מוותרים על הפורום?

קרניjack

New member
מוותרים על הפורום?

או כמו שנועה כתבה "עצלנים עם שיניים חדות". הפורום שוקק מוות, יותר מת מהנושא שבו הוא עוסק. ואני יודעת שיש פה אנשים שנהנים לחפור ולכתוב יותר ממה שהם חושבים, אנשים שיש להם מה לאמר- אבל בפורום אין שמץ של ביטוי לאחד מן הדברים האלה. נכון, מדיי פעם אני כותבת הודעה כזאת (שאולי מייאשת, אבל תתמודדו) שצריך להמריץ את הפורום, שצריך לקיים אותו פעיל, אבל בינתיים אני לא רואה שום התקדמות ורק ירידה בכתיבה בפורום. מצד ראשון, אין הרבה לחדש ולהרחיב בנושא הערפדים, אבל מצד שני אני גם יודעת שאנשים קוראים/רואים דברים חדשים על ערפדים. סרטים, סדרות או ספרים שאחרים אולי כבר ראו ובשבילם זאת פעם ראשונה- ולמה שלא יעלו חוות דעת? ביקורות על החומר? ולמה שמדיי שבוע לא תיהיה פינה משעשעת? ולמה שלא יהיה אפשר לדון בסרט ערפדים (בתכלס, אולי מלבד פעם אחת לא היה דיון ממשי על סרט) גם אם הוא יצא לפני 10 שנים? בקומונה היינו מעט יותר אנשים, ואני לא יודעת אם תחושת ה"חמימות הבייתית" הייתה מה ששמרה על הפעילות שבה- אבל איבדנו את זה בדרך. וקיומו של הפורום הזה תלוי בכל אחד ואחד מכם. אנחנו אומנם לא על סף הסגירה, אבל אני צופה שבחודשיים הקרובים יהיה להרבה אנשים נמאס לכתוב כאן (או יותר נכון לקרוא הודעות מתחדשות רק של תפוז אנשים) ויהיה מאוד עצוב לראות את החזון שלנו ליצור קהילה שאוהבת את הנושא קורס ככה. לא צריך באמת לפתוח הרבה טופיקים חדשים, אבל גם לטופיקים שנפתחים, ולהודעות שאנשים כן כותבים- אין הרבה תגובות- אפילו אם מדובר דברים חדשים, אז מה באמת צריך? ובהזדמנות זאת,כל הכבוד על היוזמה המחייה של אהוב לפינת ה
ששומרת על אנשים להיכנס לכאן
והשאלה היחידה שנותרה לי לשאול (והפעם בלי הצעות של פינות וכו') היא- מה אתם חושבים?

אני חושבת שאנחנו פשוט עצלנים

ומצד שני, הייתי מתחילה דיונים על ספרי ערפדים וסרטים אם הם לא היו מופיעים ברשימה האדומה ולא היו מדברים עליהם שם. לא כולם קראו או ראו הכל ולכן לפעמים קשה לפתוח דיונים של ממש על ספרים וסרטים מסויימים, אלא רק המלצות (אפשר לעשות פינת המלצות, כמובן). חוץ מזה, שעלו לי בזמן האחרון לא מעט רעיונות לדיונים, נראה לי שאני אפתח אותם קודם ואז אעלה. :)

Rose131

New member
אני מסכימה עם נועה,

כדאי שכל אחד יענה ויפתח דיונים ואל תתעצלו להביע דעות וכו'.

צודקת... אבל חבל לוותר על הפורום.

הייתה עכשיו תקופת בגרויות, בטח זה הקשה על אנשים עוד יותר להגיב, אני יודעת שלי באופן אישי זה דיי רצח את הזמן הפנוי. צריך לחשוב על כל מיני רעיונות מקוריים לדברים שימשכו לפה אנשים ויעוררו עניין בפורום :] תחרויות, פינות חדשות... לא יודעת.

קרניjack

New member
וכשתתגייסי יהיה לך פחות זמן../images/Emo3.gif

אלא אם כן תיהיה ביומיות

בדנתמ

New member
אמממ...

אני אחזור בגדול על מה שאמרתי בשרשור הקודם שעסק באותו נושא... כל עוד הפורום לא בסכנת סגירה, אז סבבה מבחינתי (כמעט). הרי לא צריך להיות פה תוסס בכל דקה ביממה (למרות שרצוי שאנשים יכנסו פחות ביום ויותר בלילה
). זה פורום, לא מסנג'ר. אבל בכל זאת אפשר להפיח בו טיפה יותר רוח חיים. חוץ מפינת ה
ושרשורי סופ"ש, אנשים יכול לעשות פה ושם שרשורי חצי
- כאלה שקשורים אולי רק חלקית לערפדים. נראה לי שפינת יצירה באמת תהיה משהו שיעשה רק טוב לפורום. ייקח לה זמן לתפוס, אבל ברגע שאנשים יתחילו להעלות דברים שלהם אז גם יתפתחו על זה דיונים ערים יותר והפורום יהיה יותר שוקק חיים (או לפחות אלמתים
) לי יש את הספר שהתחלתי לכתוב, ומצטער אגב קרן שעדיין לא שלחתי לך אותו, אני פשוט מעט תקוע איתו ורוצה לשנות את כל הפרק הראשון. הבעיה היא שעם הלהקה והפסיכומטרי אין לי המון זמן לזה
בכל אופן, הנקודה היא שכל עוד המצב יישאר ככה בפורום ולא ידרדר עוד יותר, זה בסדר. אם יהיה פה טיפה יותר ער (אבל בלי להגזים
) אז בכלל סבבה. ואפשר גם לנסות יותר מאוחר לארגן מין סיפור אינטראקטיבי כזה בהמשכים על גבי הפורום. משהו בסגנון של זה שלכל משתמש תהיה דמות בסיפור או משהו כזה. אני זוכר לפני איזה כמה שנים איזה פורום שהיה בו משהו דומה שהיה די נחמד. אני מוכן אפילו לעזור בעניין הזה, ולחשוב על רקע ושטויות כאלה, אבל אני מעריך שזה לא יקרה בשבוע הקרוב.

קרניjack

New member
....

נכון, לא צריכה להיות כאן תדירות הודעות של מסנג'ר או צ'אט (אנחנו כל כך רחוקים מזה
), אבל שים לב כמה הודעות יש בשבוע כאן, ואני לא מדברת רק על טופיקים חדשים אלא על הודעות בכללי...וזה עצוב. עזוב אם מדובר ביום או בלילה יחסית התנועה כאן מאוד איטית לפורום שהאנשים בו הם חברותיים, למרות שיש פוטנציאל. הרעיון שלך ל
היה טוב, אבל גם זה מתקדם בעצלתיים, ורעיון של סיפור בהמשכים לא רע בכלל
אתה מתכוון לסיפור שנמשך מהודעה להודעה (ובדר"כ יוצא כמו שיא הקיטש והדביליות) או סיפור שבכל פעם כל אחד כותב ומעלה בתורו את ההמשך (שנשמע לי יותר טוב)? ואתה
ערוך כבר את הסיפור שלך (אני יודעת כמה זה מייגע ומייאש לערוך
) או שלפחות תשלח את הלא גמור. אני אסלח.

בדנתמ

New member
סיפור בהמשכים...

התכוונתי משהו כזה שמכינים רקע לסיפור, ומעלים איזה יום אחד לפורום רקע מושקע, וכל אחד בפורום משתלט לו על דמות בסיפור וכותב את התפקיד שלה או משהו כזה. משהו בין סיפור למשחק תפקידים בערך, רק עם דגש על תיאורים ממש חיים של מה שמתרחש ודמויות מורכבות כמה שיותר. משהו כזה שאף אחד לא ידע מה יצא ממנו בסוף

קרניjack

New member
אז סוג של פאנפיק פורום ערפדים?

אתה מוכן להתחיל לכתוב את הרקע? אני יודעת שקצת צפוף לך עם הסיפור, אבל אני אעזור.

בדנתמ

New member
אמממ אני אתחיל בכיף ../images/Emo13.gif

אבל כמו שאמרתי, זה בטח לא יהיה השבוע
הייתי עסוק מעל הראש בסידורים ללהקה שקשורים במציאת נגנים, סידור חדר חזרות וכתיבת שירים לחזרה הקרובה... אני מניח שאהיה עסוק מעל הראש גם בלימודים לפסיכומטרי עכשיו, אבל אם אני כבר לומד מהמחשב, אני מניח שאני אעשה הפסקות לצורך כתיבה לפעמים
בגלל שזה ייקח זמן עד שזה יהיה מוכן, צפו טיזר/ים מקדימ/ים לפני שהכל יצא לדרך

Up To No Good

New member
מה דעתכם על מפגש?../images/Emo13.gif

שנכיר אחד את השני יותר טוב. (למרות שאם יהיה מפגש בחופש אני לא אוכל לבוא, כי אני נוסעת כבר פעמיים לת"א ובאוגוסט אני בחו"ל :X) היה לפני כמה זמן שרשור על מפגש מסנג'ר.. מה עם זה? אני אפתח עכשיו גם שרשור קשר. וקרן, יש לי הרגשה שצריך שרשור פינות חדש..
כמה אנשים נטשו את הפורום והפינות שלהם גם ננטשו..

קרניjack

New member
בתור התחלה מפגש מסנג'ר יהיה נחמד

רק צריך שלמישהוא אחד יהיה את כל המסנג'רים של השאר

למעלה