מוורד ל- html

amr riki

New member
מוטי

אני עובדת עם וורד 97 . איך אני מצמצמת/ממירה את דף הוורד ? אני לא רוצה לוותר על המסגרת . האמת היא , שישבתי לא מעט שעות להכין את מאגר הקבצים שיש לי ושאותם אני רוצה להעלות באתר שלי . מה אפשר לעשות במעט שעות והכי טוב ? ריקי

מ א ש ה

New member
ריקי! - שליטה על גודל דף ה- Html

ראיתי שאת מחפשת דרך לשלוט על גודל הדף שלך כך שלא תצטרכי לגלול אותו. גלילה לאורך אינה נוראה. גלילה לרוחב מפריעה. כדי להמנע מכך אולי כדאי לך להכניס את הטקסט והתמונות לתוך טבלה ללא גבולות נראים. מקובל לעמד דפי Html בתוך טבלאות. צרי עמודה לטקסט ועמודה לאיור. על גבולות הטבלה ניתן לשלוט בקלות ע"י גרירת הגבולות. הטקסט יקבל את ההגדרות שתתני לו בעזרת סרגל טבלאות וגבולות. אם את עובדת עם אופיס 2000 יש דרך למנוע מהתמונה לצוף, ע"י בחירה בפריסה - בשורת הטקסט (in line with text). האפשרות הזו נמצאת בסרגל תמונה בלחצן עיצוב תמונה - פריסה. באופיס 97 ומטה ניתן לקַבֵּע תמונה ע"י הוספתה לתוך תא בטבלה (הסמן צריך להיות בתוך התא בעת שמוסיפים תמונה). הצעה נוספת: כדאי מראש לפתוח דף כקובץ web בקובץ - חדש - web page. את הדוגמה המצורפת הכנתי בעזרת טבלה.

motyka

New member
מצטער , אבל

ניסיתי להמיר את הדף שלך ואז ראיתי שהוא בנוי משכבות יש שכבת בסיס שהיא תמונה עליה מסגרות טקסט. קשה מאד להמיר קבצים כאלו אולי אפשר לשמור את כל הדף כתמונה ע"H מקש printscreen

lizansak

New member
למוטי מורי ורבי - שכחת משהו

אחרי שאת שומרת את הוורד כדף אינטרנ, נוצרת תיקיה בעלת שם זהה לשם המסמך המומר.(בצירוף המילה FILES) את הקבצים האלו צריך להעלות לאתר, לספרייה בעלת שם זהה לם הספריה שנוצרה

amr riki

New member
lizansak

זה בדיוק מה שעשיתי. גם את התיקיה העלתי לאתר . תודה ! ריקי

למעלה