מוות בגלל אהבה.

yair78

New member
מוות בגלל אהבה.

אני לא טיפוס דתי,לא שומר שבת ולא מתפלל. ובכל זאת האמונה מנעה ממני לעשות קעקוע,ואתמול האמונה וגם הבטחה מנעו ממני להרוג את עצמי. קרה פעם למישהו ממכם שהוא אהב כל כך שבא לו פשוט למות. כך קורה לי עכשיו. במשך ארבע שנים סירבתי להאמין שמצאתי את הקשר של חיי,זה נראה לי פשוט מדי. ועכשיו 4 חודשים אחרי שזה נגמר אני עדיין מסרב להאמין. איני ילד , בן 25,ועדיין קשה לי להבין למה עשיתי טעויות כאלה. אתמול בלילה הכאב פשוט הכריע אותי,ביקשתי את נפשי למות. ואותה אחת,נסיכה,פשוט השביעה אותי לא לעשות כלום לעצמי. זה היה ב2 בלילה,היא התקשרה אליי. רואים למה היא נסיכה? מה יש בעולם הבא? יש "עולם הבא" בכלל? חיוכים לכולם

mariana

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo140.gif

אתה שואל אם יש עולם הבא? כל אחד באמונתו יחיה, אני מאמינה בעולם הבא. ולא אתה לא משוגע זה קורה לכולם שאנחנו רוצים למות כי זה הדרך הכי קלה לחשוב, לברוח מהבעיות, לבחור בדרך הכי פשוטה, אבל כאשר יושבים וחושבים על הכל אז אנחנו רואים שאין בשביל מי ומה למות ולחשוב על מוות בעולם הזה. זה פשוט לא שווה, אנשים עוברים דברים יותר קשים, ומנצלים את החיים שלהם פה בעולם הזה. תאמין לי יגיע יום שיגיע שעתך אז עדיף לחכות ליום ההוא ולא להקדים את המאוחר. ואני לא כל כך מבינה מה קרה, אז אם תפרט יותר אז התשובות שלי יהיו יותר מעמיקות.

../images/Emo24.gif

אם אתה רוצה אתה יכול להאמין בעולם הבא והוא יהיה קיים בשבילך . אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה אני מצטער, אבל היה טוב וטוב שהיה וממשיכים הלאה. אני יודע שזה כואב וקשה אבל ממשיכים. ואל תדאג יהיו עוד רבות אחרות :) הגמד

למעלה