מוות לכולכן!

מוות לכולכן!

אני אפילו לא מבין איך תפוז יכול לפתוח לכן פורום ולפריקים אין כלום! זה מעצבן! פאקצות הן יצורים נחותים!

Free Bird

New member
גמאני אוהבתותך...

אמ ואולי תשלח בקשה לפתוח פורום פריקים? יהיה מצחיק גם שם
ופריקים לא נחותים? לפי דעתי כל פוזה שהיא, היא נחותה כי השאיפה להיות משהו שאתה לא זה דפוק אבל רק אמרתי את דעתי
כפרעליךךךךךךךך אחותי שיליייייייייייייייי[???]

stik17

New member
../images/Emo123.gifהיי את!!

תתעופפי מפה אם אין לך משו נחמד להגיד...

SubSonicMadness

New member
אלימות היא כירסום יסוד הדמוקרטיה

או משהו כזה למה מוות לכולכן את יודעת שהערבי אמרו מוות ליהודים,כל המזרח התיכון יפול ו|הגדש|היטלר אמר מוות לכל הגזעים הנחותים! אני מציע שקודם כל תקבלי קצת שכל תלמדי תפסיקי להיות גזענית ואז תבואי בטוב! בינתיים,קישטה ג'וק! קיש!

Free Bird

New member
האאאאאאאאא!!1111111111111

ג'וקקקקקקקקקקקקק!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאא
תהרוג אותו!! תן לו במחושים!!!!

BaBy AnImE

New member
כי פריקים

זה עם עלוב נחות ונתעב, חסר כל חלקים אפורים בתוך המח, חסר צבע, סגון וטעם אישי

victoria777

New member
את מוזמנת להגיש הצעה לניהול פורום

פריקים במידה ואת מעל גיל 16. בינתיים-אל תתלונני

BaBy AnImE

New member
זה יהיה עצוב יותר מהפורום הזה ../images/Emo6.gif

כאן לפחות מצחיק @@" שם סתם יהיו תמונות אפלות וגותיות בלהבלה עם סקר של "עד כמה עמוק תהיו מוכנים לחתוך בשביל תשומת לב?" P;

BaBy AnImE

New member
אגב,

"הן" לא יכולות להיות "נחותים", כי "הן" זה בנקבה ו"נחותים" זה בזכר. "הן" גם לא יכולות להיות "יצורים" (ובמקרה ששלושת תאי האייקיו שלך עסוקים במשהו אחר- גם "יצורים" זה זכר), היות והמין שלנו ברור, ואפילו אתה אמרת- נקבה. מכאן אפשר להבין שאתה סתם עילג ^_^ [חפרתי XD ^_^]

prins2

New member
פריקים שולטים!!!!

אני לא מבינה את כל הפריקים למיניהם..מה הבעיות שלכם עם פקצות?? מה הן עשו לכם?? אתם שמים תווית של פקצה בלי להכיר על בנאדם..עדיף להיות עליז ושמח וקיטשי כמו פקצה מאשר פריקי מדוכא שחושב על איך הוא חותך את הורידים שלו..

למעלה