מוות

המורעל2

New member
מוות

עקבתי אחרי הפורום וכתבו שהפורום מת לאיטו. אני חושב שאכן משהו השתנה בפורום מאז שהייתי בו בפעם האחרונה בתור P O I S O N E D הסורר והאימה הכותבת למנהל. בכל מקרה, אני חשבתי על שלושה דברים שיעזרו להחיות כאן את העניינים. א)סיפורים מצחיקים במסגרת התופים-לדוגמא אני זכיתי לראות שלאחד מהמוכרים מכל"ז הפרצוף טמבל יושב ממש בול. קניתי את הדאבל שלי והוא פתח את הקייס ובדק שלא חסר כלום והוא החזיר את הפדאל בלי לשים לב שהוא הכניס אותו לא כמו שצריך. אני בינתיים הולך לשלם עליו ואני חוזר מהקופה ואני מתחיל להתפוצץ מצחוק שאני רואה את יחיאל מזיע על איך לסגור את הקייס כי הפדאל מפריע לו לסגור אותו, אז הוא מתחיל לנסות לסגור בכוח שהפדאל על השולחן ואז בא פתאום המוכר השני וצועק: "הלו תיזהר על הזכוכית שלא תישבר", בסוף לפני שהוא ישאיר לי את החתימה של האטימות שלו אמרתי לו שאני אסתדר ואני בכזו קלות סוגר את זה והולך והוא כזה מסתכל המום ובפוזה של איך הוא עשה את זה. ב)הקלטות טריות של אנשים פה-היה פה פעם את תמיר שהקליט את עצמו ושידר את זה לפורום וזה היה ממש נחמד והיו גם כמה הקלטות לתומר. אז כל מי שיכול לארגן איזה הקלטה שלו שיעלה לאינטרנט וניהנה כולנו מאחוות מתופפים. ג)מפגש פורום-יהיה קשה להחליט על יום ומקום אבל הכל אפשרי כי קשה זה רק בלחם ואותו זורקים. מעבר לכך אפשר לקבוע בהצבעה של כל האנשים כאן על יום קבוע לצ'אט פורום. אז יאללה BRING IT ON!

H A J Y

New member
רעיונות טובים..+../images/Emo207.gif צ'אט! חחחחח

והסיפור על יחיאל היה ענק

Kakov

New member
אהבתי את המלצותיך...

במיוחד עיניין ההקלטות. זה נשמע לי מאוד מסקרן לשמוע את החבר'ה פה מתופפים, ואת המערכות שלהם... למי שיש אלקטרוניות, יוכל להשוויץ פה בסטים שהוא תיכנת לבד... ואפילו יגלה לנו את ההגדרות של הסט. השבוע אני מבטיח להעלות הקלטה ראשונה לכאן. אשח אם תמליצו לי דרך איפה להעלות את ההקלטות שבוע טוב ושקט לכווווווווווולם, קקוב

singlestroke

New member
אתם מודעים לכך שביקורות יהיו...

והרבה, כן ? אבל בכל מקרה, חשבתי גם על משהו כזה בזמן האחרון... נוכל באמת להפוך לפורום מתופפים אמיתי כשכל מתופף יכין מין סרטון קטן שלו, כמו בgospelchops.com או משהו. סרטון שמסביר על משהו שעוזר לך, משהו שפיתחת שקידם אותך, מקצב שהמצאת, מעברים, וכאלה... זה יהיה נחמד. ברגע שתהיה לי הזדמנות אני אעשה כזה דבר בשמחה. רק תכניסו לראש, מה שעושים פה זה יהיה כמו לראות שרשור "מייק פורטנוי המתופף הכי טוב בעולם". יהיו דברים שיחזרו על עצמם, יהיו אנשים שידעו הרבה יותר טוב ממה שאחרים יביאו. תהיו ברוח של תרימה ובניה, לא בקטע של לתפוס מקום של מישהו. אם זה ייצא לפועל, ובמקום ביקורות יהיו הארות (עם א'), או ביקורות בונות - זה רק יתרום, ואני בעד.

Kakov

New member
רעיון מעולה!

רק חבל שאין קישור פשוט מידי להעלות לפורום את הקובץ ווידאו או מוסיקה. הרבה מתופפים, מתחילים ומתקדמים, ילדים ומבוגרים, כולם כולם תמיד סקרנים לדעת מה חושבים על התיפוף שלהם, ובמיוחד על קטע "מיוחד" שהם עשו... לי אישית זה מאוד עוזר לדעת מהאחרים חושבים. ואם אלו יהיו אנשים שהם בעצמם מתופפים זה טוב כיפליים!! נקווה להתחיל בקרוב שירשורים מעניינים אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שניתן להעלות אליו קבצי מוסיקה אני אודה לו!!! יום טוב ושקט כמה שאפשר, קקוב

ארתור ב

New member
אני מציעה

שכל שבוע נעשה שירשור "מקצב\תרגיל השבוע שלי". כל אחד יכתוב בתווים או יקליט את עצמו בוידאו\אודיו קצב או תרגיל מועדף אחד בלבד שהוא למד השבוע. בסוף השירשור כולנו נוכל לעשות את התרגילים והמקצבים של האחרים וכך נישתפר בכל שבוע יותר ויותר. כמובן שכל אחד יכתוב ברמה שלו וככה לכולם יהיה על מה להתאמן, הן למתחילים והן למתקדמים.

singlestroke

New member
אבל חשוב...

אם למשל יש מתחילים (ואני לא מתיימר להיות מתקדם כן..? זו בעיה שאני כרגע נמצא בה) שיש להם תכנית אימונים מסויימת... ולי יש כזו עכשיו. בתור מתחיל אני אראה פה מקצב אני ארצה ללמוד אותו, במיוחד אם הוא יישמע טוב אחרי שאשמע אותו... הקטע הוא שאם אזניח (או כל מי שירצה ללמוד - יזניח) את תכנית האימונים המסויימת שקיבלתי מהמורה או משהו, על מנת ללמוד ת'מקצב, זה קצת יפגע בהתקדמות בפן מסוים... אולי נעשה קטגוריות כלשהן... שכאילו.... "לא לנסות את המקצב הזה עד שלא למדתם טוב טוב את הטכניקה הזאת והזאת" וכאלה... מה אומרים ?

singlestroke

New member
אל תעלם.... רעיון טוב, חבל שיירד...

תעלה למעלה חזרה, למעלה, למעלה !!!

למעלה