מוות בחלומות

Crichton

New member
מוות בחלומות

פעם קרה לכם שמתתם בחלום? ומה קורה אם מתים בחלום, האם זה נותן לך צלילות? הנה מה שקרה לי: חלמתי שהייתי במין חדר עם מזדרון המוביל אליו, והייתי מת. ראיתי את עצמי מצד השמאל שוכב על הרצפה מת ואני עומד ליד הגופה. פתאום הכול נהיה ירוק (עדיין יכולתי לראות בברור) ואמרתי לעצמי "אני הולך למות... מוות..." והתחלתי להרהר במוות. "ללכת איפה שאף פעם לא הייתי.... מאיפה אף אחד לא חזר..." המשכתי להרהר לעצמי. והרגשתי די נוח עם המוות, לא פחדתי ממנו פשוט קיבלתי אותו והחלום נגמר. למרות שחלום זה לא היה חצלול, בחלום הזה פשוט קיבלתי פרספקטיקה שונה לחלוטין, הרגשתי די מאוד נוח עם מוות (כמה שזה מוזר לומר). לא פחדתי, והרגשתי בטוח. תמיד חשבתי שאם אתה מת בחלום אז יהיה לך חצלול... כנראה שטעיתי, רק רציתי לחוק את זה עמכם.

Variety

New member
תגובה

היי, היו לי גם חלומות של מוות, עם הרגשות דומות אך המוות לא תמיד עושה צלילות. אם חלומות המוות האלה חוזרים על עצמם הרבה, ניתן להשתמש בכך לבדיקת מציאות או כמו שכתוב בשיטת MILD ולהעלות את הסיכוי לחלום צלול.

guruyaya

New member
נתקלתי באיזה אתר

בהמלצה להרוג את עצמך בחלום צלול (המלצה שלי, ע"י גרימה לכך שסכינים יעופו ויינעצו לך בבטן. ככה תהיה די בטוח שאתה הורג את עצמך בחלום ולא במציאות). על פי מה שנאמר שם, אתה מפסיק לפחד מן המוות, ומגיע לתובנות כלפי החיים. נשמע מעניין.

KEiN

New member
סכינים?!?! בבטן?!?!

ובחלום שהכל מציאותי לגמריי?? עד כמה מזוכיסטי אפשר להיות- מה עם יריה בראש?

מוקוש

New member
עד כמה מזוכיסטי אפשר להיות?

מה עם להכניס את עצמך למיקרו? מספיק מזוכיסטי?

buffstar

New member
מאז שקראתי את ההודעה שלך לא

הפסקתי לתהות, האם את הייתי קטנה ונכנסת למיקרו רגיל או זה היה מיקרו ענקי? ובכלל איך זה היה כואב?

מוקוש

New member
כיווצתי את עצמי למיקרו רגיל

וכן, זה כאב. מעין גלי חום כאלה... זה היה משונה. אני לא חושבתשככה באמת תרגיש אם תכניס את עצמך למיקרו.. בכל מקרה- כן, זה כאב.

IVP

New member
יש לי משהו יותר מזוכיסטי../images/Emo59.gif|גולג

לקרוא באנציקלופדיה על אינקויזיציה, ובחצלול לנסות את מכונות העינויים של פעם.

guruyaya

New member
בנוגע למזוכיזם

אני מתקשה לחשוב על שיטה הומנית למות, אבל איך שלא יהיה, מדובר בשיטה בטוחה למדי: אם אתה לא חולם, אבל (אלוהים יודע איך), הצלחת להעביר יד דרך הקיר, סכינים בבטן (או חותכי גרון) שעפים מעצם, ככל הזכור לי לא קיימים במציאות. אתה יכול להיות בטוח לחלוטין שאם תמות, זה יהיה בחלום. יריות בראש, לעומת זאת, די קיימות. אני די בטוח שניתן לקחת אקדח גם במציאות, ולירות בראש של עצמך. אני כרגע עוסק בהמצאת שיטה בטוחה, לא בהמצאת שיטה נטולת כאבים (שזה קצת לא ראלי

KEiN

New member
אז תיצור רובוט קעצבני עם עוזי גדול

שמכוון רק לראש!!! לא ראית "טרמינייטר 2" ??

Real Dream

New member
אתה תמיד יכול להתאבד

בקפיצה מהגג של אחד מבנייני התאומים....

IVP

New member
אם קופצים משם, אז זה בטוח חלום../images/Emo98.gif

KEiN

New member
למי שרוצה להינות מהמוות שלו

שייקח קודם כל גלולת לשיתוק הכאב, או משהו כזה... סתם משהו שחשבתי עליו...

KEiN

New member
שימו לב גברותיי ורבותיי! ../images/Emo105.gif

הכנתי במיוחד בשביל המתאבד המתחיל: -אתה מפחד מן המוות? -אתה חולם צלול? -רוצה לחוות מוות נטול כאב? -אתה לא מזוכיסט? -אתה פוחד ממוות בעינויים? אז "הערכה למתאבד המתחיל" היא בדיוק בשבילך!!! הערכה כוללת ציוד שיבטיח מוות צלול נטול כאבים (ראה ציור): פירוט : 1 גלולה שמשתקת את כל העצבים בגוף-חוץ מהעצבים בעיניים- השפעה תוך שתיים שלוש שניות. 2 כוס מיים שעוזרות לבלוע את הגלולה- מיים מהברז... 3 חייזר מוזר, אך איימתני, מהחלל החיצון בעל שלוש עיניים בצבע כחול כהה- לא, הוא לא זה שיפגיש אותכם עם הבורא- הוא פשוט צריך להיות מולכם כל הזמן כדיי להביט לכם שאתם אכן חולמים. 4 אקדח טלטאביז- אקדח צבועני עם כותבת "טלטאביז" בעל מראה משעשע ולא מרתיע כלל- כלי הנשק יורה פולס חשמלי בעוצמה של- 100000000000 מגה וואט להבטחת מוות קילני ושריפת כל איבר בגוף. לייתר ביטחון האקדח מתפוצץ בעוצמה של 0.4 מגה טון טי-אן-אי. מקווה שתיהנו מהערכה שהמצאתי- מחירה הוא מליון ש"ח והשליח יניח אותה על סף רגליכם בפחות מחצי דקה... יום טוב שיהיה לכם!

למעלה