מוו לכולם

פ ר ה

New member
מוו לכולם ../images/Emo80.gif

ממ שלופ, קוראים לי שי, ואני בת! אני ממש לא מבינה במוזיקה וקיוויתי שאתם תוכלו לעזור לי.. קצת. המוזיקה שאני שומעת הם: מוניקה סקס שלמה ארצי וכל מיני שירים עיבריים ממש ישנים ומשש יפים:) אלניס מוריסנט (אלוהים ) לוקה טורילי רד הוט צ´ילי פפרס ביטלס ארה - מי שמכיר ואני מאוד רוצה לישמוע קלסית אבל אין לי... באסה! ממ כפי שאתם רואים, אין לי סיגנון מוזיקלי.. עצות וכ´ו יתקבלו ממש בברכה, כל עוד המוזיקה לא כבדה מידי... :)

הדרH

New member
בקשר לקלאסית

גם אני מאוד אוהבת ואני חושבת שכדאי לך בתור התחלה ובכלל לקנות את האוספים לתינוקות אלה יצירות ממש יפות מכל מיני מלחינים וככה את יכולה להכיר וגם להנות אני אישית נהנית מדיסקים האלה ממש

lighter

New member
למה לא כבדה?

מה רע בכבדה??? בכל מקרה, אם את לא אוהבת כבדה אני אמליץ לך לשמוע פאנק-רוק חביב וקליט... כמו new found glory offspring green day וכו´... חוצמזה...יש כבד שהוא לא כל כך כבד...לא מסוגלת להסביר...דברים כמו...כמו guns and roses... אה ולוקה טורילי? זה לא הסולן של ראפסודי? או שזה לוקה אחר בכלל... טוף בכל מקרה תהני... בה ביי

פ ר ה

New member
אממ

אין רע בכבדה.. אני רק לא אוהבת זה הכל. לא יודעת עם הוא הסולן לפי דעתי הוא הגיטריסט -Loca torily משהו באזור הזה... לא ממש יודעת.. אמרתי לכם אני לא מבינה במוזירה.. אל תישאל אותימ שאלות קשות :) תודה ליעל על הפרח.... הינה לכם זר
ממ עצה תובה לישמוע את הקלסיקה לילדים... ננסה להשיג... ומוזיקה שחורה? כלומר ראפ? כי אני לא ממש מבינה את המילים.. גם ככה קשה לי עם האנגלית.. לא צריך סתם להכביד.. או שמע אתה מתכוון לג´אז? לא יודעת.. :) פיו ההודעות שלי ארוכות.. בע

ארה! ../images/Emo24.gif

גם אני אוהב אותם... לדעתי אם אהבת את לוקה טורילי את תאהבי את NIGHTWISH ואת RHAPSODY... שתי להקות פאוור-מטאל קלילות למדי (במיוחד רפסודי)... אינפקציה את שומעת?

ש"ש (נו, יעני- שלום שי...)

אח, הפיגור עובר גבולות...
אל תדאגי, את לא לבד- לכל אחד יש את הז´אנרים המוסיקלים בהם הוא קצת יותר חלש... לכל אחד יש מה ללמוד. בשביל זה כל אחד תורם מה שהוא יודע, ומה שהוא אוהב. כך לאט לאט תתוודעי לעוד מוסיקה
אז ככה, אם אהבת את Era, יש סכוי גדול שתאהבי את Enya ו\או את הלהקה בה היא שותפה Clannad. אני, אישית, מאוד אוהבת את אניה, יש לה קול מדהים ושירים יפים ואווירתיים כאלה. יכול להיות שאת מכירה כמה שירים שלה. נסי להתחלה את Sail Away (Orinoco Flow) שהוא אחד מהמפורסמים שלה. עוד כמה מצויינים זה Only Time, I Want Tomorrows, Only If, Anywhere Is,ואחרון חביב, שמופיע בפסקול של "שר הטבעות" May It Be. המלצה נוספת, לא קשורה- נסי את Sigur Ros שהם הרכב מדהים מאיסלנד. ובקשר ל"אני מאוד רוצה לשמוע קלסית, אבל אין לי... באסה!" מה ז"א? אין בעיה לקנות דיסקים או אפילו להוריד יצירות מהאנטרנט (למרות שקלאסי הכי טוב על דיסק) אני אישית מאוד אוהבת את סגנון היצירות של Debussy, קצת שוברט, בטהובן. נסי את אחת מהיצירות המפורסמות של בטהובן Moonlight Sonata ובקשר לדביסי, התחילי עם Claire De Lune, ואחר כך המשיכי עם Arabesque no.1 ו- Reverie. אחרי שתשמעי את כל ההמלצות, תעדכני וכך אולי אקבל כיוון נוסף ואמליץ לך על עוד דברים. בהצלחה!

אני מת על לוקה טורילי !

סוף סוף אנשים שאוהבים אותו! (פורום רוק ומטאל לא נחשב) הידד ! היפ היפ הורי! הגמד בהתלהבות שקטה..

למעלה