מוזיקה ב - iCloud? הצילו!!!

pumiki25

New member
מוזיקה ב - iCloud? הצילו!!!

היי לכולם,

עם עננים אני בדרך כלל מסתדרת. iCloud? תהרגו אותי ;) השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להעביר את כל המוזיקה שלי ל - iCloud, אבל גם להיות מסוגלת ״לשלוף״ אותה (נגיד, באפליקציה שמתאימה ל - iCloud) ולהאזין לה מתי שארצה. אז - קודם כל: איך אני מעבירה את המוזיקה ל - iCloud (ראיתי אפשרות להעביר אנשי קשר, פתקים, לוחות שנה, תמונות, מסמכים, הכוח, בעצם - חוץ ממוזיקה. (, ואיך אני ניגשת לענן כדי להקשיב?

תודה רבה לכל העונה!

מיקי

se7en77

New member
לפי מה שאני זוכר , רק מוזיקה שקנית יכולה להישמר בענן

יש תוכנות אחרות כמו גוגל MUSIC שמסוגלות לשמור את כל המוזיקה בענן.

noa_f

New member
לא בישראל (עדיין). iCloud Match לא קיים בישראל

וכיוון שמינוי אליו מצריך כרטיס אשראי עם כתובת משלם בחו״ל - זה לא פשוט להתחבר אליו.

יש אפשרויות אחרות:
- לגוגל יש שירות, שגם הוא לא פתוח לישראלים, אבל הוא חינמי ולכן ניתן לעקיפה באמצעות VPN. החסרון הגדול: צריך קודם להעלות את כל המוסיקה שלך לענן, זה יכול לקחת כמה שבועות אפילו... החסרון הגדול השני הוא שעכשיו גוגל גם יודעת מה את אוהבת לשמוע ומתי.
- יש אפליקציות שמזרימות אל המכשיר שלך את המוסיקה שלך.
-- למשל subsonic: הגרסה החינמית מצריכה התקנת תוכנה על המחשב שלך ודפדפן בצד השני, אבל תמורת 1$ לחודש, תוכלי להזרים באמצעות אפליקציה באייפון.
-- עוד אחת דומה היא AirPlayIt
-- CloudBeats היא אפליקציה לאייפון שתזרים מוסיקה שהכנסת לשירות ענן כלשהו. השירותים הנתמכים הם:,Dropbox, Box, OneDrive, Google Drive, Mediafire and ownCloud. היא לא עובדת ביחד עם גוגל-מיוזיק והיא עולה 5$. יש גם גרסה חינמית, אבל מוגבלת למדי.
-- Tunebox תזרים מוסיקה מדרופבוקס. גם היא עולה 5$
-- My Music Cloud עושה את שני הדברים: היא נותנת מקום אחסון וגם אפליקציה לאייפון להזרים אליה. יש תוכנית unlimited ב-39$ לשנה.

** לא ניסיתי אף אחד מהשירותים הללו עדיין. אבל אני מתכוונת בקרוב. subsonic מחכה אצלי במועדפים ליום שאחליט לעשות את זה, אם כי אולי אבחר ב-cloudBeats ואחסון ב-ownCloud שלי. נראה.

erezspeiser

New member
Itunes Match

אני משתמש כבר מעל שנה בitunes match בישראל ומאד מרוצה. עולה 25$ לשנה.
ממש לא מסובך לסדר את זה.
אם את מעוניינת תפני בפרטי ואתן לך הנחיות ברורות.

pumiki25

New member
תודה רבה!!! מצאתי: PogoPlug

אז חיפשתי שירותי ענן. כל ענן שיצליח להכיל כמות גדולה במיוחד של מוזיקה שאוכל, כאמור, ״לנקות״ מהמכשיר עצמו. PogoPlug עושה עבודה מצויינת (בין היתר, אחת היחידות שמאפשרת גרירה והעלאה של תיקיות שלמות במקום שיר אחר שיר, מה שאני בכלל לא מעלה בחשבון), הממשק פשוט ונוח. ישנה מגבלת מקום, 5GB (חינמי. יותר בתשלום) ו2.5 הספיקו לאלפי השירים שהעלתי, להפתעתי ולשמחתי. אממה? זה החיבור לאינטרנט שהופך את חווית ההאזנה למאוד, מאוד לא נוחה. כל שכרגע באמת מחפשת אפליקציה שתנגן מהענן - כמו ה - Beat... (שכחתי את השם המלא ולא יכולה לחזור לאחור, סליחה!) שנועה, לדעתי הזכירה. אנסה לבדוק אם היא מנגנת גם מהשירות של PogoPlug.

תודה רבה לכולם!!! :)

מיקי

למעלה