מוות לערבים - האתר

*may*

New member
את/ה ממש דפוק, הא?

סליחה, אולי יש מילים יותר טובות לתאר את מה שאני חושבת עליך כרגע, רק לא מצאתי אותן עכשיו. אני בכלל לא אטרח להגיב על מה שכתבת. בתקווה שנעל ימחוק את שתי ההודעות- שלי ושלך.

kit k@t

New member
לא התכוונתי להגיב לו אבל...

את הגבת אז אמרתי לעצמי איך אפשר שלא? אתה ממש מפגר?!?!?!?!?!? אתה רוצה להרוג אוכלוסיה שלמה? אמממ אולי תשים אותם במחנות ושהרכבת תיקח אותם לשם רגע......זה מזכיר לי משהו אתה יודע מה במקרה? נו זה היום הזה שמציינים פעם בשנה לזכר כל אלה שהרגו אותם אה כן השואה גרררר קאט

Super giRl

New member
שלא תעזי להשוות בכלל

את מה שקורה פה בארץ לשואה הבנת?! לא, לא נראה לי שהבנת. באיזו זכות את עושה את ההשוואה המטופשת הזאת??? עצוב מאוד וחמור מאוד שככה את חושבת, מי ייתן ותתבגרי.

Levinzone

New member
מה קורה לכם?

היא היתה צינית, היא בא הלהראות למה זה כן יכול להוביל, ומה קרה בעבר כשאנשים חשבו כמו שהוא חושב!!!

kit k@t

New member
טוב לפחות יש לי את יעל

אנשים זה היה בציניות הראתי בכך מה יכול לקראת(יעל צדקה) אז בבקשה תשימו לב אני כותבת פה מספיק זמן כדי שתדעו שאני צינית קאט גררר כן אני כועסת!

Super giRl

New member
אני מאוד מקווה שלא התכוונת אליי

כי אם כן אתה ממש פתאטי כי זה אולי הדבר שהכי רחוק ממני ביקום

luka

New member
את יכולה להגיד לנו מה ההבדל?

מה ההבדל בין השואה שקרתה ליהודים באירופה לבין הטווח החופשי שמתבצע בערבים? בטח שיש כאן מקום להשוואה, ועוד עם קיצונים כמו שיש בארץ השואה בערבים עוד עלולה להגיע. ואני יודעת שזה מה שהם רוצים, הרבה כאן רוצים שואה בערבים, הכחדת עם שלם רק בגלל היותו ערבי ובגלל היותו רוצה מדינה שנלקחה ממנו, אני לא מבינה איך עם שעבר שואה בעצמו מייחל עכשיו לעם אחר את אותו דבר? וסופרגירל- ההודעה הזו *לא* מופנת אלייך. בתקווה לעתיד טוב יותר. יערה

*may*

New member
זה כ``כ עצוב וכ``כ נכון.. מנסיון.

רוב האנשים בארץ אומרים ש``אנחנו כבר סבלנו בשואה אז עכשיו הגיע הזמן שגם הם יסבלו.. לא?`` הרי אנחנו עברנו את זה, אנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים.. עכשיו- אחרי שעברנו הכל- מותר לנו לעשות מה שאנחנו רוצים (??)- אפילו להרוג עם אחר בגלל היותו עם אחר שלא רוצה שיכבשו אותו. אז למה שגם אחרים לא יסבלו ? אנחנו סבלנו מספיק. מעיין. שכתבה את הכל בציניות, להדגים איזה משפטים היא כבר שמעה בעברה והתחלחלה, כמובן.

WC

New member
מי אמר את זה?

הנאצים טבחו בנו בגלל מי שאנחנו בגלל השיכות שלנו למגזר מסוים באוכלוסיה שלהם אנחנו טובחים (וגם זה ניתן לויכוח) בערבים בגלל שהם טובחים בנו-בלי שנאה אידיאולוגית לקיום שלהם אלא בתור תגובה למעשים שלהם ההשוואה שלך לא במקום ואני גם לא חושב שכל ערבי שונא את ישראל או רוצה להרוג אותנו מעצם קומנו הם בוודאי מצדיקים את הפיגועים שלהם כתגובה לתקיפות שלנו בכלל כל ההכללות על ערבים הן חסרות בסיס-הכללות בכלל הן גרועות ,כולל זו

Pierre Bonnard

New member
למה ?

אני דווקא אהבתי, אתר מדהים, מצוין, נפלא. בטח לא היית בכל האתר ... ובגלל זה את לא אוהבת אותו. תכנסי לפורום, לגלריה .. לMP3 ... לסרטים ... צפיה מהנה.

Hell is beige

New member
מוות לערבים!

ולרוסים, ולכושים, ולדרוזים, ולבדואים!!! מוות ליפנים, ולסינים, ולמונגולים!!! מוות לדשחורים, לבנים, צהובים (יעל - זה לא אישי), אדומים, ירוקים ותכלת!!! מוות לגרמנים, לחיזרים, לאנשים על הירח, לכל הבקטריות המזדרגגות האלה שחיות בביצות של חומצה גופריתית בכוכב נוגה!!! מוות לדיסלקים, לדיסגרפים, לחולי תסמונת דאון, לחולי איידס, לחולי צהבת (שוב, יעל, זה לא אישי), לחולי מחלת הנשיקה, לחולי שפעת!!! מוות למי שאוהב שירה, למי שאוהב ספרות, מי שאוהב פטריות!!! מוות למי שאוכל, למי ששותה, למי שהולך לשרותים, למי שלא הולך לשרותים, למי שלא הולך לשירותים אפילו שהוא צריך, למי שכותב בפורומים, לגזענים!!! מוות להומואים, ללסביות, לעליזים, לגייז, לסלט פירות!!! מוות לחצילים, קישואים, עגבניות, מלפפונים וסלרי!!! מוות לי, לך, לו, לנו, לכם, להם, לכן ולהן!!! מוות לכל מי שחותם כל משפט בשלוש סימני קריאה!!! הבנת?

טוב, נמאס לי מהכינוי ההוא ..

ו ..מממ .. באמת לא הבנתי ... הוא אמר רק מוות לערבים ... ויש לו סיבה להגיד את זה, כי גם הם אומרים מוות ליהודים. אז שי בא ואומר מוות לכולם ! הוא ניסה לרמוז לכך שהוא גזען ?

*may*

New member
וגם אם הוא אמר רק לערבים.

זה לא מצדיק כלום. לא מצדיק את מה שאמרת, או מה שהוא אמר. מעיין. שהרגע נודע לה שמישהי שהיא הכירה מהקיבוץ נפטרה. וכן, עדיין בהלם.

Levinzone

New member
אתה ממש לא אוהב אותי, מה?

צהובים, חולי צהבת, חולי מחלת הנשיקה... סבבה שי, סבבה :) אהבתי את ההודעה, למרות שהרעיון דיי הופיע המון בפורום.... נההה -יעל-

למעלה