מוות

מיכל 1

New member
מוות

כי שעתם הגיעה של אלו הקדושים לגעת בכאב לגעת ביסורים.. והמוות שמשיג אותך ולא ניתן לעקיפה לא יחוסל שם - ולו גם במחיר מציאה והקור הנובע ממנו - קור של גוויה רקובה והרעד הכחול של מתי השעה במקומות נדחים במקומות עלובים על אלונקות, על מיטות - כאבי נכאים ומלאך המוות האורב בפינה - לא נרתע לא מאהבה לא מתבונה - לא מחיים לא משברירי מתיקות השעה ומלאך המוות מחכה לו והוא יושב ורועד במבוכה - מתחנן על נפשו כואב כאבו פוחד ממותו.. ומה שנשאר שם זו הגוויה רקובה,נפוחה,מלאה עוצמה - מפחידה - נותרה רק שאלה אחת ויחידה מי הם אותם הקדושים שנלקחים במיטת נשיקה ולמה דווקא הם מחייכים באותה השעה??????

מוות - מבט אחר

ראיתי מוות לא פעם ולא פעמיים, ראיתי את הפחד כשיודעים שזה הסוף, ראיתי את הכוח שמוות אחד משפיע על חיים רבים, ראיתי צער הקורא למוות לקחת גם אותו. אבל... ראיתי גם מאבק במוות, מאבק אצילי, מעורר קנאה, ראיתי אהבה לחיים - אפילו חיים עלובים בעינינו, אך חיים ששווה להלחם עליהם... ראיתי מוות לא רק אכזרי, אלא גם טוב ומיטב, ראיתי מוות אותו קשה להבין. ראיתי מוות - אך המוות עדיין לא ראה אותי. המוות עיוור - אך לעומתו, חלקנו עיוור לחיים... ועד נשימתי האחרונה - לא אסכים לעצום עיניים ולתת למוות לקחתני בלי מאבק. וגם אם המוות ממזר, ויקח את אהוביי במקומי וישאירני זם דם, פגוע, כואב - אולי אחלש, אך לא אכנע, ואחיה את חיי - עד המפגש הבא... ראיתי גופות נרקבות, חשתי פחד אימה אבל לא אתן לזה להסתיר ממנה את אלה שעדיין קיימת בהם הנשמה... אגו טריפ.

אני שמח מיכל

וכל רצוני זה שכולם, למרות החרא שהעולם נותן לנו, יהיו שמחים... נכון, אני נאיבי יותר מג`ון לנון (אבל פחות שמאלני), אבל אם אני שמח - אני רוצה שכולם יהיו! כי זה מה שיגרום לי לשמחה... זה ואשתי... אגו טריפ.

המתים מחייכים

המתים מחייכים כי הם יודעים את מה שאנחנו לא רוצים לדעת הם יודעים שאנחנו זמניים, ארעיים וכל האנרגיות שלנו לאהבה לקינאה לשינאה נעלמות כלא היו במין נשיפה המכבה את הנר הם יודעים שלמה שאנחנו עושים יש משמעות אבל לא בשבילם אלא לאחרים לאלה שעוד לא נולדו

אין מוות

מקווה שבעזרת הקבלה בימינו אנו , ישנה אפשרות לביטול המוות . יום שישי , נסיקת השבת . ביאת המשיח , עוד 238 שנים . חכו בסבלנות . הנדסה גנטית . עוד יהיה טוב , אחרי מילחמת גוג ומגוג . 31.12.2007 .

למעלה