מוות קליני ורוחות.

מוות קליני ורוחות.

היי..ראיתי עכשיו תוכנית מצויינת,מומלצת מאוד,בסטאר וורלד בשם "ציידי רוחות". אנשים,כמוני וכמוך,הולכים לבתים ולמקומות שאולי יש שם פעילות רוחות ובודקים אם אכן יש רוחות..הרבה פעמים הם מוצאים דברים מדהימים (בהנחה שהם לא עובדים עלינו,כי למה להם לעבוד עלינו ובכלל יש שם אנשים מאוד מאוד מאוד סקפטיים) למשל קרה שם שהם מצליחים לתפוס במצלמות מיוחדות דמויות של אנשים,להקליט במכשיר מיוחד צלילים שהם וידאושלא היו יכולים לקבל אותם ממקור אחר.פעם אחר פעם הם מצליחים למצוא הוכחות.לא פעם אחת מיקרית.פעם אחר פעם.בתוכנית שראיתי עכשיו למשל ראיתי הם שמו כסע על שולחן והוא נפל.(וזה בדיוק אחרי שהם קראו לרוח להראות את עצמה)אח"כ הם שמו שוב פעם את הכסא על השולחן והוא נפל.אח"כ הם אמרו "טוב בוא ננסה עוד פעם כדי להיות ממש בטוחים שזה לא הרוח או משו אחר" והם שמו עוד פעם וזה נפל!!!!!!!!!!!!!!!!ממש ככה,ויש עוד מלא מלא הוכחות (לכו לראות את התוכנית!) עכשיו בהנחה שהאנשים האלה לא משקרים (ולא ניראה לי,כי הם נשמעו מאוד אמינים) אז איך אפשר להסביר את התופעות האלה?? בהנחהשהם אמיתיות? חשבתי על כל מני כיוונים..כמו שאנחנו ממציאים את העולם הפיסי שלנו..או שאנחנו נותנים משמעות לעולם הפיסי ע"י השפה שלנו..אבל בכל זאת אפשר למצוא כאן תופעות שחורגות מהעולם הפיסי (יהיה מה שיהיה!)אז האם יש הסביר?והאם ברנשים כמו ויטגנשטיין וקאנט הצליחו להסביר כאלה תופעות בהנחה שהן אמיתיות? (ויש בסיס אמיתי ככל הנראה) בנוסף,רציתי לספר לכם סיפור ששמעתי מידיד שלי שחווה מוות קליני.זה סיפור מטורף למדיי.לידיד שלי יש סכרת נעורים.ופעם אחת היתה לו נפילה של סוכר,וכתוצאה מיזה הוא איבד את ההכרה לפתע.הוא פרכס,הזיל ריר,עינים עצומות,ממש מוות.הוא סיפר שהוא התחיל להרגיש שהוא מתעלה מעל הגוף שלו,ושראה את הכל מלמעלה.הוא סיפר שהוא ראה דברים שלא היה יכול לדעת מנקודת המבט הרגילה.הוא סיפר שהוא היה יכול לשוטט בין החדרים ולראות הכל,הוא הרגיש ממש טוב,שום כאב,והוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו.הוא סיפר שאמא שלו ואחותו אמרו דברים "תביאו לו כוס מים" "תקראו לאמבולנס"והוא סיפר שהוא ממש ראה אותם מלמעלה! כמובן שאפשר להפריך את הטענות האלה אבל החוויה שלו היתה שונה מיזה.הוא סיפר שזה לא היתה חוויה שיש בזמן חלום,אלא ממש של מציאות.כמובן שגם כשאנחנו חולמים אנחנו מרגישים את המציאות,אבל עדיין הוא אמר שהחוויה היא שונה,שונה שונה לחלוטין.כי אפשר להגיד שהוא היה יכול איך שהוא לשמוע את אמו ואחותו,אבל לא כך הדבר כשהבן אדם היה מחוסר הכרה לחלוטין ועצם את העייניים שלו ופרכס והזיל ריר.ואם אני זוכרת נכון הוא אפילו סיפר שהוא יכל היה לשמוע ולראות את הנעשה בחדרים אחרים,כאמור,לשוטט בין החדרים ולהיות איפה שהוא רוצה להיות. ויכול להיות שהסיפור הזה לא משכנע מספיק,אבל יש כלכך כלכך כלכך כלכך הרבה עדויות של מוות קליני..אנשים עיווורים שפשוט ראו דברים שלא יכלו לראות..ועוד מלא מלא מלא דברים..רק תסתכלו לצדדים ותקראו ותקשיבו היטב..כי יש מלא מלא סיפורים.. ואי אפשר לשלול את התופעה הזו,פשוט לא. אז זהו,אשמח לשמוע ממכם מחשבות בנושא..

למעלה