מוות

כוס קפה

New member
מוות

דיברתי איתה, עם ש` אחרי הרבה זמן שלא התראנו, מה חדש שאלתי, איזה טעות עשיתי, ``יש לי חבר חדש`` היא ענתה, למה חיכיתי? פחדן שכמוני, למה אני תמיד שולל, את האופציה להביא את הסוף, אם לא הייתי שולל אותה, העתיד, או חוסרו, היה הרבה יותר מתוק.

לכוס קפה - חיים - ממני

מה קורה כוס קפה? אתה מדבר על הבחורה שאתה אוהב? הדתיה? תענה לי. יונית

yoli

New member
כוס קפה יקירי..

דמעותייך מובנות כ``כ.... למה חיכת?.... רק ניתן ללמוד לעתיד, או שעוד לא אבוד, והיא תחזור....

כוס קפה

New member
למה חיכיתי. . .

פחדנים מחכים, ומפסידים. היא חזרה לחבר שלה, שהיה פעם חבר שלה במשך שנתיים. הוא דתי, כמו שהיא רוצה. . . וזה בא לכולם בהפתעה שהם חזרו להיות יחד. . . ביחוד לי.

yoli

New member
כוס קפה

חזרות לא תמיד מצליחות, יש סיבה שאנשים נפרדים, ולרוב בגללה לא חוזרים, אני מציעה לך להמתין, או לתת לרגושתייך לצאת, מה יותר בריא מלהוציא דברים מהבטן... ודרכי החיים מוזרות הן..

טוב חסכת ממני

את השאלה למה החברה שלך לא סיפרה לך שיש לה חבר אז הבנתי כולם מופתעים ואתה הכי הכי. יודע מה כוס קפה? זהו הכל כרגע ברור נשאר לבכות לכאוב לדבר ולהוציא מהלב. במקרה כזה חושבת שהכי טוב לכתוב על הניר כל מה שהרגשת אליה או לכתוב את זה כאילו זה מופנה אליה. מקוה שלא נשמעתי דיבילית, כי זה לדעתי עובד. חוץ מזה אנחנו כאן. אני המומה כמוך. ומבואסת. יונית

ב א ר י

New member
הוייי כוס קפה.....

כמה,כמה,כמה.....אמרו לך???? אמרו לך,לך דבר איתה,תאמר לה את רגשותיך,פחדת... הנה התוצאה,קשה ומרה. מדוע לא קיבלתי ממך אי מייל??? אבל לא חשוב אני מבין שזה כבר לא יעזור עכשיו. אני מציע לך ללפנות מקום בלב לנערה הבאה שתיכנס אליו,זוהי אהבה אבודה,אלא אם כן אתה רוצה לחכות תקופה של חצי שנה לבחון את מצב הקשר בין הזוג המתחדש,במידה וזה יצליח אבדה לך האהבה איתה,במידה ולא יצלח להם,תהא לך הזדמנות נוספת. אך כמו שהצעתי לך,פנה מקום בלב לאהבה חדשה שתגיע. אל תעצור את חייך,המשך אותם והיה שמח באושרה של ידידתך. הרי רצית שהיא תהיה מאושרת ואני חושב שכרגע היא מאושרת. בארי

יש חיים אחרי...

כוס קפה בוקר טוב אין לדחוק באהבה לאהבה מסלול וזרימה משל עצמה. לדחוק באהבה בהווה משמעותו סבל/מוות בעתיד. לא עשית כל טעות. במהרה תגלה שקל יהיה לך להתמודד עם זה. ויותר מכך תגלה שנחסך ממך כאב גדול ומיותר. יום טוב

נקיטה...

New member
כוס קפה יקר...

סתם טיילתי לי בפורום ומצאתי את הודעתך... אני מרגישה שנכנסתי למקום שאולי לא הזמינו אותי... אבל כתבת בכל כך הרבה כנות, בכל כך הרבה רגש... נפלא. יש בך כאב... היא הלכה עם אחר... אתה חיכית וחיכית והיא המשיכה... איש יקר... כבשת אותי בכנות שלך, ולא אתה לא פחדן... היא הלכה עם אחר... ליבך כואב... אומר קלישאה ידועה... אבל ... יהיה בסדר! היא תמצא את מקומה עם האיש החדש/ישן... ואתה תמצא אהבה חדשה. וכשזו תופיע... כוס קפה יקר אחוז בה בכל כוחך והלחם עליה... כי... על אהבה אמיתית לא מוותרים. בכל מקרה... יום טוב... אהבתי מה שכתבת. :cool: נקיטה

yoli

New member
נקיטה

מקום זה שייך גם לך ואני תמיד אשמח לכול אחד שבא לתרום כאן את מנת חלקו... את בהחלט מוזמנת, מצידי לפחות..

כוס קפה

New member
תודה

זה טוב לדעת, שמתי שאני טובע לי בים, הדיכאון באחת, התסכול בשנייה, אוחזים ברגליי ומושכים אותי מטה, כולכם פה בפורום אוחזים בידי לעזור, תודה לכולכם. כוס קפה.

למעלה