מוות ליתושים - עצומה!!!!

ליטן א

New member
מוות ליתושים - עצומה!!!!

אוווווווףףףףף..... שמישהו יחסל את היתושים האלה, הרסו לי את הווילד!!! אני מנסה ווילד ב 15:30 אחה"צ - והכל מתחיל טוב... אני מרגיש ויברציות כבר אחרי 5 דקות, ואח"כ גם עיקצוצים ברגליים... העיקצוצים החלשים מפסיקים, ומתחילים עיקצוצים חזקים בידיים.... אני חושב שזה חלק מהתהליך, אבל לא יכול לסבול את זה יותר, אז אני מתחיל לגרד.... פיו, איזה מזל... הויברציות ברגליים לא הפסיקו... ואני ממשיך להרגיש עיקצוצים מעצבנים בידיים!!! ואני שוב לא יכול יותר, ואז פתאום אני שומע קולות של יתושים... אני מדליק את האור, עושה בזריזות בדיקת מציאות - אני עדיין ער!!! ואז אני רואה יתוש אחד... אחרי מאבק די קצר, אני מחסל אותו... כמות אדירה של דם עפה לי על היד ועל הקיר... הוא לא עשה ממני סעודת מלכים, אלא ארוחה מפסקת... בגלל שהוא לא יאכל יותר מהיום..... אז אני חוזר לעשות ווילד, ושוב פעם התהליך חוזר על עצמו - ואני בטוח בעצמי, יש פה עוד יתוש!!!!! אני כבר ראיתי אותו מולי, אבל לא הצלחתי להרוג אותו.... אז ככה ניסיתי לישון איתו בשלום לעוד חצי שעה (בלי ווילד), והוא לא הניח לי...... אז הלכתי לשחק כדורסל, וכשחזרתי - התחיל המשחק של מכבי.... כרגע 3-0, והמחצית השניה מתחילה עכשיו..... צהוב עולה!!!!! ומוות ליתושים!!! ליטן

למעלה