מוות של סימס יקרה

MayAnigmaPerson

New member
מוות של סימס יקרה

שלום לכולם! הייתי מאוד שמחה אם הייתם יכולים לעזור לי בטראומה שאני חווה.:) יש לי סימית שחלתה לא מכבר בדלקת ריאות/שפעת/בסגנון הזה,וכמובן שלא הזנחתי אותה,טיפלתי בה,השקתי והאכלתי אותה,נתתי לה לישון כ-ל ה-ז-מ-ן, כדי שתשמור על הכוחות שלה-לפתע היא התעוררה,עם מצב רצונות מאוזן,התחילה להשתנק ומתה!!!!!!!!!!! יצאתי בלי לשמור וניסיתי שוב לעבור את הקטע,אבל לא משנה מה עשיתי,כל פעם היא מתה!!!! אני לא יודעת מה לעשות,ואני מאוד מאוד מאוד מאוד לא רוצה שהיא תמות. (אני עובדת עליה שלוש שנים). האם תוכלו לומר לי מה לעשות? איך להציל אותה? איך לעבור את הנקודה שבה היא כל הזמן מתה בלי הקטע של המוות? האם יש צ'יטים שיוכלו להציל את חייה? בבקשה? מי שיענה לי,אהיה חייבת לו לנצח את תודתי!!! :)

אני חושבת שיש שיקוי מסוים בשביל זה.

ארמ.. שכחתי באיזה צבע. לא הכחול, לא הצהוב ולא האדום. את השיקוי מכינים דרך שולחן הניסויים (
) האפור מליבינג לארג'. ואולי תנסי את הקוד של Move_objects on? לי זה עבד.

שכחתי ../images/Emo4.gif

שיקוי אדום מביא אהבה, שיקוי כחול ממלא את כל הצרכים של הסים, שיקוי צהוב בהיר ממלא את כל התכונות של הסים, שיקוי ירוק (נראה לי) מוריד את כל הצרכים של הסים, שיקוי כתום (נראה לי) מכפיל את הסים או הופך אותו למפלצת ויש עוד שיקוי שעושה את אחד משני הדברים הנ"ל.. אבל הזיכרון שלי ממש גרוע ושנים לא שיחקתי, עדיף שתנסי בעצמך (ותיזהרי מהשוטרת)

usafun

Member
משתתף בצערך אבל שאלה:

איך יכול לקרות שסימס יהיה חולה? לפי מה את יודעת שזו דלקת ריאות?

AngeL WomaN

New member
הוא נורא מתעטש../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אז תלחצי על מלאך המוות ובקשי ממנו רחמים, או פשוט תשתי את השיקוי המתאים..

tamar brandy

New member
הסימים יכולים להתעטש???

לא ידעתי שיכול לקרות דבר כזה! איך זה קורה???

אכן.

הסימים יכולים לחלות,להתעטש וכו'. מחלות באות כשהרבה זמן לא מדליקים את האח. או כשלא דואגים להם טוב,כשלא נענים לצרכיהים במשך ה-ר-ב-הההההההההההההה זמן...לדעתי היא לא הדליקה לה אח. תעשי את הקוד של הmove_objects on ותמחקי את הסימים שלך,אחר כך תלחצי עליה והיא תחזור,תגידי לה להדליק את האח מיד,ותושיבי אותה בחדר עם האח. מקווה שזה יעזור,אם לא תרשמי בפורום או שתשלחי לי מסר,או שתרשמי לי בבלוג שלי. בהצלחה!

MayAnigmaPerson

New member
הבהרות,תיקונים,ו-????

א) אולי לא הסברתי את עצמי טוב מספיק-אני לא יכולה להגיע למצב של שתיית שיקוי,הליכה לשירותים,השקיית גינה וכל דבר אחר כי היא מתה לי לפני שאני מספיקה!!! הסבר:שמרתי את המשחק בנקודה כזאת שהיא ממש לפני רגע של מוות- ברגע שאני נכנסת היא מתה לי-בא כמובן מלאך המוות-וגם אחרי שאני מתחננת וזוכה בחיים חדשים,היא מתה לי שוב!!! היא פשוט לא יוצאת מהמעגל המתסכל הזה!!! ב)שליירית-נראה לי שאת קצת יותר מנוסה פה- "למחוק" סימס? להחזיר? איך בדיוק עושים את זה? זה לא מסוכן,כלומר יש מצב שהם "לא חוזרים" אחרי המחיקה? *הבהרה*- העלבת אותי קשות! אני לא דואגת טוב? :( אני לא נענית לצרכים?:(( ממש לא... אם כבר אני יותר מדי מפנקת אותם...על האח אף פעם לא חשבתי כתרופה להצטננויותוהיו לי הרבה סימס שחלו והבריאו בלי אח? אני אנסה את מה שאמרת,ו-תודה רבה לך! ותודה לכל העונים. הערה-כדאי שתדעו ממה הסימס שלכם יכולים למות,זה הא"ב של המשחק- אחד מהדברים הוא הצטננות,שבאמת נגרמת מהזנחה כמו ששליירית אמרה,למרות שאני חושבת שאצלי זה בגלל באג מעצבן שהחליט לקלקל לי את החיים ללא סיבה. דברים נוספים שיכולים לגרום למוות הם שרפה במקרה ואתם נשרפים בה,הרעבה סאדיסטית, והתחשמלות. מקווה שלא שכחתי כלום.

tamar brandy

New member
...

לא מוחקים אותם לגמריייי את פשוט עושה את הקוד:move_objects on ולוחצת על הקורסא (מצב קנייה) ו"קונה" אותה. אז שאת חוזרת למצב ה"מציאותי" היא לא תהיה ויהיה לך על הפרצוף שלה עיגולון קטן. תלחצי על הפרצוף והופ היא תהיה כמו חדשה

MayAnigmaPerson

New member
מדהים!!!!

בראנדי-איך עושים את הקוד??? אני מנסה כבר שעה לעשות את הקוד...! אני נכנסת למשחק ו"מקפיאה" את הכול-ואז מה עושים??? אני לוחצת על האותיות האנגליות MOVE וכ'ו (הקוד) ושום דבר. אני עוברת למצב קנייה ולוחצת עליה (על הגופה),ומנסה לעשות את האותיות וכלום!! איך בדיוק עושים את הקוד? הוא אמור להופיע על המסך? אני מאוד,מאוד אודה לך אם תעזרי לי!!! מישהו??

tamar brandy

New member
טוב... אז ככה...

את עושה את זה שהסימית שלך חייה שאת מתחילה לשחק תיכנסי תעברי למצב קנייה ותעשי את זה. אז שתחזרי ותלחצי עלייה היא תופיעה לך עם *שמחת חיים* ואת הקוד עושים ככה:ctrl+shift+c ויופיע לך איזה מלבן קטן למעלה שאת רושמת עליו move_objects on ואז תוכלי "לקנות" אותה תודיעי לי אם עזר

גם לי יש הבהרות ותיקונים!

תמחקי ת'בית שלך,תוציאי ממנו ת'אישה,תכנסי לשטח אחר,והאישה תעמוד כדי לחכות שתבני לה בית נכון? תעצרי מיד את המשחק איך שאת נכנסת לשטח,ותמחקי אותה!לאחר מכן תחזירי אותה ותצאי מהשטח הזה(תוציאי גם אותה)ותלכי לבנות לה בית,עם אח,ותגידי לה להדליק אח מידי פעם,קחיא ותה לחופשות והיא תחלים צ'יק צ'ק! בהצלחה!

Fozzie

New member
המדריך לגרום לסימס לחלות ולהבריא:

כדי שסימס יהיה חולה כל מה שצריך לעשות זה לשים אותו בחוץ, עם בגד-ים, להשכיב אותו לישון בחוץ ופשוט לדאוג שכביכול יהיה לו "קר" או כל גורם אחר שיכול לגרום למחלה אצלינו. עכשיו, אם הוא חולה ולא בא לכם לרפא אותו- כל פעולה שלו תיפסק בגלל ה"אפצ'ים" שלהם.. ואז כמובן.. אחרי זמן מה הם ימותו.. (מוהאהאהאהאהאהא!) הדרך שניתן לטפל בהם היא לתת להם אוכל, להשכיב אותם לישון עם אח דולקת (ששום דבר דליק לא יהיה בסביבה אם אתם לא רוצים ששריפה תידלק) להאכיל אותם כמה שיותר ושינוחו... אני מקווה שמאוד שככה זה יהיה גם אצלכם כי ככה זה היה אצלי.. כמעט כל סימס שהיה לי גרמתי לו לחלות ...(
)

למעלה