מוזיקה אלקטרונית

fugitive

New member
שאלה מסובכת

תלוי למה קוראים מוזיקה אלקטרונית. אני אנסה לפגוע, ואני מצרף קישור ללוח השידורים שלנו שם אפשר למצוא את כל התוכניות והארכיונים שלהן: נראה לי שהכי קולע יהיה לציין את התוכנית "מוטור" שמשודרת בימי שלישי ב- 1 בלילה, שהיא תוכנית של "מוזיקה אלקטרונית טכנואידית" כהגדרת המגיש והעורך. זה הכי רלוונטי. גם התכנית הצעירה "אלטרנתי" (רביעי ב- 20) כוללת המון מוזיקה אלקטרונית מנט-לייבלים כאילו איזוטריים (מינימל טכנו כזה), ולפעמים גם מוזיקה אלקטרונית ישראלית אלטרנטיבית. גם בתוכנית "באבלס" של גיל כהן (בעצמו יוצר מוזיקה אלקטרונית, התוכנית במוצ"ש ב- 21) יש בעיקר מוזיקה אלקטרונית. כמו כן: בתוכנית "התחממות גלובאלית" (ראשון ב- 21) יש הרבה מוזיקה אלקטרונית הגם שמדובר בתוכנית מוזיקת עולם חדשה, אבל זה כולל הרבה רמיקסים, ובכלל מוזיקת עולם חדשה היא הרבה פעמים אלקטרונית. "ברלין-בריסטול-ירושלים" (שלישי ב- 21) היא תוכנית של מוזיקה מגוונת, אבל העורך שלה בהחלט משמיע הרבה מוזיקה אלקטרונית משלושת העשורים האחרונים. אח"כ (שלישי ב- 22) יש את "ארץ המראות" שהיא תוכנית מוזיקה פסיכדלית, וזה כולל גם מוזיקה אלקטרונית כמובן. מאוחר יותר, Soul Power (שלישי ב- 24), מוזיקה שחורה, שזה תמיד גם הרבה אלקטרונית. ב"מוזיאחלה" (חמישי ב-23) יש כל מיני דברים מעניינים וגם מוזיקה אלקטרונית ישראלית מאד אלטרנטיבית. חמישי בחצות, יש את "בחזרה לאפריקה", תוכנית רגאיי בגדול, אבל יש שם גם דאב על כל סוגיו ואפרו-ביט - בהחלט אלקטרוני. ובכיוון קצת יותר אינדי-פופי, יש את "מאסקינגטייפ" (חמישי ב- 23), "תיבת נח" (רביעי ב- 21) ואת התוכנית שלי ("עיר מקלט", שלישי ב- 23), בדרך כלל עם מוזיקה אלקטרונית יותר פופית (ובכל זאת אלטרנטיבית), או כפי שאני מכנה את הז'אנר: אינדי-פרחה. זהו - נראה לי שכסיתי כמעט הכל, מקווה שלא שכחתי אף אחד.

למעלה