מוזיקה ב-++C

Table

New member
מוזיקה ב-++C

אני כותבת פרוייקט 5 יחידות ב++C שהוא מין ווינאמפ, אבל יש לי בעיה עם השמעת המוזיקה עצמה. ה-UNIT שהתכוונתי להשתמש בה היא בC ואני לא מצליחה לקמפל אותה דרך התוכנית שלי, שכתובה ב++C. כל ניסיונותי להוריד מהאינטרנט UNIT כלשהי שיכולה לנגן קבצי WAV ושאני יכולה להבין ולהשתמש בה בתוכנית שלי לא הצליחו. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות על קימפול C מתוך ++C וכל מה שמצאתי לא עבד (לדוגמא - extern). בכל אופן, לינק להורדה ספציפית של UNIT מובנת, עובדת ושאני אוכל להשתמש בה בתוכנית שלי להשמעת WAV או כל דרך (עובדת!) לקימפול C בתוך ++C יתקבלו בברכה, בתודה וסגידה אינסופית.

shaiis7

New member
זה מקוד מקור של הספר...

שפת C נושאים מתקדמים ומולטימדיה

scalla

New member
...

זה בחלונות או דוס? וחוץ מזה כדי להכריז על פונקציות ב++C של C מומלץ להכריז על הפונקציות בבלוק של extern "C" { }

Table

New member
זו בדיוק הספרייה שרציתי להשתמש בה

אבל בגלל שהיא בC לא הצלחתי.

selalerer

New member
בוא ננסה לפתור את הבעיה...

מה עשית ומה ההודעת טעות שמתקבלת?

Table

New member
אוקיי.

עשיתי לה include בתוכנית. קיבלתי הודעות errors כאילו הוא קימפל את זה ב++c והוא לא מכיר את הדרך שבא חלק מהספרייה כתובה. לא הכל היה טעויות, היו רק איזה 10, אבל לא משנה מה עשיתי זה לא עזר. כשניסיתי את ה-extern מופיעות בדיוק אותן טעויות, הוא בכל זאת מקמפל את זה כ++c.

selalerer

New member
רגע עשית ככה:

פשוט שמת include בתחילת הקובץ:
#include unit-X.h​
אם כן, אז הבעיה היא בטח שהקוד לא קומפל (הקובץ unit-X.c) אם עושים את זה במצב text אז אתה צריך לכתוב את הinclude ואז בקימפול להוסיף את השם של הקובץ C (או CPP) בכל אופן בכדי שהוא יקמפל אותו בTurb C++ אתה בטח צריך להוסיף את הקובץ C לפרוייקט, תחפש Add file או משהו כזה בתפריט Project.

Table

New member
ניסיתי את זה.

הקטע עם הפרוייקט. זה גם לא עבד. וכשעשיתי INCLUDE כמו שכתבת הבעיה לא היתה שהוא לא קימפל אלא שהוא קימפל אותו כקובץ CPP. ואת מה שכתבת על להוסיף את השם של הקובץ רק בקימפול אם אני עובדת במצב טקסט לא הבנתי.

selalerer

New member
תשמע לקמפל את הקובץ H הוא

עושה ברגע שאתה עושה לו include, זה פשוט פורס את תוכן הקובץ איפה שעשית לו include. מה שאתה צריך לוודא זה שגם הקובץ C מתקמפל, כי אם לא אז יש לו רק את ההגדרות של הפונקציות אבל לא את המימוש שלהם. אתה מאוד מעורפל בקשר לתקלות, תעלה לפה קצת קוד ותעלה את ההודעות תקלה. מההסברים שלך אנחנו יכולים ללמוד רק על איך אתה מבין את הבעיה אבל יכול להיות שיש משהו שאתה לא יודע ואחד מאיתנו כן ונוכל להבין את הבעיה בצורה אחרת.

scalla

New member
זה היה צריך לעבוד ו...

בגירסה 2.0 היה צריך גם לממש את הקוד בקובץ הh אבל אני לא בטוח שבגירסה הזאת.

Table

New member
נסיתי את שני האפשרויות.

גם מימוש בתוך קובץ H וגם לא. גם עשיתי קימפול לא לקובץ H אלא לקובץ C. כלום לא עובד.

למעלה