אני לא מבין איך אנשים מתעללים ככה במוזיקה. (זה נשמע נורא) אבל אם אתה אוהב לשמוע את זה אז סבבה, אני מעדיף ים תיכונית

למעלה